Gönderen Konu: Saç dökülme analizi ve ekim için doğru zaman mı?  (Okunma sayısı 68 defa)

ziyaretci409

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar hepinize merhaba araniza yeni katildim. Sac ekimi yaptirmayi dusunuyorum ve forumdaki arastirmalarimla en cok tavsiye edilen 2-3 klinik ile gorustum fakat hepsi super olurdan baska bir yorum yapmadi pek, o yuzden sizin de yorumlarinizi merak ediyorum. Sizce ekim icin dogru zaman mi?

- Yasim 28 ve sac dokulmem 20li yaslarimin basinda vertex bolgesinden basladi. Yaklasik 2 sene once o bolge tamamen dokuldu ve dokulme 20 yasindan itibaren cok agresifti. Dustan sonra inanilmaz bir sac dokulmesi oluyordu
- Ardindan 2022 yilindan sonra ust bolgelerde acilma basladi ve su an baya dokulmus durumda. Bu dokulme daha stabil gerceklesti. Fakat son 6 ay/1 senedir yastikta ve dus sonrasinda hic dokulme yok.
- Dokulmem tamamen genetik, babam amcam ve dayilarimda da ust bolge neredeyse tamamen dokulmus fakat yanlarda sac mevcut. Ben de gozle gorulur dokulme olmamasina ragmen genetikten dolayi tamamen acilir mi, ekim icin beklemeli miyim emin degilim. Simdiden yorumlariniz icin tesekkurker. Ekim yaptiracaksam eger yeni yil zamlarindan once yaptirmak istiyorum yani hemen, her klinik fiyatlarin guncellenmeye cok yakin oldugundan bahsetti.

Facebook Twitter Instagram