Gönderen Konu: Tarih: 03.11.2025 – Ekim Merkezi: Cosmedica – Greft: 4000 – Yaş: 38 – İlaç: Yok  (Okunma sayısı 644 defa)

Kadirmirz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,
03 Kasım 2025 tarihinde Cosmedica’da 4.000 greft saç ekimi yaptırdım. Sürecin başlangıcından bugüne kadar olan durumu ve mevcut saç yoğunluğumu paylaşmak istiyorum.
Ben Cosmedica’yı özellikle ön hattın yoğunluğu ve estetik sonuçları konusunda referanslardan seçtim. Şu anki görüntümü forum sakinleriyle paylaşarak yorum ve deneyimlerini almak istiyorum.Bu Arada ek takviye olarak kliniğin verdiği vitaminleri kullanıyorum ve ekim günü sedece1 sefer prp yaptım

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun.
3 bin ön taraf 1500 tepe bölge şeklinde planlama yapılabilirdi. Donör gayet sağlammış.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2026, 22:25:30 Gönderen: Violator »
  • Yaşınız 36

Kadirmirz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun.
3 bin ön taraf 1500 tepe bölge şeklinde çalışma yapılabilirdi. Donör gayet sağlam.
Yorumunuz için teşekkürler tek seansda sadece 4 bin ekebildikleri için seyrek olan ara koridora yayılarak ekim yapıldı tepe bölgeside kaldı malesef

Yusuf33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkaya hiç girmediler mi? Merak ettiğimden soruyorum çünkü benimde şakaklar sizinkine yakın ve tepe açıklığım var.

Kadirmirz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkaya hiç girmediler mi? Merak ettiğimden soruyorum çünkü benimde şakaklar sizinkine yakın ve tepe açıklığım var.
Yani şöyle oldu ön hattin gerisindeki orta kısm ekimin bitiş yeri oldu tepeye hiç dokunulmadi 4 bin greft tamamen ön hat Orta bölge ve yan şakaklara yayılarak ekildi zaten 80 . günümdeyim pek beklentim doğrultusunda bı görüntü Yok mevcut halimide ekleyeceğim zaten

Dur

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum beyaz saçı boyuyorlar mı ekerken?

Kadirmirz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba,
Saç ekimimden 10 gün sonra buraya fotoğraflarımı yüklemiştim. Amacım sadece süreci şeffaf şekilde paylaşmak ve benim gibi araştırma yapanlara gerçek zamanlı bir referans bırakmaktı. O zaman pek ilgi olmadığı için konuyu kaldırmıştım.
Geçen hafta tekrar yükledim çünkü buradaki forum kültürünün, iyi ya da kötü fark etmeksizin gerçek süreçleri takip etmek üzerine kurulu olduğunu düşünüyordum. Aynı tarihlerde paylaşım yapan başka arkadaşların konularının çok fazla görüntülenmesi ve yorum alması, benim konumun ise neredeyse hiç etkileşim almaması açıkçası dikkatimi çekti.
Klinik ya da sonuç övmek veya kötülemek gibi bir niyetim yok. Sadece sürecimi düzenli olarak paylaşmak ve ileride bu kliniği düşünen birileri olursa “gerçek bir vaka” olarak arşivde kalmasını istiyorum.
Eğer burada bir kriter varsa (örneğin belirli kliniklerden mi hizmet almamız gerekiyor ki yorum yapılsın) bunu bilmek isterim. Aksi halde konunun bu şekilde boşlukta kalmasının ne anlamı olduğunu da açıkçası merak ediyorum

Bu arada buda saç ekimin 30 günü
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2026, 14:14:42 Gönderen: Kadirmirz »

Kadirmirz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimin 10 günü kabuklanma

Facebook Twitter Instagram