Merhaba.
Daha önce çok fazla kez araştırma yapmış biri olarak ve kararsız karakter yapım sayesinde 31 yaşına kadar bu işi erteledim. En sonunda forumunda sayesinde Hakan Kliniğe başvurumuzu yaparak işlemi gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Yazımı olabildiğimce kısa tutmaya çalışacağım.
Toplam 5.200 greft alındı ve ön ve orta bölüme ekildi.
Tepe pas geçildi. Nedeni ise 1 yıl aralıklı 2 seans olarak planlanmasıydı.
Operasyon molalarla beraber yaklaşık 10 saat sürdü.
Ön çizgiyi ve tepeyi biraz daha dolgun olmasını isterdim fakat Hakan hocanın tecrübesine güvenerek bu işlemi kendisine bırakmak zorundaydım.
Opersayonun ilk günü evime gayet normal bir şekilde döndüm fakat yatmaya yakın sıcak terleme, kusma ve baş ağrısıyla uğraştım.
Kusma sabaha kadar aralıklı sürdü.
Tuzlu ayran ve patates haşlaması gibi hafif yemeklerle bu zorlu ilk günü atlattım.
Bu başlığı paylaştığım gün operasyon sonrası 5. gün ve sadece kaşınma hissiyatı ve hafif bir ağrı dışında herhangi bir komplikasyonum yoktur.
Sadece mental olarak iyi hissetmiyorum hepsi bu. Sabır isteyen bir iş olduğunu biliyorum.
Paylaşımım saç ekimi sonucuna dek belli aralıklarla sürecektir.
NOT: Operasyondan 4 ay önceki fotoğraflarım.

NOT: Operasyon sabahı tepe fotoğrafı. 2 Ay önce kendi isteğimle kazıtmıştım saçlarımı.

NOT: Operasyonun 1. günü

NOT: Operasyondan sonra klinikte yapılan ilk yıkama sonrası çekilen fotoğraflar ve donör alanı.