Gönderen Konu: Topikal finasteride başladım. Aylık değişimler eklenecektir.  (Okunma sayısı 839 defa)

M_bkr

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba. 32 yaşındayım. Saç dökülmem nedeniyle iki yıldır düzensiz olarak çeşitli takviyeler ve dermaroller kullanımı ardından düzenli olarak ilaç kullanmaya karar verdim. Gecen hafta topikal finasteride başladım, öneri ile günlük 0.35 ml olacak şekilde. Haftada iki kere konazol ile saçlarımı yıkayıp haftada bir dermaroller yapıyorum. Takviye olarak sadece omega3 ve çinko&magnezyum tableti alıyorum. Finasterid öncesi fotograflar aşağıdadır. Aylık guncelleyecegim. Amacım minyatürlesmiş saçları toparlayıp ardından Ekim yaptırmak. Önerileriniz olursa da açığım 😊

M_bkr

• Yeni üye
  • *
Bu da ilk ay sonrası görseller. Henüz bir değişim göremiyorum ama takibi kolaylaştırmak için paylaşmak istedim. 33 günlük süreçte 3 gün dermaroller yapıp kalan günler ortalama 0.35 ml topikal finasterid kullandım. Gelecek aylarda da fotolar eklenecek

Konazol şampuan,dermaroller, omega3 tablet, çinko&magnezyum tableti, saç masajı
Topikal finasterid

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da ilk ay sonrası görseller. Henüz bir değişim göremiyorum ama takibi kolaylaştırmak için paylaşmak istedim. 33 günlük süreçte 3 gün dermaroller yapıp kalan günler ortalama 0.35 ml topikal finasterid kullandım. Gelecek aylarda da fotolar eklenecek
Finasteridi nereden temin ettin abi. bu konu kritik çünkü etkili olmayabilir heleki kullandığın süre boyunca mutlaka bir yan etkiyle karşılaşman gerekir işe yarayıp yaramadığını ordan anlayabilirsin, dozajın nedir % kaçlık
Ben yoruldum hayat, gelme

M_bkr

• Yeni üye
  • *
Recetem vardı, bununla bir eczanede yaptırdım yaşadığım yerde. Çok düşük doz kullanıyorum bu nedenle hissettiğim bir yan etki olmadı ama hormonlara baktiracagim Ramazan sonrası yine de.

Topikal finasterid

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Recetem vardı, bununla bir eczanede yaptırdım yaşadığım yerde. Çok düşük doz kullanıyorum bu nedenle hissettiğim bir yan etki olmadı ama hormonlara baktiracagim Ramazan sonrası yine de.
topikal finasteridin içerisinde ; Etanol veya izpropil alkol, Propilen glikol,Finasterid,Saf su bulunur.  etanol çözücü, propilen glikol nüfus ettirici maddedir, saf su da seyreltici, şimdi finasteridin moleküler ağırlığı 372'dir. bu molekül saç derisinden kan akışına bir miktar geçecektir ve dht düşüşü beklenecek bir etkidir, eğer dht düşmüyorsa ilk aylarda, bu çözeltiden şüphe etmeye başlamalısındır

M_bkr

• Yeni üye
  • *
Karışım %0.1 finasterid ve 50 gr trichofoam.

Topikal finasterid

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karışım %0.1 finasterid ve 50 gr trichofoam.
o zaman sen bunu günde 1 ml kullanırsan atıyorum 60 ml çözeltide 60 mg finasterid varsa 1 mlsinde 1 mg vardır ama mlyi neye göre ölçerek uyguluyorsun, %0,1 yüksek bir dozdur ama bana göre, sendede yaygın incelme mevcut en mantıklısı dozajı düşürüp daha sık her alana uygulamak böylece lokal dht blokajı maksimal seviyede olacak %0,1 i saçının heryerine uygulamak durumunda yan etkileri oralden farksız olacaktır

Şunuda söylemek istiyorum bu şuanki saç derisi mükemmel bi geri dönüş alır ben anlarım şu güne kadarda hiç yanılmadım hangi saçın çıkacağını hangisinin çıkmayacağını anlarım

Hatta saçın nasıl kapanacağını söyliyim, önce ön taraflarında yoğunlaşma olacak, en son fauller(kulak üstleri) ardından da tepe tarafı dolmaya başlayacak

Facebook Twitter Instagram