Gönderen Konu: AHMET TOSUN - 09/02/2026 - 24 YAŞ - 4.950 GREFT  (Okunma sayısı 47 defa)

enesss.1990

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba.

Sonunda nihayet bende bu kargaşadan kurtuldum ve saç ekimi işlemini gerçekleştirdim. Yaşım genç olduğu için çok tedirgin ve çok çok endişeliydim. Ama operasyon günü anladım ki boşuna bu kadar tedirgin olup, endişelenmişim. Saç ekimi işlemini konu başlığından da belli olduğu gibi Ahmet Tosun klinikte gerçekleştirdim. Süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Ahmet Hocam ve ekibi inanılmaz sıcakkanlı, işini çok titizlikle yapıyorlar. Senin fikrini ve isteklerini önemsiyorlar. Seni dinledikten sonra olursa olur, olmazsa da neden olmaz onu anlatıyor. Ekim yaptıracak olan genç dostlarıma tavsiyem hiç endişelenmeyin, sadece doğru kliniği seçin gerisini hiç düşünmeyin. Gerçekten klinik seçimi çok önemli. HİNTELL hocam sana çok çok teşekkür etmek istiyorum. İyi ki bu site var. Bu site sayesinde Ahmet Hocamla tanışma fırsatım oldu. Ahmet hocam sana sabrından, samimiyetinden, sıcakkanlılığından ve güzel işçiliğin için çok teşekkür ederim. Ve tabii ki de bu süreçte çok kahrımı çeken ama hiç bir sorumu cevapsız bırakmayan, her an her saniye yanımda olan Malika hanım'a da çok çok teşekkür ederim. İyi ki sizleri tanımışım.

Umarım herkes istediği güzel saçlara kavuşur. Ben forum sayesinden çok şey öğrendim. Umarım bende birilerine faydalı olabilirim. Resimleri paylaşıyorum. Konuyu da güncel tutmaya gayret edicem

enesss.1990

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN - 09/02/2026 - 24 YAŞ - 4.950 GREFT
« Yanıtla #1 : Bugün, 10:44:03 »
Devamı

enesss.1990

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: AHMET TOSUN - 09/02/2026 - 24 YAŞ - 4.950 GREFT