Gönderen Konu: Donor bolge yeterli mi  (Okunma sayısı 109 defa)

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Donor bolge yeterli mi
« : Bugün, 15:10:01 »
Arkadaslar merhaba forumda bircok konu acmistim zaten sacla ilgili ama bugunki sorum donor alanim da gelisme var mi 5.5 aydir 2 gunde 1 dutasteride kullaniyorum cunku benim yan ve ense bolgesinde de incelme dokulme vardi diffuz thining var tum sacta ama emin olamiyorum sizce yeterli guzel sonuc alinacak donor var mi birde protokolum suan degistirdim artik gunde 1 dutasteride oral minoksdil 5 mg ve on yanlara topikal uyguluyorum bakalim 1. Yila kadar beklicem stabil olucak mi ona gore ekim icin hareketlenicem

ilk 3 foto suanki hali
Son 2 foto dutasteride baslamadan hemen once hepsi de temiz sac yikanmis kurulanmis sadece 5.5 ay once saclarim azicik daha kisaydi

Helbot72

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donor bolge yeterli mi
« Yanıtla #1 : Bugün, 15:15:01 »
Bu da saclarin hali son fotografta biraz yagli belki bazilari diyebilir saclar o Kadarda kotu degil ama benim saclar ince yumusak oldugu icin rahat yana yatiyor ustten kapaniyor belki birde diffuse thining oldugu icin belli olmuyor ama baya seyrek ruzgar vurunca taban bos yani baya sakaklarda cok az geri cekilme var belki nordwood 2-2.5 felan

Ekim icin uygun muyum ne diyorsunuz yasim 22 ekim sonrasida gittigi yere kadar ilaclara devam edicem

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donor bolge yeterli mi
« Yanıtla #2 : Bugün, 16:13:50 »
22 yaşında saç ektirmek gibi bir hata yapma. Bu yaşta açılma başladıysa şimdi ektirsen de on bölgede mevcut dökülmeyen saçların zamanla  dökülürse kötü görüntü oluşturur. Yine de karar senin. Donor bolgendeki saçları iyi kullanman lazım. Tepeye de ekim yapılacaksa dönorü iyi kullanman lazım. Zor ama biraz beklemek lazım.

Facebook Twitter Instagram