Gönderen Konu: Asker Öncesi Norwood 6-7 gibi Saç Ekimi Hakkında  (Okunma sayısı 289 defa)

gmailperia

• Yeni üye
  • *

İyi günler herkese. 28 yaşındayım ve uzun zamandır saç dökülmesiyle uğraşıyorum, eski konularımdan da anlaşıldığı gibi. Ancak artık sonuç alamadığıma ve alınamayacağına da karar verdim. Açıkçası artık biraz yoruldum... Ne denediysem tam olarak istediğim gibi bir yere varamadım ve son dönemde tamam galiba bu iş benden çıktı diye düşünmeye başladım.

Yanlar fena değil ama üst taraf inanılmaz seyreldi. Norwood 6-7 arası gibi duruyor. Azıcık ışıkta bile dipler parlayarak görünüyor, fotoğraflarda da belli oluyor zaten. Bir de son 1-2 aydır beyazlama başladı ve sanki hızlı gidiyor, o da moralimi ekstra bozuyor.

Nisan ayı içinde 1 aylık askerlik durumum var. Aklımda sürekli şu soru dönüyor: O zamana kadar ektirmek mantıklı mı, yoksa dönüşü bekleyip öyle mi karar vermeliyim? Bir yandan “erken davranayım” diyorum, bir yandan da “askerlikte bakım/koruma işi zor olur, ters mi teper” diye korkuyorum.

Minoksidili de uzun süre düzensiz, aralıklı kullandım. Son 5-6 aydır tamamen bıraktım ve sanırım bu bırakmanın bedelini çok ağır ödedim… Dökülme inanılmaz arttı ve korunan saçlar da gitti gibi hissediyorum. Son 2-3 haftadır tekrar bir şeyler toparlar mı diye min-dut losyon, xpecia tarzı ve ayrıca bakır takviyeli takviyelere başladım. “Bari biraz toparlayayım” diye yani… Ama şakaklar sanki tamamen gitmiş durumda. Fotoğraflarda köklerde hafif aktiflik var gibi görünüyor ama bu kurtarılabilir mi, yoksa kendimi mi umutlandırıyorum bilmiyorum.

Son olarak Adana'da yaşıyorum mayıs ve sonrası inanılmaz sıcak oluyor ve ekim daha da sıkıntı olabilir mi emin değilim.

Bu seviyede ekim düşünen varsa, özellikle askerlik ve bu durumları bir araya getirince ne yapılır, ne daha mantıklı olur… Tecrübeniz varsa yazarsanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asker Öncesi Norwood 6-7 gibi Saç Ekimi Hakkında
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2026, 00:20:51 »
tedavi ile kendini yorma bence dostum olan olmuş artık.  şimdiden sonra tedavi ile  çok az bir kazanım elde edersinki onlarında devamlılığını sağlamak çok zor olur .ekimden başka şansın kalmamış malesef .bence askerden sonraya bırak ekimi bir şey olacağından değil ama insanın kafasının rahat olması lazım en başta .yoksa alel acele yapacağın her iş her zaman ters teper .öncelikle ektireceğin yere doğru karar ver askerden sonrada  kafan rahat bir şekilde  ekimini yaptırırsın.

gmailperia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2026, 15:22:31 »
tedavi ile kendini yorma bence dostum olan olmuş artık.  şimdiden sonra tedavi ile  çok az bir kazanım elde edersinki onlarında devamlılığını sağlamak çok zor olur .ekimden başka şansın kalmamış malesef .bence askerden sonraya bırak ekimi bir şey olacağından değil ama insanın kafasının rahat olması lazım en başta .yoksa alel acele yapacağın her iş her zaman ters teper .öncelikle ektireceğin yere doğru karar ver askerden sonrada  kafan rahat bir şekilde  ekimini yaptırırsın.
dostum denmesinden hiç hoşlanmasam da o kadar güzel cevap yazmışsınız ki ilk defa rahatsız olmadım. askerden sonra çok daha yoğun olacaktım şu an askere kadar biraz boş zamanım vardı. aradan çıkarmak istemiştim aslında.  çok teşekkür ederim kıymetli cevabınız için, sağ olun.

gmailperia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Şubat 2026, 15:26:27 »
donör bölgeleri (sakal bölgesi dahil) saç ekimine uygun mudur acaba onu da çok merak ediyorum. eskiden bir berber sana saç ekimi de olmaz zayıf saçların demişti. özellikle detaylı fotoğraf ekledim, saçlarım ince telli çünkü. acaba ekime uygun mudur?

Yakub

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Şubat 2026, 17:39:39 »
Donör bölgesi bence ekime uygun görünüyor, gayet siyah ve sık, sakal destekli yaptırırsan seni daha memnun eder. Özellikle sakal desteği iste tek seansta olmasa bile her iki seansta sakal desteği olsun.

gmailperia

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : Bugün, 00:14:30 »
fotoğrafta ve kısalığından çok belli olmasa da yanlarda beyazlık arttı son birkaç aydır. ilk seans için ortalama kaç greft olmalı ve tek seansta sakal destekli olur mu acaba

Facebook Twitter Instagram