Gönderen Konu: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 146 defa)

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 8 yıldır saçlarım ufak ufak döküldü bu süreçte çok fazla serum şampuan VB kullandım ama geri dönüş alamadım doktora gittim bazısı genetik dedi geçenlerde saç ekimi merkezine gittim saç ekimi önerdi ama sadece ön tarafa ince şekilde saçma buldum bu ekim için daha erken olduğunu düşünüyorum şuan 3 aydır düzenli Prp yaptırıyorum duşta 15 20 tel elimi saçıma attığımda en fazla 2 3 tel saç geliyor resimlere bakarak önerilerinizi bekliyorum 1.fotoğraf 20 yaş 2.fotoğraf 24 yaş son 2 fotoğraf 28 yaşındaki halim

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2026, 15:28:41 »
Dostum merhaba,

Yavaşça bu forumdan ayrılabilirsin. Dökülmeyi stres haline getirip dökmeye devam etmişsin.

Saç canlı bir dokudur. Sürekli dökülmeler her zaman olacaktır. Bu tarz mevsim geçişi dökülmelerinde saçlarımız döküldü diye kel kalacak değiliz. Hayatın tadını çıkart iyice açılırsa burada gelirsin.

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2026, 17:47:10 »
Hocam çok haklısınız belki 16 yaşından beri 12 yıldır kafama takıyorum bir ara tamamen salmıştım meslek sebebiyle saçımı kısa kestirmem gerekince yine kafaya takmaya başladım ve hayatımın merkezine bu saç dökülmesi konusu geldi ama artık etrafımdaki insanlar da durumu fark ediyor dökülme olduğu gerçek bunun için önlem almak istiyorum

Facebook Twitter Instagram