Gönderen Konu: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum  (Okunma sayısı 467 defa)

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 8 yıldır saçlarım ufak ufak döküldü bu süreçte çok fazla serum şampuan VB kullandım ama geri dönüş alamadım doktora gittim bazısı genetik dedi geçenlerde saç ekimi merkezine gittim saç ekimi önerdi ama sadece ön tarafa ince şekilde saçma buldum bu ekim için daha erken olduğunu düşünüyorum şuan 3 aydır düzenli Prp yaptırıyorum duşta 15 20 tel elimi saçıma attığımda en fazla 2 3 tel saç geliyor resimlere bakarak önerilerinizi bekliyorum 1.fotoğraf 20 yaş 2.fotoğraf 24 yaş son 2 fotoğraf 28 yaşındaki halim

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #1 : 20 Şubat 2026, 15:28:41 »
Dostum merhaba,

Yavaşça bu forumdan ayrılabilirsin. Dökülmeyi stres haline getirip dökmeye devam etmişsin.

Saç canlı bir dokudur. Sürekli dökülmeler her zaman olacaktır. Bu tarz mevsim geçişi dökülmelerinde saçlarımız döküldü diye kel kalacak değiliz. Hayatın tadını çıkart iyice açılırsa burada gelirsin.

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 8 yıllık saç dökülmesi hikayem önerilerinizi bekliyorum
« Yanıtla #2 : 20 Şubat 2026, 17:47:10 »
Hocam çok haklısınız belki 16 yaşından beri 12 yıldır kafama takıyorum bir ara tamamen salmıştım meslek sebebiyle saçımı kısa kestirmem gerekince yine kafaya takmaya başladım ve hayatımın merkezine bu saç dökülmesi konusu geldi ama artık etrafımdaki insanlar da durumu fark ediyor dökülme olduğu gerçek bunun için önlem almak istiyorum

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tedavi önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tedavi önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum
bi arkadaş tavsiyesi olarak şunu önerebilirim, sende öyle agresif bi dökülme bir kere yok. finasteridi arada bir takviye niyetine kullanabilirsin diyemicem bu ilaç öyle birşey değil dht in çık kafayı yer, sağlıklı beslenme kortizol yükseltmeme gibi faktörlerden yararlanmanı tavsiye edebilirim, eğer baktın ciddi ciddi büyük hacim kayıpları başlamış, her yerde minyatürleşme var, ancak o zaman başlangıç atılır

ben 8 yıl müdahalesiz geçirsem benim kafamda saç kalmaz
« Son Düzenleme: 05 Mart 2026, 23:33:05 Gönderen: caputodeoro »
Ben yoruldum hayat, gelme

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
porsuk gibisin dostum daha ne olsun :)
Global Moderator

Jo1881

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
porsuk gibisin dostum daha ne olsun :)
Dostum üstteki fotoğraf eski alttakiler yeni maalesef şuan saçlarım sık değil

BurakDemircioğlu

• ERS CLİNİC 29 31.10.2025 3700greft
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İstinalar hariç yaşa bağlı şakakda açılmalar hafif seyrelmeler insan doğası gereği çok normal bunu stres etmek yerine prp gibi sağlıklı beslenme eksik vitaminleri tamamlamak gibi şeyler yapabilirsin saçların gayet sağlıklı 28 yaş az değil yaşına göre harika saçların var
  • Ekim Tarihi: 31.10.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ers clinic
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 29
  • Medikal Tedavi Proscar 4/1 Xpecia 2x biotin 5000mg

Facebook Twitter Instagram