Saç Ekimi Sonuçları
dinodin üstad:)
cok basarili bi ekim olmus, güle güle kullan insallah. 60 sayfa yorum olunca okuyamadim hepsini, sorum ; ekimden sonra hormon bloke edici ilac kullandin mi spreydir haptir? ve nekadara yaptirdin?
Ah Tony!!!Aslında beklenen bir sonuç değil sendeki bu saç ekimiAma saçlarının çok klaz kalması ve şuanki haline bakılırsa çok anlamlı bir sonuç Mütevazı bir ekim olmuşAçıklık fazla Kapaticilik fazla olmuş bu ekimde Pekala siklastirma yapılırsa ustlere ve ortalara çok çok memnun kalicaksinSon zamanlarda bir hata var gibi görünüyor ekim merkezlerinde. Evet gibiÇünkü yok öyle bişi Çünkü her geçen gün dahada teknoloji artıyor ve ilerliyorTeknik olarak geriye dönük bakmak kesinlikle eski kafa olurPeki sorun nedirBence sorun beslenme ile alakaliİnsanin bünyesi kendini deşifre ediyorKendi kendine yetmiyor artıkÇünkü her yerden dogal olmayan yiyecek ve içecekler varEskiden hersey doğaldıŞimdi ise koy peynirinde dahi kimyasallar varAsitler varBuda her insanda vitamin eksikliği Bünye eksikliği Kafa eksikliği gibi hastalıklara davetiye aciyorArtık kral yemekler yense dahi kel olmak kaçınılmaz olacakAnca ot ol beslenen Meralarda Simental bir inek gibi gezen olmadıkça bu böyle sürecek Bu işin başka tarafı idi Şimdi Tony! !! Dün gece bir rüya gördüm Her halde çok merak ettiğim içindirSitede asmed alp bey tarafından paylaşılan tek bir ekim görüyorumO adam nerde acaba Elime geçmesinAdam geldi bi iki gün kendini gösterdi sonra kabulüŞimdi demiyor mu bu sonucu bu gelişmeyi bekleyenler var. Gelde kızmaNeyse rüyamda ben asmeddeyimKoray hocayi bulamadımBen içeri girince Klinikte sadece alp bey vardıGel dedi nerelerdesin Gözüm yollarında kaldı Bende burdayim dedimAsıl siz nerdesiniz dedimBaktım sessizlik vardı Kimse yok Sadece ben ve alp beyBana şöyle geç dedi Geçtim Saclarima baktıTamam nejdet dediBaya kalınlaşma var ekim yapabilirikSaçlarıma tarakla yönler veriyor bir eliylede ekim yapmaya çalışıyor Bi ara dedi ben tek yapamam Hemşireleri çağırdıBende habire iyi olacak mı dedim oda evet tabi bak aynayaAynaya bakınca önerim çok sık olmuştu 7 santim uzamis ve bir o kadar siyahHemşireler geldi karşıdan bana bakıp gulumsedilerVe gene koray bey yoktuNerde bu adam dedimİçi kıpır kıpır bir hanfendi Bana gülümsedi Ve dediki o YokardaNiye güldün dedim Bana dediki onun ismi koray değil Değişti o isim Ne kadar cahil kaldın tarzında bakışları vardıKız madımak ona ama utandimBana gel dediler alp bey biraz dinlensin biz devam edelim.Kabul etmedimOnlarda tamam sen gelme başını alırız bir tekSanki başımdan bir baş aldılar ve ben karşıdan başımı ekerlerken gördüm Onların yanına gittim Her biri bir yerden greft alıp yerlestiriyorlardiAma çok seyrek cm2 ye bazen bir greftBen böyle olmaz kızlarım dedimBu işi böyle mi öğrettim size Meğersem koray bey kılığına girmişimBe nasıl yapalım dedilerBende onlara yol gösterdimÖğrettim nasıl yapıldığınıSonra seneye bir güzel hemşire gözüme denk geldi Kızım dedim uyumadım mi Fazla değil dedıBende seni işten atıyorum hadi git uyu dedimOlaylar böyle yaşanırkenAsmedin tüm anahtarları bana verilmistiTabi sabah olunca şaşkınlıkla uyandımTony!!!Sen ne yaptın Masrafları iki katına cikarmissinZaten günümüzde düğün yapmak çok zor Gnclere ve başta kendime çok üzülüyorum Nerden bulacak düğün parasini derken sen İKİ ile çarptınEn basit fakir düğünü ülkemizde yüzbinİken saçla birlikte ikiyüzbin yaptinArtık saci olmayanlar bunu adet edinirlerse vebali senin olurHa parası olan yaptırmasin dersenBir ihtiyaç olur yapar adam Ne ederse eder Ama yapar yoksa kız tarafı Falan kes yaptı ben kel damat istemem yapacaksın derDavul bile dengi dengine caliyorken Bizim bu zamanda malesef davul bile rengi rengine çaliyorKim ne derse desinBir çoban kızı bile bir çoban oğlanı severseDüğünlerini şarta zamana ve bu zamanki ihtiyaç ve.modaya müteakiben kılmaktadır ve kildirlmaktadirKız kaçırsana fidye isterler bu sefer işin içinden çıkmasınTony!!!Düğün masraflarını ikiye cikardinBir ekleme daha yaprın Gnclerin cüzdaninaArtık ya sevap ya gunah yazılacak sanaDüğünün hayırlı olsunSaçların hayırlı olsunHayirli evlatlar dilerimAhlaklı güzel şirin bebişin olsunHerşey gönlünce olsunDarısı evlenmeye tüm genç erkek ve genç kızlarımizin başına olsun
Güle güle tara başkan çok güzel olmuş tarz olmuş