Gönderen Konu: Ankara Şahin Çelik 4600 Greft Saç Ekimi Deneyimim  (Okunma sayısı 251 defa)

Mutlu06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaşlar, uzun zamandır forumu takip ediyordum. Ben de saç ekimi sürecimi paylaşmak istedim belki düşünenlere faydası olur.
Yaklaşık 3.5 ay önce Ankara’da Şahin Çelik’te 4600 greft saç ekimi yaptırdım. Ön bölge ve orta alan seyrek olduğu için oralara yoğunlaşarak ekim yapıldı. Süreçten genel olarak memnunum. Kafama takılan herşeyi cevapladılar ve sürekli WhatsApp üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz herhangi bir sorunuz olduğunda.
Operasyon sabah başladı ve toplamda yaklaşık 9 saat sürdü. İlk başta donör bölgeden greftler toplandı, sonra kanallar açıldı ve ekim yapıldı bu süreçte Şahin hocamız sürece sürekli dahildi ve çok ilgiliydi. Gün içinde birkaç mola verildi. 10-12 gün civarında kabuk dökümü tamamlandı.
Sonrasında klasik süreç başladı. 1-2 ay civarında şok dökülme yaşadım.
Şu an 3.5 aydayım ve şok dökülmeyi atlattım. Yeni yeni ince saçlar çıkmaya başladı, özellikle ön bölgede küçük küçük uzayanları görebiliyorum. Henüz çok yoğun değil ama sürecin başında olduğum için normal olduğunu düşünüyorum.
Şahin hocamızda zaten 4. aydan sonra çıkışların hızlanacağını söylemişti. Şimdilik sabırla bekliyorum.
İlerleyen aylarda 6. ay ve 1 yıl sonuçlarını da paylaşacağım. Sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplarım.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Şahin Çelik 4600 Greft Saç Ekimi Deneyimim
« Yanıtla #1 : 15 Mart 2026, 08:57:27 »
Kendi saclarinizla beraber üstüne 4600 grattlik bir ekim mükemmel olur bu saçlar

Facebook Twitter Instagram