Hocam benim total testesteron alt sınırda çıktı. merkez de şu ana kadar finasteride konusunu açmadığı için kullanmadım. Bir de 38 indeyim daha da dht etkenli dökülme yaşama olasılığım çok düşük diye düşünüyorum. Giden gitmiştir inşallah şimdiye kadar çıkacaklara yoğunlaşalım

4. Gün krem kalıntıları suyla çıkmadığı için Asuman hanım yıkamayı yaptı . apse iltihap gibi bir durum olmadığını kreme gerek kalmadığını söyledi . Normal süreç devam ediyor.
Yıkamada kabuklarda temizlendiğini söyledi bilmiyorum bundan sonra kabuk dökme süreci daha olacak mı ? 10 günde genelde kabuk dökümü yaşanıyor burada gördüğüm ben 4 . Gündeyim .
İlaçları da özellikle sordum 2 günde 1 dönüşümlü kullanacağım . beslenmeme de çok dikkat ediyorum . Dışarıya güneşe şu ilk 10 gün mümkünse çıkmayın sırtüstü dinlenin arkadaşlar en önemli hususlardan bu.