Gönderen Konu: Acıbadem Ataşehir  (Okunma sayısı 608 defa)

harpolos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Acıbadem Ataşehir
« : 16 Mart 2026, 00:28:16 »
Arkadaşlar herkese merhaba. yarın sabah (16.03.2026) Ataşehir Acıbadem hastanesinde saç ekimi için görüşmeye gideceğim fakat aklıma takılan bir konu var ve bu forumu bugün keşfettim  ;D. görüşme öncesi benden bir kaç fotoğraf istediler ilettim daha sonrasında bana söyledikleri şey, FUE yöntemi ile ekim yapacaklar fakat tepe bölgesine ekim yapmadıkları(kan akışı yavaş olduğundan tepe bölgesinde tutmuyormuş). forumda biraz vakit geçirince bazı arkadaşlarda ekim yapıldığını gördüm. sizin fikriniz nedir?

aşığıda ekim yapılacak alanı işaretlemişle(noktaların arasında kalan bölge)
[https://hizliresim.com/s7z8q57

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Acıbadem Ataşehir
« Yanıtla #1 : 16 Mart 2026, 00:43:35 »
Resimler yetersiz ancak kelliğinizin NW6/NW7 olduğunu tahmin ediyorum. Saçlar da bayağı cansız. Bu tarz açıklıklarda ekim genelde 2 parça planlanır, önce ön kısım ekilir daha sonra donör durumuna göre arkaya geçilir. Tepe bölgesinin tutmama gibi bir durumu söz konusu değil. Sadece çok fazla greft ister doluluk hissi için ve genelde önler daha hızlı gelişir, doluluk ilüzyonunu vermek daha kolaydır ve insanlar ön görüntüyü önceler.

Benim tavsiyem detaylı resimlerinizi  yükleyin. Donör bölgenizi görelim. Bu arada yaşınız kaç, medikal tedavi alıyor musunuz sorularına cevam verirseniz sevinirim.

Ayrıca forumun önerdiği bu açıklıkarda çok çalışmış bir merkez seçerseniz sizin için iyi olur çünkü saç ekiminin en zorlu adaylarından birisiniz. @hintell size en iyi ekim merkezi tavsiyesini verecektir.

harpolos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2026, 01:13:24 »
merhaba. yanıt için teşekkür ederim. yaş 39, herhangi bir medikal tedavim yok. yarın önce acıbadem daha sonra tavsiye üzerine HİSTORY HAİR ile görüşmeye gideceğim.
Acıbadem'i tercih etmemim sebebi markanın verdiği güven. iş sebebi ile her zaman müsait olmadığımdan arife günü ekim yaptırmak istiyorum.

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Mart 2026, 01:18:58 »
Saç ekimi sonuçları kalıcı ve hayat boyu etkisi olacak bir prosedürdür. Saç ekimi yaptırma karar aşamasında müsaitliğinize göre ya da size yakın olmasına göre ya da çok ucuz olmasına göre öncelik tanımanız hata olur. Saç ekimi bir anda müsait oldum, kampanya da var aradan çıkarayım diyeceğiniz bir prosedür değildir özetle.

Forumda bir çok kişinin saç ektirdiği, başarılı sonuçlar aldığı ve sizin açıklığınıza benzer bir sürü konu var. Biraz araştırın, soru sorun, kendinize zaman tanıyın. Başarılı bir operasyondan sonra hayat boyu meyvesini yiyeceğiniz ya da başarısız olursa da hayat boyu mutsuz olacağınız bir süreci lütfen irdeleyerek, okuyarak ve araştırarak ilerleyin.

Saydığınız merkezlerle ilgili pek olumlu konu bulamadım.

Saç ekiminde falanca arkadaşınızın tavsiyesi ile ekim yaptırmak hata olur. Arkadaşınızın açıklığı azdır, saç tipi kalındır, özetle kolay bir ekimdir ve iyi geçebilir. Ancak sizin durumunuzda aynı başarıyı o merkezin sağlaması mümkün olmayabilir.

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2026, 01:11:45 »
tuhaf gelebilir belki ama bir ekim merkezi arife günü ekim yapıyorsa  o ekim merkezinin güvenirliğini ben şahsen sorgulardım .acil bir müdahale gerekti diyelim bayram günü nasıl olacak veya herhangi bir sağlık sorunu yaşadın ?

harpolos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Mart 2026, 10:11:41 »
tuhaf gelebilir belki ama bir ekim merkezi arife günü ekim yapıyorsa  o ekim merkezinin güvenirliğini ben şahsen sorgulardım .acil bir müdahale gerekti diyelim bayram günü nasıl olacak veya herhangi bir sağlık sorunu yaşadın ?

merhaba. bence gayet makül. acıbadem ve memorial yapabiliyor. bu Hastahanelerde başına gelebilecek herhangi bir olumsuzlukta acil müdahale olmayacaksa başka kliniklerde olacağını düşündüren nedir ki?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Mart 2026, 12:41:34 »
forumu araştırıp daha kaliteli bir merkez seçmelisin
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram