Gönderen Konu: Saç Ektireceklere öneriler  (Okunma sayısı 458 defa)

ofa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ektireceklere öneriler
« : 17 Mart 2026, 15:58:20 »
Herkese selamlar, saç ektirmeye karar verdim haliyle aklımda bolca soru var. Belki 10-15 yer ile görüştüm ama karar vermekte zorlanıyorum. Değerli sizlerden fikir almak istiyorum. Yaşım 26 ve saçım güncel olarak ekteki gibidir. Görüştüğüm kliniklerin ortak söyledikleri donör bölgenin iyi olduğu ve 2 seans planlanması. Yöntem olarak full DHI diyen oldu Safir Fue diyen oldu ve son olarak ön çizgi DHI harici Safir Fue diyenler oldu. Saçlarım oldum olası ince telliydi ve sarı renkte. Ekim sonrasında tutmama gibi durumlar oluyor mu? Hangi yöntem benim için uygun? Aslında iç anadoluda yaşıyorum ama İstanbulda iyi bir yerde ektirmek istiyorum. Görüştüğüm yerlerde saç ektiren örneklerimin olduğu ve kendimce eleme yaparak AKL Klinik ve Dymed ikileminde kaldım. Ekstra olarak önerilere açığım. Fiyat ikinci planda ama yinede çok pahalı yerlere maalesef bütçem yetmeyecektir. Şimdiden Fikirleriniz için teşekkürler.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ektireceklere öneriler
« Yanıtla #1 : 17 Mart 2026, 16:53:02 »
Açık alanın çok geniş olması nasıl dezavantaj ise, donörünün sağlam olması da avantaj. Saçların ince telli lakin takviye kullanırsan kalınlaşır bu saç. Ekim merkezi önerme işine gelince, forumdaki konuları incelemeni tavsiye ederim. Direkt olarak burdaki bir kullanıcının git şurda ektir demesini doğru bulmuyorum.

ofa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Mart 2026, 17:00:00 »
Açık alanın çok geniş olması nasıl dezavantaj ise, donörünün sağlam olması da avantaj. Saçların ince telli lakin takviye kullanırsan kalınlaşır bu saç. Ekim merkezi önerme işine gelince, forumdaki konuları incelemeni tavsiye ederim. Direkt olarak burdaki bir kullanıcının git şurda ektir demesini doğru bulmuyorum.
Yok zaten direkt şuraya git diyenlerden ziyade ben ektirdim örnek şu şekilde diyip referanslı olursa değerlendireceğim sadece. Donör alan acaba dedikleri gibi sağlam mı?

DeliKurt

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 17 Mart 2026, 17:46:50 »
Akl başarılı klinik seçe bilirsiniz
Ama konuyu yanlış bölüme açmışsınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Mart 2026, 17:52:06 »
Merhaba açıklığınız akl uygun ekim kalitesi güzel bir merkz fiyat performans olarak gitmeyin demeyiz düşünüyorsanız diğer merkez ise bizim kalite anlayışımızın dışında
Global Moderator

Emre0861

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2026, 17:33:33 »
Merhaba siz Ekim merkezlerinin isimlerini söyleyin.Bizde yorum yapalım.

ofa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Mart 2026, 18:12:26 »
Merhaba açıklığınız akl uygun ekim kalitesi güzel bir merkz fiyat performans olarak gitmeyin demeyiz düşünüyorsanız diğer merkez ise bizim kalite anlayışımızın dışında
Hocam peki ekim tekniği olarak ne uygundur? Maalesef herkes farklı konuşuyor kafa karıştırıcı oluyor. 2 seans planlanmalı deniyor tek seans olmaması için tek sebep açıklığın fazla olması mı?

ofa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mart 2026, 18:15:03 »
Merhaba siz Ekim merkezlerinin isimlerini söyleyin.Bizde yorum yapalım.
Merhabalar, öneri ve referans üzerine görüştüğüm merkezler Akl Klinik, Dymed Hair, Novapol, Vesna Hair. Görüşmelerimin sonunda en samimi gelen Akl ve Dymed oldu. Yorumlarsanız sevinirim.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 20 Mart 2026, 21:39:32 »
AKL daha mantıklı.

Facebook Twitter Instagram