Gönderen Konu: Son Umudum  (Okunma sayısı 833 defa)

Berkan Çatı

• Yeni üye
  • *
Son Umudum
« : 25 Mart 2026, 18:54:45 »
Arkadaşlar neredeyse 3 4 aydır piyasada finasterid ve minoksidil dşında ilaç dışı serum tonik losyon arıyorum. Ama hassas saç derim var ve araştırmaktan hem mental hem psikolojik çok yoruldum. Bildiğiniz bir ürün varsa bana tavsiye etmenizi çok isterim. Onun dışında eğer yoksa da piyasada en azından saç ekim tedavimi geçiktiricek bir ürün ben umudumu kesiyorum.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Son Umudum
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2026, 01:29:54 »
Arkadaşlar neredeyse 3 4 aydır piyasada finasterid ve minoksidil dşında ilaç dışı serum tonik losyon arıyorum. Ama hassas saç derim var ve araştırmaktan hem mental hem psikolojik çok yoruldum. Bildiğiniz bir ürün varsa bana tavsiye etmenizi çok isterim. Onun dışında eğer yoksa da piyasada en azından saç ekim tedavimi geçiktiricek bir ürün ben umudumu kesiyorum.
kanka bunlar en güvenilirleri zaten.  Spironolakton, ru58841,androcur,setipiprant,flutamide,alfatradiol. Falan fistan var dutasterid bile bunların yanında melek kalır öyle düşün. Bunun tek ve güvenli çaresi antiandrojen kullanımı zaten kıl tüy demek cinsiyet hormonları demek
Ben yoruldum hayat, gelme

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2026, 00:22:08 »
Şu an yapabileceğin tek şey dut eklemek mevcut medikal tedavine. Elbette östrojen takviyesi almayacağını varsayıyorum :D

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Mart 2026, 03:30:57 »
Şu an yapabileceğin tek şey dut eklemek mevcut medikal tedavine. Elbette östrojen takviyesi almayacağını varsayıyorum :D
ben arkadaşın yerinde olsaydım 12 tane dutasteridi aldığım minoxidil %2 solüsyonun içine iğneyle delip sıkardım 24 saat beklerdim çalkalayıp, her haftada bir kere 4 fıs saç derime dökülen kısımlara sıkardım bu dht baskısı açısından mâkul olurdu minoxidil çözeltisinde hiç su yok tamamen etanol ve propilen glikol odaklı buda Dutasteride ile müthiş bir emülsiyona girer demektr
Ben yoruldum hayat, gelme

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2026, 10:53:49 »
%2 topikal dut bayağı yaygın tedavi olarak

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2026, 14:44:45 »