Gönderen Konu: Ekim düşünüyorum ama  (Okunma sayısı 1579 defa)

Altay

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekim düşünüyorum ama
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2026, 11:18:36 »
Sağol hintell görüşlerin çok değerli benim için zaten Ekim/kasım ayında yaptırmak istememin nedeni hem kışın olsun hem artık Ekim merkezindede karar kılayım diye vaktim olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2026, 20:25:04 »
Sağol hintell görüşlerin çok değerli benim için zaten Ekim/kasım ayında yaptırmak istememin nedeni hem kışın olsun hem artık Ekim merkezindede karar kılayım diye vaktim olsun

saç ekimi yaz ya da kış fark etmez  Ha İŞİNİZ VARSA AYRI KONU AMA MEVSİM İLE SAÇ EKİMİNİN ALAKASI YOK
Global Moderator

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2026, 01:46:22 »

tatil planınıza ters geliyorsa ok ama şöylede bir gerçek var yazın yapılan saç ekimleri daha güzel netice veriyor.

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2026, 04:05:34 »
tatil planınıza ters geliyorsa ok ama şöylede bir gerçek var yazın yapılan saç ekimleri daha güzel netice veriyor.
asıl yazın terleme vesayre olacak daha kötü olmaz mı

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2026, 14:47:20 »
Aslında 1.neden yazın soyalleşme fazla olduğu için Ekim alanı belli olacak şekilde ortalarda gözükmemek.2.nedeni kışın en azından belli zamandan sonra çıkışların çoğu tamamlana kadar bere ile vs kapatmak yani ilk 5ay olabildiğince gizlemek

Altay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2026, 14:52:03 »
Böyle düşünmenin nedeni nedir?arkadaşın dediği gibi terleme,güneşe maruz kalma gibi durumlarda zararlı diye biliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2026, 16:40:52 »

Buna bende katılıyorum yaz ekimleri daha sonuçlar gözlemliyorum bende
İnsanlar bu durumu yanlış alğılıyorlar güneşten kaçınmayı terleme konularını.

Plaşa gidip 10 boyunca güneşlenme deme istiyor ama tabi
Bilgisiz de saç ekim merkezleri için içimde olunca yanlış algılar ortaya çıkıyor

Bunlardan en büyük örnem Donör alan daki saçların Dökülmemeye kodlanmış denmesi sanki bana genetik mühendisi uydurup uydurup duruyorlar kısaca.

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram