Gönderen Konu: SAÇ EKİM ÖNERİSİ 2. EKİM YAŞ29  (Okunma sayısı 736 defa)

Saçsakal

• Yeni üye
  • *
Ynt: SAÇ EKİM ÖNERİSİ 2. EKİM YAŞ29
« Yanıtla #15 : 08 Nisan 2026, 21:38:50 »
aslında kafamda Ekim düşüncesi yoktu 1 2 hafta önceye kadar foruma girip 2. Ekimle komple büyük ölçüde saç sorununu kapatan kişileri görünce bi heves geldi nasıl olur diye siz tecrübeli abilere danışmak istedim sadece evet gene dökülme olacak belki illaki seyreklik olacak ama ön ve orta bölüm kapalı olsa yeter benim için aslında verteks tam kapanmaz illaki yine açılır biliyorum en azından daha ufak bi açıklık olsa daha mutlu eder beni☺️

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Nisan 2026, 21:39:53 »
ahmet tosun şahin çelik
bak bir  ozaman ektirmeyi düşünüyorsan
Global Moderator

Saçsakal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2026, 22:03:41 »
Değerli tavsiyelerin için teşekkürler abi özelden yazdım sana müsait olduğunda bakabilirsen sevinirim😊

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2026, 09:10:20 »
Hiç bekleme ektir derim reis :) Tek yapman gereken iyi bir merkez seçmen

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Nisan 2026, 09:17:38 »
Kral kesinlikle ektir derim. Ben keşke ekim yaptırmak için bu kadar beklemeseydim diyorum :)

Saçsakal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 09 Nisan 2026, 16:36:09 »
Teşekkürler yorumlarınız için dediğim gibi 5 sene önce bi Ekim yaptırdım korkum dönor çok hırpalanırmı ikinci ekimde sakal destekli düşünüyorum sakallarım gayet sık açıkçası 2 ekimci arasında kaldım açıkçası biri daha önceki yaptırdığım ve memnun kaldığım Asuman hair diğeri Ahmet tosun benim Ekim yaptırdığım zamanlarda forumda hiç görmemiştim Ahmet tosunun ekimlerini ama gördüğüm kadarıyla çok başarılı oda benim dökülme tipine dönor ve sakal alımı ile hangisi daha doğru bir tercih olur kararsızım ama Asuman hanımdan memnun kalmıştım yaparsam eğer son ekimim olur o yüzden en doğru kararı vermeliyimm

ankara24

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Nisan 2026, 17:07:14 »
Hocam hangi ekim merkezini seçersen seç bence pişman olmazsın. İkisinin de ekimlerini şahsen çok beğeniyorum. Ama geniş açıklıklarla Ahmet Tosun sanki daha çok çalışıyor gibi

thatss3

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2026, 04:12:24 »
Herkese selamlar arkadaşlar forumu 7 yıla yakındır takip ediyorum forumu kuranlar ve paylaşımlar yapıp insanlara yardımcı olanlara gerçekten teşekkürler.
Ben 2021 Nisan ayında saç ekimi gerçekleştirdim 24 yaşındayken şuan 29 yaşındayım memnundum açıkçası ama son 1 yıldır artık baya seyrelmeler oldu açıkçası bidaha Ekim düşünmüyordum ama bu seyrelmeler sonrası düşünmeye başladım resimleri ekliyorum sizce bu saç  ense+sakal alımıyla çünkü enseyede fazla zarar vermek istemiyorum tek seansta kapanırmı ve hangi ekimciyi tavsiye edersiniz çünkü eğer yaptırırsam son ekimim gözüyle bakıyorum ve doğru bir karar vermek istiyorum sizce bu kafaya en uygun ekimci kimdir birdaha Ekim ihtiyacı duyarmıyım benzer durumu yaşamış ve tecrübeli arkadaşların abilerin yorumlarını bekliyorum herkese hayırlı günler diliyorum.
 (Bütçe 100-150 arası)
belirli bir süre fin kullanmadan sakın ekim işine girme vitamin değerlerine de baktır

bütçene göre de en iyisi şahin çelik olur

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2026, 09:34:46 »
Teşekkürler yorumlarınız için dediğim gibi 5 sene önce bi Ekim yaptırdım korkum dönor çok hırpalanırmı ikinci ekimde sakal destekli düşünüyorum sakallarım gayet sık açıkçası 2 ekimci arasında kaldım açıkçası biri daha önceki yaptırdığım ve memnun kaldığım Asuman hair diğeri Ahmet tosun benim Ekim yaptırdığım zamanlarda forumda hiç görmemiştim Ahmet tosunun ekimlerini ama gördüğüm kadarıyla çok başarılı oda benim dökülme tipine dönor ve sakal alımı ile hangisi daha doğru bir tercih olur kararsızım ama Asuman hanımdan memnun kalmıştım yaparsam eğer son ekimim olur o yüzden en doğru kararı vermeliyimm

İyi bir cerrah sakala da tekniğe de kendi karar verir merak etme. Doğru teknik neyse onu uygulayacaktır merkez.

Facebook Twitter Instagram