Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: İsso50 - 17 Nisan 2019, 18:36:02Alıntı yapılan: Hintell - 17 Nisan 2019, 12:52:55kişiden kişiye değişir dostum mısal normal bır sureçte 6 ay da %50 çıkar bazı kişilerde 8 ay da çıkar vs ama rutin olarak 85 günde kararmalar başlar 120 de daha belırgın bır hal alır kısaca çok erken senın ıcın o yuzden sakın ve mutlu sekılde keyıfle bekle saçlarını Sayenizde şok dökülmenin ne demek olduğunu yeni anladım desem yeridir : )Demek ben kendi saçlarımı (tüylenmeleri) gördükçe, ekim saçlarındandık seviniyormusum : ) peki bu tüyler ekimden etkilenen, şimdilerde kendine gelen saçlarım mı ?sen tüye filan takma kardeşim boşver yakında anlarsın:)
Alıntı yapılan: Hintell - 17 Nisan 2019, 12:52:55kişiden kişiye değişir dostum mısal normal bır sureçte 6 ay da %50 çıkar bazı kişilerde 8 ay da çıkar vs ama rutin olarak 85 günde kararmalar başlar 120 de daha belırgın bır hal alır kısaca çok erken senın ıcın o yuzden sakın ve mutlu sekılde keyıfle bekle saçlarını Sayenizde şok dökülmenin ne demek olduğunu yeni anladım desem yeridir : )Demek ben kendi saçlarımı (tüylenmeleri) gördükçe, ekim saçlarındandık seviniyormusum : ) peki bu tüyler ekimden etkilenen, şimdilerde kendine gelen saçlarım mı ?
kişiden kişiye değişir dostum mısal normal bır sureçte 6 ay da %50 çıkar bazı kişilerde 8 ay da çıkar vs ama rutin olarak 85 günde kararmalar başlar 120 de daha belırgın bır hal alır kısaca çok erken senın ıcın o yuzden sakın ve mutlu sekılde keyıfle bekle saçlarını
Norml süreç. Şok dökülme değilde gelen yeni çıkışların attan buyumeyen kalan kökleri itmesi ile meydana geliyor bunlar sanırım. 75 güne şok dökülme kalmaz.Bence 20 güne başlar çıkışların göze gözükmesi
90 güne doğru iyi ce belirginleşir daha erken dostumYan çektiysen iphonede öyle oluyor ekran görüntüsünü alıp yüklersen düzelir.