Alfa dostum daha gelişme olacak merak etme sabırla bekle stres sıkıntı yapma. Daha erken bile sayılır 30 gün daha sabır iyi olacak hayırlısı ile.
Öncelikle inşAllah istediğiniz gibi olur ama ektirmeden önceki saçlarınızdan kayıp mı oldu ? orta alan sanki dökülme yaşamış gibi.
evet hocam ekim öncesi saçımda çıkmadı . çıkacağını düşünüyordum ama bu saatten sonra bunu beklemek yanlış olur sanirim.
Ekim öncesi saçında pek kayıp oldugunu düşünmüyorum, saçların ekin öncesi uzunluğa ulaşmadığı için yanılıyorsun , kıyaslamayı ekin öncesinuzub saçlı fotoğraflarınla yaparsan yanılırsın.ilk sayfadaki tepeden görünen fotoğrafta orta kısım daha yogun gözüksede, bir önceki önden çektirdiğin fotoğrafta ortaların zayıf oldugu aşikar.
Karamsar olmanın hiç gereği yok, başkalarının yorumları Tabiki önemli ama asıl sonucu kıyaslayacak olan sensin,ışık ,fotoğrafın çekildi açı, kafandaki sacı bir kaç fotoğrafla yorumlayacak olan bizleri çok çabuk yanıltabilir.
Herkesin ekim süreci farklı olabilir,finas kullanmaksızın 4-5 ayda ekim için tahmin yürütmek pek doğru degil, kiminde bukadar sürede süreç %40 gibi sonuc verirken , kiminde %70 lere ulaşabiliyor.
7. Ay bence kırılma noktası olacaktır.... Sonrasında iyi yada kötü demek mümkün. Ben iyi olacagı kanaatindeyim..
Geçmiş olsun