Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016  (Okunma sayısı 110609 defa)

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016
« Yanıtla #105 : 17 Kasım 2016, 16:10:15 »
durum pek iyi değil . süreç yavaş ilerliyor. sonucunun da sık olacağını düşünmüyorum .
üstten çekim fotolarda hiç sac yokmuş gibi görünüyor.
Bu ekimle ön hattı sıklaştırıp ikinci ekimle de arka alanı sıklaştırarak sac kaygisindan kurtulmayı düşünüyordum.
ama  daha ilk ekimde istediğime ulaşamayacağımi anladim

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #106 : 17 Kasım 2016, 16:12:09 »
Öncelikle inşAllah istediğiniz gibi olur ama ektirmeden önceki saçlarınızdan kayıp mı oldu ? orta alan sanki dökülme yaşamış gibi.
evet hocam ekim öncesi saçımda çıkmadı . çıkacağını düşünüyordum ama bu saatten sonra bunu beklemek yanlış olur sanirim.

Mnknbjk

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 17 Kasım 2016, 16:15:15 »
Bence çok karamsarsın ekim 6-8 ayları arasında hızlı bir çıkış süreci olduğunu göreceksin ilaç kullanıyormusun?

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #108 : 17 Kasım 2016, 17:37:23 »
biotin ve omega 3 alıyorum.
yeni kökler görmüyorum ondan karamsarlaştim

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #109 : 18 Kasım 2016, 12:29:11 »
Hocam çok karamsarsın.:) sakin ol. Beyinin çalışma prensibi iyi düşünürsen iyi olur. Kötü düşünürsen kötü görürsün. Evet biraz yavaş ,ama bünyeden bünyeye değişir biliyorsunki. Bekle bakalım daha neler olacak..

gepetto

• Ziyaretçi
« Yanıtla #110 : 18 Kasım 2016, 17:16:55 »
Alfa sıkıntı yapma.Aynı durumda sayılırız.Benim sadece verteks biraz daha iyi.Aynı günlerde yaptırdık sonucumuz aynı ilerliyor.Bazı arkadaşların senin karamsarlığına daha da körükle gitmesi o arkadaşların olayı çok bilmemesinden yanlış kişilerle ve yanlış fotoğraflarla karşılaştırıyor olması.4 senedir bu forumda ve başka yerlerde bir çok fotoğraf ve süreç gördüm.Öyle tepe baya açık olupta 5. ayda gür gözüken saç fotoğrafı , yanlış gösterilmiş fotoğraflar oluyor genelde.İstisnai durumlar hariç.Şu an 5. aydasın , saçlarının % 40 ı çıkmış gibi saçların hacimsiz ve kısa birde üstüne bol ışıklı tepe çekimi yapıyorsun.O kadar olucak, biraz daha sabretmeye devam , senin gibi bende yeni kök göremiyorum ama görücez illa ki.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 18 Kasım 2016, 20:34:32 »
Hocam çok karamsarsın.:) sakin ol. Beyinin çalışma prensibi iyi düşünürsen iyi olur. Kötü düşünürsen kötü görürsün. Evet biraz yavaş ,ama bünyeden bünyeye değişir biliyorsunki. Bekle bakalım daha neler olacak..
bazen moralimi çok bozuyor hocam. Özellikle dışardan bakan birinin eski saçların gitmiş demeleri karamsarlığımı arttırıyor. 

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 18 Kasım 2016, 20:38:41 »
Alfa sıkıntı yapma.Aynı durumda sayılırız.Benim sadece verteks biraz daha iyi.Aynı günlerde yaptırdık sonucumuz aynı ilerliyor.Bazı arkadaşların senin karamsarlığına daha da körükle gitmesi o arkadaşların olayı çok bilmemesinden yanlış kişilerle ve yanlış fotoğraflarla karşılaştırıyor olması.4 senedir bu forumda ve başka yerlerde bir çok fotoğraf ve süreç gördüm.Öyle tepe baya açık olupta 5. ayda gür gözüken saç fotoğrafı , yanlış gösterilmiş fotoğraflar oluyor genelde.İstisnai durumlar hariç.Şu an 5. aydasın , saçlarının % 40 ı çıkmış gibi saçların hacimsiz ve kısa birde üstüne bol ışıklı tepe çekimi yapıyorsun.O kadar olucak, biraz daha sabretmeye devam , senin gibi bende yeni kök göremiyorum ama görücez illa ki.
haklisin hocam tepe bölgemin zayıf olmasi ve daha da zayıflaması ekimi olduğundan daha yavaş gelişiyor gibi gösteriyor. ışık altında tepe fotoları çok can sıkıyor. illaki bundan daha iyi olacaktır ama şuana kadar daha çok çıkış olmalıydı diye bekliyor insan.

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 18 Kasım 2016, 20:40:57 »
Alfa dostum daha gelişme olacak merak etme sabırla bekle stres sıkıntı yapma. Daha erken bile sayılır 30 gün daha sabır iyi olacak hayırlısı ile.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 18 Kasım 2016, 20:42:49 »
Sağol dostum . sanırım en zor süreci geciriyorum :)

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #115 : 18 Kasım 2016, 22:00:10 »
senin yerinde olsam finasterid(proscar) kullanırdım. var olan saçlarını korurdu. bence şimdiden de başlayabilirsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 18 Kasım 2016, 23:08:45 »
Alfa dostum daha gelişme olacak merak etme sabırla bekle stres sıkıntı yapma. Daha erken bile sayılır 30 gün daha sabır iyi olacak hayırlısı ile.
Öncelikle inşAllah istediğiniz gibi olur ama ektirmeden önceki saçlarınızdan kayıp mı oldu ? orta alan sanki dökülme yaşamış gibi.
evet hocam ekim öncesi saçımda çıkmadı . çıkacağını düşünüyordum ama bu saatten sonra bunu beklemek yanlış olur sanirim.

Ekim öncesi saçında pek kayıp oldugunu düşünmüyorum, saçların ekin öncesi uzunluğa ulaşmadığı için yanılıyorsun , kıyaslamayı ekin öncesinuzub saçlı fotoğraflarınla yaparsan yanılırsın.ilk sayfadaki tepeden görünen fotoğrafta orta kısım daha yogun gözüksede, bir önceki önden çektirdiğin fotoğrafta ortaların zayıf oldugu aşikar.
Karamsar olmanın hiç gereği yok, başkalarının yorumları Tabiki önemli ama asıl sonucu kıyaslayacak olan sensin,ışık ,fotoğrafın çekildi açı, kafandaki sacı bir kaç fotoğrafla yorumlayacak olan bizleri çok çabuk yanıltabilir.
Herkesin ekim süreci farklı olabilir,finas kullanmaksızın 4-5 ayda ekim için tahmin yürütmek pek doğru degil, kiminde bukadar sürede süreç %40 gibi sonuc verirken , kiminde %70 lere ulaşabiliyor.
7. Ay bence kırılma noktası olacaktır.... Sonrasında iyi yada kötü demek mümkün. Ben iyi olacagı kanaatindeyim..
Geçmiş olsun

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 18 Kasım 2016, 23:26:09 »
senin yerinde olsam finasterid(proscar) kullanırdım. var olan saçlarını korurdu. bence şimdiden de başlayabilirsin.
hocam o ilaca başlamayı istemiyorum.  25 yil ilaca bağimli kalmam gerekecek. uzun süreli kullanan hiç görmedim.  ve bir çok doktor önermiyor.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 18 Kasım 2016, 23:33:51 »

Ekim öncesi saçında pek kayıp oldugunu düşünmüyorum, saçların ekin öncesi uzunluğa ulaşmadığı için yanılıyorsun , kıyaslamayı ekin öncesinuzub saçlı fotoğraflarınla yaparsan yanılırsın.ilk sayfadaki tepeden görünen fotoğrafta orta kısım daha yogun gözüksede, bir önceki önden çektirdiğin fotoğrafta ortaların zayıf oldugu aşikar.
Karamsar olmanın hiç gereği yok, başkalarının yorumları Tabiki önemli ama asıl sonucu kıyaslayacak olan sensin,ışık ,fotoğrafın çekildi açı, kafandaki sacı bir kaç fotoğrafla yorumlayacak olan bizleri çok çabuk yanıltabilir.
Herkesin ekim süreci farklı olabilir,finas kullanmaksızın 4-5 ayda ekim için tahmin yürütmek pek doğru degil, kiminde bukadar sürede süreç %40 gibi sonuc verirken , kiminde %70 lere ulaşabiliyor.
7. Ay bence kırılma noktası olacaktır.... Sonrasında iyi yada kötü demek mümkün. Ben iyi olacagı kanaatindeyim..
Geçmiş olsun
detaylı yorumun için teşekkür ederim.  Genel olarak 7. ayı beklemem gerekiyor sanırım.  bir çok arkadaş finas kullandığı için onlara kıyasla ekimim zayıf  görünüyor .bu durumda olumsuz yorumlara sebep oluyor. 2 ayda beklentimi karşılar umarim

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 19 Kasım 2016, 21:44:50 »
üzme tatli canini, yani illede cikacak!! Bariz bir sekilde güzel ekilmis!! Kimininki erken kimininki gec cikiyor... seninkiler biraz tembel deyip gülümse : )  !! Bu arada saclarinin uzunlugunu kisa tutsan, bence genel görünümünü daha cok tatmin eder...en azindan seyrek olan yerlerin göze carpmasini önlersin!

Facebook Twitter Instagram