Gönderen Konu: Uraw mavi saç serumu  (Okunma sayısı 74613 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Uraw mavi saç serumu
« Yanıtla #60 : 29 Ağustos 2019, 01:16:19 »
Kellik, dünyada en az 2 milyar insanın sorunu.   Bugüne  kadar  kesin  bir çözüm  bulunmadi.   Bu arada ÜRÜNÜN İSMİ KELOPESİA dr ismi
Prof. Dr. Fikrettin Şahin, bu ürünü  kulanan  varmı i? bu ilaç hakında
saç dökülmelerini engelliyor, boş alanlarda yeni saçlar çıkıyor, var olan saçlar kalınlaşıyor ve saçların beyazlaması önleniyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 29 Ağustos 2019, 01:37:51 »
Araştırdım KELOPESİA ilacıda  kellige  çare   değil 😁 i ilaç mis saç ekimimiş   kökten   çözüm  buldum.kafayı jilet  vurup  kendime  yeni  imaj yaratacam.  ortamda ilk dikkat çeken kişiler kel erkekler. Hem de hiçbir şey yapmadan!;) Başı kel olanın bahtı parlak olur..😂

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 30 Ağustos 2019, 09:44:03 »
Türkiyedeki saçı dökülen tüm ünlüler bunu kullaniyor instagramdan reklam yapıyor hayretler içeresindeyim kanal d felan çıktı ?

forzahakan58

• Full Member
« Yanıtla #63 : 30 Ağustos 2019, 10:18:23 »
İnstagramdan Burak hakkı ya sordum
Benim zaten saç problemim yok dedi. Tvde gördüğün reklamlar ne kadar doğruysa buda o kadar doğru diyor.   E madem saç sorunun yok insanları aldatarak neden para kazanmayı tercih ediyorsun değil mi

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 31 Ağustos 2019, 10:33:03 »
Sadece Burak hakkı değilki bir çok ünlü var işe yariyorsa tabiki çıkar ortaya ama şunu söliyeyim mavi sudan uzak durun benim arkadaşım kullandı mükemmel sonuç aldı ama bir biraktı olan saçlarından bile oldu 7 aylık olay şuan tam kel kaldı

sozmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #65 : 31 Ağustos 2019, 20:59:39 »
Arkadaşlar kullandım işe yaramadı iki şişe bitirip bıraktım çünkü saçları daha çok döktü. İnanmayan varsa hiç açılmamış iki kutu daha var yarı fiyatına göndereyim 😂

gurkanguni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 03 Eylül 2019, 15:23:07 »
Beyler sakın. Bu ürünü tanıtan genel müdür Kerem diye bir adam. Ne iş yaptığı belli değil bir radyocuyum diyor bir balık işi yapıyor bir saç serumu buluşu yapıyor. Ürünün içeriği bile belli değil hiçbir veriye dayanmayan ürünler.   Tam bir düzenbaz, radyoculuktan kalma ünlüleri tanıyor rica ediyor reklam yaptırıyor, millete kamera önünde yazı okutarak saç ekilmiş tiplere reklam yaptırıyor. Kanmayın böyle şeylere yazıktır günahtır. Açın bakın aratın Radyasyon Kerem diye çıkar ne işler yaptığı. Birde genel müdürüymüş firmanın hayret yahu Türkiye'de para kazanmak ne kadar kolay olmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 03 Eylül 2019, 15:28:21 »
Beyler sakın. Bu ürünü tanıtan genel müdür Kerem diye bir adam. Ne iş yaptığı belli değil bir radyocuyum diyor bir balık işi yapıyor bir saç serumu buluşu yapıyor. Ürünün içeriği bile belli değil hiçbir veriye dayanmayan ürünler.   Tam bir düzenbaz, radyoculuktan kalma ünlüleri tanıyor rica ediyor reklam yaptırıyor, millete kamera önünde yazı okutarak saç ekilmiş tiplere reklam yaptırıyor. Kanmayın böyle şeylere yazıktır günahtır. Açın bakın aratın Radyasyon Kerem diye çıkar ne işler yaptığı. Birde genel müdürüymüş firmanın hayret yahu Türkiye'de para kazanmak ne kadar kolay olmuş.

Siz bu kadar ayrıntıyı nerden biliyorsunuz?
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 03 Eylül 2019, 16:22:22 »

Harbiden radyasyon kerem:)
Başarılı bir girişimci helal olsun.

gurkanguni

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 09 Eylül 2019, 17:33:01 »

Çok kolay,isimden biraz araştırınca herşey çorap söküğü gibi geliyor.
Youtube'a Radyasyon Kerem ile Akvaryum Sohbetleri diye yazın çıkıyor vatandaş, adı Kerem Sorguç. bu isimden de geçmiş bilgilerine az çok ulaşırsınız. Böyle milletin aklıyla dalga geçenlerin, sorunlarından nemalanmaya çalışanların para kazanması kanıma dokunuyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 09 Eylül 2019, 17:46:47 »
Kendi sağlığınızı ve kesenizi düşünüyorsanız bu tarz para tuzaklarından şiddetle uzak durmanızı öneriyorum. Hiçbir ürün yoktur ki saç çıkarsın. Hadi diyelim ki saç çıkarıyor. O zaman nasıl olur da saç ekiminden bile daha ucuza satışı yapılıyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 09 Eylül 2019, 17:55:02 »
reklamlarda kullanılan ünlüleri de böyle bir şeye alet oldukları için kınıyorum. Yazık günah  bu insanlar parayi  kolay kazanmiyor.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 09 Eylül 2019, 19:50:12 »
reklamlarda kullanılan ünlüleri de böyle bir şeye alet oldukları için kınıyorum. Yazık günah  bu insanlar parayi  kolay kazanmiyor.

Reklamlardaki ünlüler de 3. Sınıf ünlü çakması

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 10 Eylül 2019, 11:23:01 »
Ümit davala , Atakan gibi bir çok ünlüde paylaşımda bulundu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 10 Eylül 2019, 11:34:52 »
Çok kolay,isimden biraz araştırınca herşey çorap söküğü gibi geliyor.
Youtube'a Radyasyon Kerem ile Akvaryum Sohbetleri diye yazın çıkıyor vatandaş, adı Kerem Sorguç. bu isimden de geçmiş bilgilerine az çok ulaşırsınız. Böyle milletin aklıyla dalga geçenlerin, sorunlarından nemalanmaya çalışanların para kazanması kanıma dokunuyor.

Anladım hocam Taniyormusumuz diye meraktan sordum.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram