Saç Ekimi Sonuçları
Sakın bu kafaya ekim yaptırmayın, mevcut saçlarınız zarar görür ve doğallığınız gider, ayrıca gereksiz yere donörü harcanır. Bıçak altına yatması, ağrısı sızısı da cabası.
Şuan için ektirmeyi düşünmüyorum da şakaklarda çok daha fazla dökülme yaşarsam tekrardan fotoğraf atıp görüşlerinizi almak isterim ekstra olarak tedaviye başlamalı mıyım? 1 gün yıkamasam yağdan ölüyor saç ve her elimi attığımda en az 3 4 tel geliyor döküldüğü için mi bu kadar yağlanıyor acaba çünkü eskiden bu kadar yağlanmıyordu..
Neyin görüşünden bahsediyorsun ? Sen norwood 4 de olsan yaşın daha küçük ektirme kardeşim saçın iyi diyecekler
Saçla ilgili sorunum olmasa saatlerce bu sitede zaman harcamam diye düşünüyorum..
Saçların çabuk yağlanması dökülme habercisi maalesef. Agresif dökülmeniz hala başlamamış gibi, muhtemelen yakında başlar. Acele edip agresif dökülme esnasında ekim yaptırırsan eğer, dökülme devam ettiği için çirkin bir görüntü ortaya çıkabilir. Bence herhangi bir takviye ile dökülmeyi durdurmaya çalışmayın. Saç gidecekse eninde sonunda gidiyor zaten. En az 2 sene bekle, ona göre yine fikir alırsın.
Yaklaşık 3 senedir saçlarım böyle yavaş yavaş dökülüyor mevsim geçişlerinde hızlanıyor. Agresif dökülme yaşıycam mı bilmiyorum ama benim saçlarım her zaman böyleydi ara ara hızlanıp ara ara yavaşlıyordu.
Ağır ağır dökülmesi de ayrı can sıkıcı. Gidişi uzun sürüyor ve ekim yaptırmak için yeterli açıklık çok geç ortaya çıkıyor. Şu an görünen sizin en az 2-3 sene ekime ihtiyacınız olmayacağı. Sonrası yine burada fikir alabilirsiniz.