Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24442 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #105 : 31 Mart 2020, 21:30:41 »
Sakın bu kafaya ekim yaptırmayın, mevcut saçlarınız zarar görür ve doğallığınız gider, ayrıca gereksiz yere donörü harcanır. Bıçak altına yatması, ağrısı sızısı da cabası.
Şuan için ektirmeyi düşünmüyorum   da şakaklarda çok daha fazla dökülme  yaşarsam tekrardan fotoğraf atıp görüşlerinizi almak isterim ekstra olarak tedaviye başlamalı mıyım? 1 gün yıkamasam yağdan ölüyor saç ve her elimi attığımda en az 3 4 tel geliyor döküldüğü için mi bu kadar yağlanıyor acaba çünkü eskiden bu kadar yağlanmıyordu..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #106 : 31 Mart 2020, 21:51:36 »
Şuan için ektirmeyi düşünmüyorum   da şakaklarda çok daha fazla dökülme  yaşarsam tekrardan fotoğraf atıp görüşlerinizi almak isterim ekstra olarak tedaviye başlamalı mıyım? 1 gün yıkamasam yağdan ölüyor saç ve her elimi attığımda en az 3 4 tel geliyor döküldüğü için mi bu kadar yağlanıyor acaba çünkü eskiden bu kadar yağlanmıyordu..
Neyin görüşünden bahsediyorsun ? Sen norwood 4 de olsan yaşın daha küçük ektirme kardeşim saçın iyi diyecekler

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #107 : 31 Mart 2020, 22:06:35 »
On cizgin bozuldugunda ektir iste simdilik saglam bozulunca bakarsin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #108 : 31 Mart 2020, 22:37:14 »
Neyin görüşünden bahsediyorsun ? Sen norwood 4 de olsan yaşın daha küçük ektirme kardeşim saçın iyi diyecekler
+1..

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #109 : 31 Mart 2020, 23:51:04 »
Saçla  ilgili sorunum olmasa saatlerce bu sitede zaman harcamam diye düşünüyorum..
İşte psikolojik olarak etkilenmişsin ama sen bilirsin tabiki karar senin saç senin kötülüğünü isteyerek yorum yapmıyoruz sonuçta

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #110 : 31 Mart 2020, 23:52:44 »
Saçların çabuk yağlanması dökülme habercisi maalesef. Agresif dökülmeniz hala başlamamış gibi, muhtemelen yakında başlar. Acele edip agresif dökülme esnasında ekim yaptırırsan eğer, dökülme devam ettiği için çirkin bir görüntü ortaya çıkabilir. Bence herhangi bir takviye ile dökülmeyi durdurmaya çalışmayın. Saç gidecekse eninde sonunda gidiyor zaten. En az 2 sene bekle, ona göre yine fikir alırsın.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #111 : 01 Nisan 2020, 00:37:57 »
Saçların çabuk yağlanması dökülme habercisi maalesef. Agresif dökülmeniz hala başlamamış gibi, muhtemelen yakında başlar. Acele edip agresif dökülme esnasında ekim yaptırırsan eğer, dökülme devam ettiği için çirkin bir görüntü ortaya çıkabilir. Bence herhangi bir takviye ile dökülmeyi durdurmaya çalışmayın. Saç gidecekse eninde sonunda gidiyor zaten. En az 2 sene bekle, ona göre yine fikir alırsın.
Yaklaşık  3  senedir saçlarım böyle yavaş yavaş dökülüyor mevsim geçişlerinde hızlanıyor. Agresif dökülme yaşıycam mı bilmiyorum ama benim saçlarım her zaman böyleydi ara ara  hızlanıp ara ara yavaşlıyordu.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 01 Nisan 2020, 01:25:46 »
Yaklaşık  3  senedir saçlarım böyle yavaş yavaş dökülüyor mevsim geçişlerinde hızlanıyor. Agresif dökülme yaşıycam mı bilmiyorum ama benim saçlarım her zaman böyleydi ara ara  hızlanıp ara ara yavaşlıyordu.
Ağır ağır dökülmesi de ayrı can sıkıcı. Gidişi uzun sürüyor ve ekim yaptırmak için yeterli açıklık çok geç ortaya çıkıyor. Şu an görünen sizin en az 2-3 sene ekime ihtiyacınız olmayacağı. Sonrası yine burada fikir alabilirsiniz.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #113 : 03 Nisan 2020, 22:58:30 »
Ektir gitsin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #114 : 04 Nisan 2020, 03:06:32 »
Ağır ağır dökülmesi de ayrı can sıkıcı. Gidişi uzun sürüyor ve ekim yaptırmak için yeterli açıklık çok geç ortaya çıkıyor. Şu an görünen sizin en az 2-3 sene ekime ihtiyacınız olmayacağı. Sonrası yine burada fikir alabilirsiniz.
%100 katılıyorum abi en az 2 3 sene beklemem gerektiğini biliyorum ama arada bu durum canımı çok sıkıyor buraya fotoğraf atıyorum (ne kadar  döküldüğünü  gözlemlemek  için) teşekkür ederim yorumun için

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 30 Mayıs 2020, 14:35:20 »
Saçlar şuan böyle nasıl sizce

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 30 Mayıs 2020, 14:37:40 »
emoşcum saçların çok güzel duruyor bosver ekımı gerek yok şimdilik
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 24 Haziran 2020, 18:41:29 »
Güncel.. dökülmeler arada hızlanıp  yavaşlıyor şuana kadar hiçbir ilaç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum  fotoları dökülmemi daha net şekilde gözlemlemek ve yorumlarınız için atıyorum.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #118 : 24 Haziran 2020, 18:46:37 »
Yasiniz 25 alti, salin gitsin hayatiniza bakin olmadi tppik kullanin ekim 30 dan sonra dusunulecek bir sey

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 24 Haziran 2020, 19:54:29 »
Kardeşim ektirme dememize gerek yok, aklı selim her kullanıcı zaten ektirme der. Ama sen kafaya çok takmışsın ve ektireceksin maalesef. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Facebook Twitter Instagram