Gönderen Konu: Finasterid kullanıcıları için Largınıne kullanımı  (Okunma sayısı 16070 defa)

Cassowary

• Sr. Member
Ynt: Finasterid kullanıcıları için Largınıne kullanımı
« Yanıtla #90 : 25 Ekim 2019, 22:13:49 »
Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında tecrübe ve bilgilerinizi almak istemiştim;
L-arjinin kullanımı hakkında
Arjinin saçlarınıza zarar verme olasılığı olabilir mi?
Şunu demek istiyorum,arjinin ana damarları(arterler) bir nebze genişletiyor ama ana damarlar genişlerse kılcal damarlar daralıyor ki saçlarda ana damarlardan ziyade kılcal damarlar ile besleniyor,bunun neticesinde saçların beslenememe durumu olabilir mi, kılcal damarlar genişlerse ana damarlar daralıyor,aralarında ki orantı bağlantı bu şekilde.Tansiyon hastalığının mantığı yani .
Minoxil kılcal damarları genişletiyor ama ana damarları daraltıyor,bu sebepten saça bir oranda fayda sağlarken kılcal damarların genişlemesinden ana damarlar daralıyor ve kalp çarpıntısı vs kalp sorunları yaratıyor,arjinin de ana damarları genişletip kılcal damarları daraltması mümkün olabilir mi?
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

Emre035

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #91 : 26 Ekim 2019, 15:24:10 »
Selam kardeşlerim bende de l-arginin var spor için kullanıyordum

La Casa de Kel Papel

• Saç ekim süreci
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 26 Ekim 2019, 15:42:26 »
Selam kardeşlerim bende de l-arginin var spor için kullanıyordum
Mega'nın kapsül olanı var bende 1300 mg onu spor günleri kullanıyorum günlük kullanıma fazla gelebilir diye ama kılcal damarlara faydası var mı bilmiyorum

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 27 Ekim 2019, 19:23:14 »
diyelim ekim yapıldı bi süre l argine alımını kesmek gerekirmi

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 27 Ekim 2019, 21:39:58 »
Ben Finasterid ek bunu kullanıyorum. Kullanan var mı sizce nasıl? Alman ürünü

Muhib

• Full Member
« Yanıtla #95 : 04 Ocak 2020, 15:26:39 »
Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında tecrübe ve bilgilerinizi almak istemiştim;
L-arjinin kullanımı hakkında
Arjinin saçlarınıza zarar verme olasılığı olabilir mi?
Şunu demek istiyorum,arjinin ana damarları(arterler) bir nebze genişletiyor ama ana damarlar genişlerse kılcal damarlar daralıyor ki saçlarda ana damarlardan ziyade kılcal damarlar ile besleniyor,bunun neticesinde saçların beslenememe durumu olabilir mi, kılcal damarlar genişlerse ana damarlar daralıyor,aralarında ki orantı bağlantı bu şekilde.Tansiyon hastalığının mantığı yani .
Minoxil kılcal damarları genişletiyor ama ana damarları daraltıyor,bu sebepten saça bir oranda fayda sağlarken kılcal damarların genişlemesinden ana damarlar daralıyor ve kalp çarpıntısı vs kalp sorunları yaratıyor,arjinin de ana damarları genişletip kılcal damarları daraltması mümkün olabilir mi?
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
+1

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 04 Ocak 2020, 16:47:21 »
Arjinin damarları monox gibi genişletmez kalıcı genişletir:)
Global Moderator

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 03 Şubat 2020, 21:55:54 »
spor yaptığım için bir dönem arjinin denemiştim, hakkında yapılan bilimsel araştırmalara şu siteden ulaşabilirsiniz ; https://examine.com/supplements/arginine/

sonuç olarak çok minimal etkileri var(besinler yeterli) ve gereksiz bir supplement. Bunun yerine sitrülin kullanmanız daha yararlı olacaktır. https://examine.com/supplements/citrulline/
  • Ekim Tarihi: 28.01.21
  • Ekim Merkezi ismi Serkan Aygın Klinik
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Propecia, zma, omega 3

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #98 : 03 Şubat 2020, 22:41:52 »
Damar genisletme acisinda minoxa benzemiyor mu yani

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 03 Şubat 2020, 22:44:35 »
spor yaptığım için bir dönem arjinin denemiştim, hakkında yapılan bilimsel araştırmalara şu siteden ulaşabilirsiniz ; https://examine.com/supplements/arginine/

sonuç olarak çok minimal etkileri var(besinler yeterli) ve gereksiz bir supplement. Bunun yerine sitrülin kullanmanız daha yararlı olacaktır. https://examine.com/supplements/citrulline/
Bariz fayda ediyor vücudun enerjisini artiriyor.

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #100 : 03 Şubat 2020, 23:39:48 »
Bariz fayda ediyor vücudun enerjisini artiriyor.

doğrudur ancak bu kişisel bir tecrübe, onlarca kişi üzerinde yapılan araştırma minimal bir olumlu etkisi olduğunu söylemiş. (Protein'den yeteri kadar karşılanabilir/et-tavuk)

L-Citrulline'de böbreklerde arjinin'e dönüşüyor ve daha yüksek bir olumlu etkisi var. 3 ay kullandım, birkaç saatlik geçici bir etki.
Konumuz vücut enerjisi ise, taurin ve kafein içeren bir l-carnitine en güzel etkiyi sağlayacaktır.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30

Bysempatik

• Full Member
« Yanıtla #101 : 05 Şubat 2020, 15:51:36 »
Finasterid kullanan arkadaşların yan etkiyi ve yağlanmayı azaltması için ve aynı zamanda cinsel gücü arttırmak için L-Argınne kullanmasını tavsiye ederim Aynı zamanda kan akışını hızlandıracağı için saçların beslenmesinede fayda sağlayacaktır çıkış zamanı.

1000 lik veya 5000 mg alınabilir

Günlük ben 1000 mg tercih ediyorum 500 mg den ise 2 adet+1000.

Marka çeşitleri değerlendirilebilir.

Arginine Faydaları Nelerdir?
Bağışıklığı geliştirir: L-Argininin beden üzerindeki en önemli etkilerinden biri, timus bezi aktivitelerini
çoğaltmaktır. Timus bezi T-hücrelerini üretmekten sorumludur, ve bedende ne kadar yüksek oranda Thücresi
varsa, bağışıklık sistemi o denli güçlü demektir. L-Alginin, yeni T-hücreleri üretmekte bedene
yardımcı olur ve karşılığında kanser, tümör büyümelerinin yavaşlamasında; AIDS gibi bedenin
bağışıklık sistemini baskılayan hastalıklarda etkilidir.

Arginin-Nitrik oksit ilişkisi
L-Argininin bir başka yararı, nitrik oksit sentezidir. Nitrik oksit kan damarlarını genişletir ve gevşetir,
kalp ve beyne doğru olan kan akışını arttırır. Bu nedenle L- Arginine takviyesi, kalp ve damar sorunu
yaşayan herkes için faydalı olabilir.

Zayıflama ve Vücut Geliştirme
L- Arginine takviyesi, vücut geliştirme ve zayıflama ile ilgilenenler arasında oldukça popülerdir. Arginin
proteini metabolize ederek bedendeki yağ miktarını düşürür. Bu, vücuttaki nitrojen dengesi geliştirerek
yapılır ve vücut bu nedenle proteini daha kolay bir şekilde kas kütlesi haline dönüştürebilir.

Infertilite
Arginin sperm sayısını arttırır. Çalışmalar, yüksek doz argininin, sperm sayısı düşük erkekler üzerinde
son derece yararlı olabildiğini göstermiştir. Arginin aynı zamanda, ereksiyon sorunları için doğal bir
tedavi olarak da kullanılabilir. Bu durum, argininin, vücutta nitrik oksiti uyararak, genital bölgedeki kan
akışını arttırmaya yardımcı olduğu gerçeğinden kaynaklanmaktadır.
Konu başlığı ve içeriği için teşekkür ederim yerinde bir karar olmuş. Bende ekim öncesi ve sonrası için 6-6 ay finasterid kullanacağım haftada min 2 max 3 gün spor yapıyorum benim için Arginin hangi ürünü daha uygun olur ?

Bysempatik

• Full Member
« Yanıtla #102 : 05 Şubat 2020, 15:54:09 »
doğrudur ancak bu kişisel bir tecrübe, onlarca kişi üzerinde yapılan araştırma minimal bir olumlu etkisi olduğunu söylemiş. (Protein'den yeteri kadar karşılanabilir/et-tavuk)

L-Citrulline'de böbreklerde arjinin'e dönüşüyor ve daha yüksek bir olumlu etkisi var. 3 ay kullandım, birkaç saatlik geçici bir etki.
Konumuz vücut enerjisi ise, taurin ve kafein içeren bir l-carnitine en güzel etkiyi sağlayacaktır.
Ek seçenek çıktıkça kafam karışıyor. Largın ürünü kullandın mı kardeşim. Kullandıysan ne kadar süre ve ne kadar etki. ikinci olarak kullandıysan largin vs senin önerdiğin ürün mü?

dusk

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #103 : 05 Şubat 2020, 18:22:29 »
Ek seçenek çıktıkça kafam karışıyor. Largın ürünü kullandın mı kardeşim. Kullandıysan ne kadar süre ve ne kadar etki. ikinci olarak kullandıysan largin vs senin önerdiğin ürün mü?

1 ay kadar kullandım herhangi bir etkisini göremeyince bıraktım(performans). Dediğim gibi attığım linklere bakarsanız etkisinin minimal düzeyde olduğunu gösteriyor, aynı işi yapan sitrülin ondan daha etkili.
Bunların asıl amacı büyüme hormonunu tetiklemek ancak ne kadar güçlü yapıyor bunu o tartışılır. Ayrıca karpuzda bol bol bulunuyor, mevsimi geldi mi karpuz yiyorum ben.
Ekstra protein tozu, xpecia vs kullandığım için böbreği fazla yormamaya çalışıyorum, dileyen deneyip kullansın.
Asıl fark büyüme hormonunu direk alınca ortaya çıkıyor ancak onuda milyoner olmadan kullanmak zor. Yine igf tedavisi de benzer bir yöntem ancak detayları hakkında bilgi sahibi değilim.

Büyüme hormonunu tetiklemenin bir diğer yolu if diyeti(oruç benzeri/16saat açlık 8 saat yemek).

Uzman değilim yabancı kaynaklardan araştırmalarım ve kişisel deneyimlerimi paylaşıyorum sadece.
https://www.healthline.com/nutrition/11-ways-to-increase-hgh#11

Ben hepsini birden yaptığım için hangisi etkili bilemiyorum ancak uyandıktan 2-3 saat sonra kahvaltı ve yatmadan önce yemek yememek en güzel başlangıç olacaktır.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 30

yas30yolunyarisi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #104 : 07 Şubat 2020, 15:00:30 »
spor oncesi 30 dakika once aliyorum, gym performansini mukemmel derecede degistiriyor. Asiri kullanimda dudakta ucuk yapabilir. Eger dudakta ucuk cikarsa, kullanmayin derim.

Bunun yaninda gece disari cikarken de kullanabilirsiniz. Kadinlara karsi kullanilabilecek mukemmel bir silah.
For those who believe, no explanation is necessary; for those who do not believe, no explanation is possible.

Facebook Twitter Instagram