Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 12675 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #211 : 05 Mayıs 2021, 16:32:57 »
 daum fbyi 2 kere sampiyon yaptı iç sahada fark atıyordu takımlara.tabi yaslandı o ayrı.az once lig basından beri iddalaştığım bir abimle gene iddalaştım ben hasta fbliyim bjk olcak diom o hasta bjkli fb olcak dio halen iddaam devam diyor.koç emre mesut iktidara yakın diye getirdi sampiyonluk istio yukardan diyor son dk sihirbaz oyunu bekliyor.akşam ingilizlerle ispanyollar var.madrid atkımda var benim.yurt dısından tuttuğum takım.ama iki ingilizde final oynarsa fena olmaz .ingilizlerin kendi arasındaki maçlar ve brezilya ligi dısında bana tad vermiyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #212 : 05 Mayıs 2021, 16:38:17 »
daum fbyi 2 kere sampiyon yaptı iç sahada fark atıyordu takımlara.tabi yaslandı o ayrı.az once lig basından beri iddalaştığım bir abimle gene iddalaştım ben hasta fbliyim bjk olcak diom o hasta bjkli fb olcak dio halen iddaam devam diyor.koç emre mesut iktidara yakın diye getirdi sampiyonluk istio yukardan diyor son dk sihirbaz oyunu bekliyor.akşam ingilizlerle ispanyollar var.madrid atkımda var benim.yurt dısından tuttuğum takım.ama iki ingilizde final oynarsa fena olmaz .ingilizlerin kendi arasındaki maçlar ve brezilya ligi dısında bana tad vermiyor

dostum chealse real maçını nerden seyredebiliriz ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #213 : 05 Mayıs 2021, 22:45:30 »
 ligtv verio hocam.nettende kaçak izliyorlar.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #214 : 06 Mayıs 2021, 00:23:50 »
Emre ile Bayern’in aldığı nagelsmann bir tutulmuş. Nagelsmann nerelerde neler yapmış 35 yaşına kadar bir bakın derim. Emre tepeden inme hoca yapıldı. Tekrar sportif direktör yapılıp teni hoca alınması da saçma olur. Sürekli yerime Emre mi geçecek diye Demokles’in kılıcı gibi sallanır yeni hocanın tepesinde.

Bir Beşiktaşlı olarak tek korkum Fbye Daum’un gelmesi. Gerçi Aykut’un Daum’u yedişi gibi Emre de yer Daum’u kalırsa. Ayrıca öyle 8-10 tane yardımcı hoca oyuncu falan papazları doldurarak başarı yakalanmaz.

Volkan Selçuk Emre

Saha içinde Caner Gökhan söylentiler  doğruysa Burak Yılmaz da geliyormuş.

Cadı kazanı gibi, bu kafayla FB değil 8 18 sene daha şampiyon olamaz. Her parlayan Anadolu’daki oyuncuyu alarak, eski kaşrları getirerek başarılı olma dönemi 2008de falan bitti.

Lig şampiyonluğunun şifresi düzenli ödenen maaş ve takım içi arkadaşlık dostluk havasıdır. O sağlanmayınca Sosa Perotti Mesut Ozanlı kadro Nsakalı Nkdoulu Larinli kadroyu geçemiyor işte.

Fikirlerinin bazılarına katılmıyorum ama bir mantık çerçevesinde konuşuyorsun. Karşımda Serdar Ali Çelikler var sandım bir an :)

Emre hakkındaki yorumları bilemem. Tepeden inme hoca yapılmasına da katılıyorum zaten. Ama izleyip göreceğiz. Eğer bir futbol felsefesi varsa, futbolculara bu felsefeyi aktarma konusunda izlediği metotlar doğruysa başarılı olacaktır. Ki zaten Emre'nin ikili diyaloglarda başarılı olduğunu görüyoruz. Motivasyon konusunda oldukça başarılı. Kullandığı dil, kelimeler, iletişim becerisi son derece yüksek. Yani oyunculara etki etmeyi başarıyor. Bir de futbol felsefesi, oyun görüşü varsa başarılı olacaktır. Şuan için ne olumlu ne de olumsuz konuşabilirim.

Caner-Gökhan-Burak gibi konularda da katılıyorum. Bu kadar papazın olduğu yerde başarı gelmez. Hele ki onlarla çok yakın arkadaşsan onları idare edemezsin. Tıpkı EURO 2016'da olanlar gibi. Orada da bu papaz tayfa vardı. Arda'nın başı çekmesiyle birlikte ortalık karıştı.

Fenerbahçe, Emre hocayla başarılı olmak istiyorsa; öncelikle Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Caner Erkin gibi isimleri hocanın etrafından uzaklaştırmalıdır. Aynı anda hepsi görev alamaz. Arka dörtlü olarak tabir edilen ekip mutlaka dağılmalıdır. Yalnızca Emre Belözoğlu kalmalıdır. Başarılı olmadı an yollar ayrılmalıdır. "Hadi kardeşim sen git biraz tecrübe edin, başarılı ol, ondan sonra bakarız" denilmelidir.
  • Yaşınız 24

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #215 : 08 Mayıs 2021, 02:39:07 »
Fikirlerinin bazılarına katılmıyorum ama bir mantık çerçevesinde konuşuyorsun. Karşımda Serdar Ali Çelikler var sandım bir an :)

Emre hakkındaki yorumları bilemem. Tepeden inme hoca yapılmasına da katılıyorum zaten. Ama izleyip göreceğiz. Eğer bir futbol felsefesi varsa, futbolculara bu felsefeyi aktarma konusunda izlediği metotlar doğruysa başarılı olacaktır. Ki zaten Emre'nin ikili diyaloglarda başarılı olduğunu görüyoruz. Motivasyon konusunda oldukça başarılı. Kullandığı dil, kelimeler, iletişim becerisi son derece yüksek. Yani oyunculara etki etmeyi başarıyor. Bir de futbol felsefesi, oyun görüşü varsa başarılı olacaktır. Şuan için ne olumlu ne de olumsuz konuşabilirim.

Caner-Gökhan-Burak gibi konularda da katılıyorum. Bu kadar papazın olduğu yerde başarı gelmez. Hele ki onlarla çok yakın arkadaşsan onları idare edemezsin. Tıpkı EURO 2016'da olanlar gibi. Orada da bu papaz tayfa vardı. Arda'nın başı çekmesiyle birlikte ortalık karıştı.

Fenerbahçe, Emre hocayla başarılı olmak istiyorsa; öncelikle Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Caner Erkin gibi isimleri hocanın etrafından uzaklaştırmalıdır. Aynı anda hepsi görev alamaz. Arka dörtlü olarak tabir edilen ekip mutlaka dağılmalıdır. Yalnızca Emre Belözoğlu kalmalıdır. Başarılı olmadı an yollar ayrılmalıdır. "Hadi kardeşim sen git biraz tecrübe edin, başarılı ol, ondan sonra bakarız" denilmelidir.

Sağolun hocam Beşiktaşlı olmama rağmen en sevdiğim yorumcu Serdar Ali çeliklerdir 😀

Fenerbahçenin düzelmesi için maalesef Ali Koç görevi bırakmalı çünkü şampiyonluk gelmeyen her sezondan sonra daha da amatörleşti ve artık bu panik havasından kurtulup oturup sağlıklı uzun süreli planlama yapabilecek durumda değil.

Özellikle bu sene başında bu ligin gurmeleri iyi bilir ki fbnin şampiyon olamayacağı belliydi.

Bunu Nani Persie geldiği sezonda da yaptı Fenerbahçe o panik ile. Yeni baştan tamamen bir takım kurup şampiyon olalım dedi maalesef ne Türkiye ligi dinamikleri ne dünya futbolunda öyle olmuyor o işler.

Fenerbahçe plansız programsız inanılmaz şekilde mantık aykırı işler yaptı Ali Koç döneminde, sonlara doğru da iyice kantarın topuzu kaçtı.

Yani o Adil Rami, Lemos, Tisserand transferleri falan inanılmaz işler, Ali Koç gibi ülkenin en zengin adamı olmasa Başkan para indiriyor cebe derdim Fikret Orman gibi.

Fb elindeki Szalai Ozan vs gibi 4-5 iyi adamı iskelet haline getirip 5-6 transferle bu yazı kapatmalı. Yoksa seneye yine haydi 20 transfer derlerse seneye Beşiktaş bu kez hiç zorlanmadan şampiyon olur

mehmetural

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #216 : 08 Mayıs 2021, 17:24:03 »
Bazı noktalarda farklı düşünüyoruz. Ali Koç'un çok vizyoner bir insan olduğunu düşünüyorum. İlk iki senesinde Damien Comolli'ye güvenmesi ve geç karar vermesi sebebiyle çok büyük bir başarısızlık yaşattığını da biliyorum. Üçüncü senesinde ise nispeten daha doğru kararlar aldığını, Erol Bulut'un hatalı bir tercih olmasına rağmen, düşünce olarak doğru olduğunu düşünüyorum.

Yani, ülkemizde başarılı olmuş hocalara sürekli olarak kulüplerde görev verilmesini istemiyorum. Yeni nesil hocaların görev alması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin; Sergen Yalçın, Tamer Tuna, İlhan Palut, Cağdaş Atan, Erol Bulut, Okan Buruk vs. gibi. Bunların denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Erol Bulut hatalı bir karar olabilir. Oldu da zaten.

Ali Koç'un aynı zamanda çok kötü yöneticiler seçtiğini düşünüyorum. Bu sebepten dolayı bütün işlere kendisi bakmak zorunda kaldı. Güçlü bir yönetici kadrosuyla birlikte olsaydı, daha doğru kararlar alabilirdi. Yöneticilerin çoğu görevi bıraktı, geri kalanların bazıları da toplantılara bile katılmıyormuş. Durum böyle olunca da doğru karar almak zorlaşıyor. En azından 1 dönemlik(3 yıl) daha başkanlık yapmasını istiyorum. Yıllarca başkan olmasını beklediğimiz kişinin böyle başarısız şekilde bırakmasını istemiyorum. Biraz duygusal da yaklaşıyor olabiliriz. Herkes de aynı düşünüyor zaten. O yüzden de şuan için bir başkan adayı çıkmadı. 1 dönem daha yapacaktır. Sonrasında da aday olmaması durumunda Saadettin Saran başkan adayı olacaktır.

Aslında şuan için kadronun önemli kısmının çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Tamamen hocanın hatasından dolayı böyle geride kaldığımızı düşünüyorum. Erol Bulut, 2-3 hafta daha önce gönderilseydi puan olarak daha yukarıda olabilirdik. Sağlam bir forvet, bir tane sağlam stoperle birlikte yine şampiyonluk yarışında olacak bir takım oluşturulabilir.

Bugün saat 20:30'da 10 maç aynı anda oynanacak. Hakkımızda hayırlısı. İzleyip görelim :) Herkese bol şanslar
  • Yaşınız 24

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #217 : 09 Mayıs 2021, 15:48:16 »
 reyting yaptılar lige.pc bozuldu gunde 1 dk falan calısıp bozuluyor bayramdan sonra yaptırıp sitedeyim gene biraz yokum

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #218 : 10 Mayıs 2021, 02:02:29 »
Beşiktaş gibi bir takım buradan şampiyonluk vermemeli.
  • Yaşınız 28

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #219 : 10 Mayıs 2021, 02:33:10 »
galatasaray güzel oynadı ve yarışı bırakmadı, derbi gazıyla iki maçı da alır. ben fenerin 2 maçtan 6 puan alacağını düşünmüyorum. rıza çalımbay maçı vermez, 17 maç yenilmezlik serisi yaptı. çalımbay sağlam bjk'li aynı zamanda, fener karşısında tüm kozları oynar. fenerin diğer maçı kayserispor'la. kayseri eğer bu hafta kaybederse fener maçı küme maçı olacak. ben hala beşiktaşın şampiyon olacağını düşünüyorum. lig öyle bir hal aldı ki her an her şey olabilir.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #220 : 10 Mayıs 2021, 02:54:20 »
Her an her şey olabilir. Galatasaray kesinlikle 2 maçı da önemli skor üstünlüğüyle kazanır. FB için Sivas maçı çok zor ama yenebilir. Kayserinin kaderinin bu hafta belli olacağını düşünüyorum. O yüzden son maç rahat geçer. Beşiktaş için ise moral bozukluğu ve stres var bence. Karagümrük maçı kader maçıdır. Kazanırsa Göztepe'ye kaybetmez. Her şey bu hafta belli olacak. Ama bu lig her ihtimale gebedir. Bir bakarsın FB şampiyon olur. Bir bakarsın GS fark atar rakiplerine, BJK'nin de kaybetmesiyle şampiyon olur. Tam 6 gün kaldı. 6 gün sonra göreceğiz. Ama BJK şampiyon olur gibi geliyor bana
  • Yaşınız 28

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #221 : 10 Mayıs 2021, 09:01:27 »
Erol bulutu Göztepe ye 1-0 yenildiğimiz hafta gönderseydik şu anda şampiyonluğu kutluyorduk , ne alaka demeyin emre geldiginden beri Fenerbahçe doğru futbol taktiğini buldu ve zevk veren bir futbol oynamaya başladı şu anda çok zor şampiyonluk ama yinede umutluyuz bakalım

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #222 : 10 Mayıs 2021, 15:37:32 »
Beşiktaş karagğmrüke 2 puan bırakır Göztepe’de kaybeder. 3.sırada bitirecek

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #223 : 10 Mayıs 2021, 17:19:23 »
Erol bulutu Göztepe ye 1-0 yenildiğimiz hafta gönderseydik şu anda şampiyonluğu kutluyorduk , ne alaka demeyin emre geldiginden beri Fenerbahçe doğru futbol taktiğini buldu ve zevk veren bir futbol oynamaya başladı şu anda çok zor şampiyonluk ama yinede umutluyuz bakalım

buna katılıyorum Emre daha erken gelse Fener şampiyon olurdu
  • Yaşınız 28

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #224 : 10 Mayıs 2021, 17:21:03 »
Beşiktaş karagğmrüke 2 puan bırakır Göztepe’de kaybeder. 3.sırada bitirecek

o kadar da olmaz sanki ya. Kaybederse karagümrüğe kaybeder. Göztepeye de kaybedebilir ama orada Atınç Nukan var. Eski takımına karşı çok iyi oynayamaz.
  • Yaşınız 28

Facebook Twitter Instagram