Bazı noktalarda farklı düşünüyoruz. Ali Koç'un çok vizyoner bir insan olduğunu düşünüyorum. İlk iki senesinde Damien Comolli'ye güvenmesi ve geç karar vermesi sebebiyle çok büyük bir başarısızlık yaşattığını da biliyorum. Üçüncü senesinde ise nispeten daha doğru kararlar aldığını, Erol Bulut'un hatalı bir tercih olmasına rağmen, düşünce olarak doğru olduğunu düşünüyorum.
Yani, ülkemizde başarılı olmuş hocalara sürekli olarak kulüplerde görev verilmesini istemiyorum. Yeni nesil hocaların görev alması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin; Sergen Yalçın, Tamer Tuna, İlhan Palut, Cağdaş Atan, Erol Bulut, Okan Buruk vs. gibi. Bunların denenmesi gerektiğini düşünüyorum. Erol Bulut hatalı bir karar olabilir. Oldu da zaten.
Ali Koç'un aynı zamanda çok kötü yöneticiler seçtiğini düşünüyorum. Bu sebepten dolayı bütün işlere kendisi bakmak zorunda kaldı. Güçlü bir yönetici kadrosuyla birlikte olsaydı, daha doğru kararlar alabilirdi. Yöneticilerin çoğu görevi bıraktı, geri kalanların bazıları da toplantılara bile katılmıyormuş. Durum böyle olunca da doğru karar almak zorlaşıyor. En azından 1 dönemlik(3 yıl) daha başkanlık yapmasını istiyorum. Yıllarca başkan olmasını beklediğimiz kişinin böyle başarısız şekilde bırakmasını istemiyorum. Biraz duygusal da yaklaşıyor olabiliriz. Herkes de aynı düşünüyor zaten. O yüzden de şuan için bir başkan adayı çıkmadı. 1 dönem daha yapacaktır. Sonrasında da aday olmaması durumunda Saadettin Saran başkan adayı olacaktır.
Aslında şuan için kadronun önemli kısmının çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Tamamen hocanın hatasından dolayı böyle geride kaldığımızı düşünüyorum. Erol Bulut, 2-3 hafta daha önce gönderilseydi puan olarak daha yukarıda olabilirdik. Sağlam bir forvet, bir tane sağlam stoperle birlikte yine şampiyonluk yarışında olacak bir takım oluşturulabilir.
Bugün saat 20:30'da 10 maç aynı anda oynanacak. Hakkımızda hayırlısı. İzleyip görelim

Herkese bol şanslar