Anket

Favoriniz kim

Alanyaspor
0 (0%)
Başakşehir
0 (0%)
Beşiktaş
48 (48.5%)
Fenerbahçe
24 (24.2%)
Galatasaray
21 (21.2%)
Gaziantep
0 (0%)
Hatayspor
1 (1%)
Trabzonspor
1 (1%)
Sivasspor
1 (1%)
Karagümrük
3 (3%)

Toplam Oy Verenler: 99

Gönderen Konu: Kim şampiyon olur?  (Okunma sayısı 12634 defa)

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kim şampiyon olur?
« Yanıtla #226 : 11 Mayıs 2021, 03:42:27 »
Benim tahminime göre de 1)BJK - 2)FB - 3)GS

FB'nin Sivas maçı çok zor ama alır gibi geliyor.
GS tüm maçları alır
BJK de tümünü alır gibi ama Karagümrük maçında bir sürpriz de olabilir.

• Yaşınız 28

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #227 : 11 Mayıs 2021, 23:36:53 »
cimbom... lig öyle bir hal aldı ki diyecek pek bir şey yok. beşiktaş psikolojik olarak yerde, gs inanmış durumda. ipler hala bjk'nin elinde fakat şampiyonluğu vermez diyemiyorum artık.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #228 : 12 Mayıs 2021, 00:39:16 »
beşiktaş bu sene kanser etti acaip şeyler oluyor.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #229 : 12 Mayıs 2021, 01:36:03 »
Hiçbir şeye asla garanti gözüyle bakmayacakmışız. GS şampiyon mu olacak yoksa? Haftaya 5-6 gol atar. Şampiyon olur.
  • Yaşınız 28

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #230 : 12 Mayıs 2021, 02:32:30 »
GS oldu. Şampiyonluk stresini bile yaşamadı adamlar koca sezon koptuk bittik zaten derken, stresi FB BJK yaşadı kupayı GS alıyor. Beşiktaşlıyım ama Türkiye’nin en büyük takımı cidden Galatasaray

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #231 : 12 Mayıs 2021, 10:32:07 »
BJK mal, Fener ondan mal.
GS çıkar atar son maçta 5/6 tane alır şampiyonluğu...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #232 : 12 Mayıs 2021, 18:08:11 »
 şimdi ben maçtan once sivasın yeniceğini adım gibi biliyorum taraflı tarafsız insanlar fbnin takılcağını dusunuyorsa demekki fb bu sene şampiyon olamaz o kapasiteye sahip değilki o guveni veremedi.koç çıksın12 15 puanımızı hakemler aldı desin uyutsun taraftarı.daum alırdı o maçı.bjk izmirden alır sampiyonluğu gelir reyting tiyatrosuna son verir.ankaradand 2 takımın dusuceğini dusunduğumu yazmıştım.reyting için sona bırakıldı.son hafta piskolojik yıkkınlık falan bunu dusunme topçu çünki tek maça kalmış hersey.malatya ve goztepe bence denk takımlar.goztepe1 tık ustun olabilir ama bjknin gol ustunluğunle beraber 3 averajı var.bjk bence ipi gogusler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

athena

• Sr. Member
« Yanıtla #233 : 12 Mayıs 2021, 18:35:42 »
gs bu kadar hızlı ivme yakaladıysa malatya'ya 5-6 bile atar. bjk ilk 20dk da gol bulamazsa işi çok zor. gs arenada, bjk izmir'de oynayacak. bjk yenilir veya berabere kalırsa gs direkt sampiyon. bakalım bjk bu kadar eksiklik ve psikolojik yıkımdan sonra deplasmanda göztepeyi yenebilecek mi. gsnin averajı eşitlemesi için 5 gol lazım, bence fazlasını bile atabilirler.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #234 : 12 Mayıs 2021, 19:27:47 »
şimdi ben maçtan once sivasın yeniceğini adım gibi biliyorum taraflı tarafsız insanlar fbnin takılcağını dusunuyorsa demekki fb bu sene şampiyon olamaz o kapasiteye sahip değilki o guveni veremedi.koç çıksın12 15 puanımızı hakemler aldı desin uyutsun taraftarı.daum alırdı o maçı.bjk izmirden alır sampiyonluğu gelir reyting tiyatrosuna son verir.ankaradand 2 takımın dusuceğini dusunduğumu yazmıştım.reyting için sona bırakıldı.son hafta piskolojik yıkkınlık falan bunu dusunme topçu çünki tek maça kalmış hersey.malatya ve goztepe bence denk takımlar.goztepe1 tık ustun olabilir ama bjknin gol ustunluğunle beraber 3 averajı var.bjk bence ipi gogusler.

Komploculardan mısınız :D Reyting için böyle bir şeyin olabileceğine inanıyor musunuz cidden siz. Takımlar hata yaptı, beceremedi. Reyting için son haftayı beklediler gibi bir düşünce çok farklı bir kafanın ürünüdür. O zaman maç sonunda koridorlarda çıkan kavgada mı reyting içindi? Kim böyle bir şey yapar?

GS'yi favori görüyorum. Bir şeyler yapar muhakkak.
  • Yaşınız 28

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #235 : 12 Mayıs 2021, 19:45:26 »
gs bu kadar hızlı ivme yakaladıysa malatya'ya 5-6 bile atar. bjk ilk 20dk da gol bulamazsa işi çok zor. gs arenada, bjk izmir'de oynayacak. bjk yenilir veya berabere kalırsa gs direkt sampiyon. bakalım bjk bu kadar eksiklik ve psikolojik yıkımdan sonra deplasmanda göztepeyi yenebilecek mi. gsnin averajı eşitlemesi için 5 gol lazım, bence fazlasını bile atabilirler.
malatya son 9 haftada bir maçta en fazla 2gol yemiş.bir sürü penaltı gelirse dediğin olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #236 : 12 Mayıs 2021, 20:01:15 »
 mustafa maçla ilgili konulara zaten işin sona kalıcağını yazdık.gerci pandemiyelde plandemi deyince komplocu ilan edildik.yayıncı kuruluş bu ihaleyi kaça alıyor biliyormusun .reytingi sonuna kadar kovalanamazsa nasıl çıkıcak o para.seyircide yok klup baskanları zararı nasıl çıkarıcak.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #237 : 12 Mayıs 2021, 22:57:53 »
 bu anlık idda çıktığından beri ligin sonları kupa el değiştirdi ama bu sefer olmayacak bence.

mustafakorhan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #238 : 13 Mayıs 2021, 20:31:15 »
mustafa maçla ilgili konulara zaten işin sona kalıcağını yazdık.gerci pandemiyelde plandemi deyince komplocu ilan edildik.yayıncı kuruluş bu ihaleyi kaça alıyor biliyormusun .reytingi sonuna kadar kovalanamazsa nasıl çıkıcak o para.seyircide yok klup baskanları zararı nasıl çıkarıcak.

Herkesin para derdinde olduğuna katılıyorum. Ama siz şampiyon olunca ne kadar para kazanıldığını, şampiyonlar liginden ne kadar gelir geldiğini, yayın gelirlerinden alınan oranın ne kadar arttığını biliyor musunuz? Hiçbir takım yayıncı kuruluş için şampiyonluğu son haftaya bırakarak riske etmez. Bunu hakemler ve TFF organize ediyor, hatalı kararlar veriliyor, maç birinin hakkıyken öbürüne veriliyor deseniz anlarım. Ama hiçbir kulüp kendi isteğiyle böyle bir şey yapmaz.
  • Yaşınız 28

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #239 : 13 Mayıs 2021, 20:38:22 »
malatya son 9 haftada bir maçta en fazla 2gol yemiş.bir sürü penaltı gelirse dediğin olur.

Hatay en son ne zaman 7 tane yedi? Beşiktaş en son ne zaman 3 tane yedi? Bu mantığa göre Hatay Beşiktaş maçında şike yaptı. Beşiktaş'ta Galatasaray maçında şike yapmış oluyor.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram