Gönderen Konu: Kayseri Roza Saç ekimi sonuçları 1960 greft yaş 31  (Okunma sayısı 9508 defa)

Sensou

• Jr. Member
  • **
Ynt: Kayseri Roza Saç ekimi sonuçları 1960 greft yaş 31
« Yanıtla #16 : 07 Mart 2021, 11:26:42 »
Hayirli olsun, sizinde dar alana yapilmis ekim.
On taraf sık duruyor.
Ama son resimde ekilen yer belli olmuyor. Isik acisindan sanirim. Yada ust bolumdeki saclardami seyrekti biraz? Ustle on ust ayni seyreklikte duruyor

Arka kadar sık değil tabi. Hep kendimi bildim bileli böyleydi. Gerçi ekim yapan kişiler saçlarımın sık olduğunu sadece ince telli olduğu için öyle göründüğünü söylediler.. İnce tellidir saçlarım. Dönem dönem biotin kullanarak destek sağlıyordum kalınlaşıyordu. Şu an kısa olduğu içinde seyrek duruyor biraz.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2021, 11:32:43 Gönderen: Sensou »

karanka

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 07 Mart 2021, 11:31:20 »
Arka kadar sık değil tabi. Hep kendimi bildim bileli böyleydi. Gerçi ekim yapan kişiler sık olduğunu sadece ince telli olduğu için öyle göründüğünü söylediler..
Ince telli oldugundan demekki.
Bence sonuc cok iyi olacak, tekrar hayirli olsun

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 07 Mart 2021, 11:34:26 »
Ince telli oldugundan demekki.
Bence sonuc cok iyi olacak, tekrar hayirli olsun

Teşekkür ederim inşallah. Evet saçlarım ince telli ve çok yağlıdır..bakalım endişeliyim herkes gibi ama 🙂

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 07 Mart 2021, 12:32:50 »
hayırlı olsun  benim açıklığın aynısı  süreci takipteyim

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 07 Mart 2021, 12:39:47 »
hayırlı olsun  benim açıklığın aynısı  süreci takipteyim

Teşekkür ederim 🙂 öyle mi? Valla ben şekil veremiyordum açıklıkları kapatmak için hergün yıkayıp fön çekmek zorunda kalıyordum anca öyle kapanıyordu. Dayanamadım artık. Gittim bir kararla yaptırdım. Umarım pişman olmam.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 07 Mart 2021, 12:54:16 »
Teşekkür ederim 🙂 öyle mi? Valla ben şekil veremiyordum açıklıkları kapatmak için hergün yıkayıp fön çekmek zorunda kalıyordum anca öyle kapanıyordu. Dayanamadım artık. Gittim bir kararla yaptırdım. Umarım pişman olmam.
Evet saç çizgisi bozulunca  bazen fön çekseniz de işe yaramıyor ve yüzün simetrisi dağılıyor. O yüzden ön  çizgi çok önemli umarım istediğiniz sonucu alırsınız ekiminiz güzel gözüküyor.

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 07 Mart 2021, 13:01:03 »
Evet saç çizgisi bozulunca  bazen fön çekseniz de işe yaramıyor ve yüzün simetrisi dağılıyor. O yüzden ön  çizgi çok önemli umarım istediğiniz sonucu alırsınız ekiminiz güzel gözüküyor.

İnşallah verim alırım.. Ön çizgiye doğal dursun diye çok önden aldırtmadım olanı korusun istedim daha çok inşallah teşekkürler..

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2021, 14:24:28 »
Dostum ekimin hayırlı olsun.

Yaşına göre çok az bir kaybın olmuş. Kullandığın takviyeler ve sağlıklı beslenmen hem şu an ekilenleri hem de ileride dökülmesi muhtemel olanları pozıtif yönde etkileyecektir.

Sonucunun çok güzel olmasını dilerim  |-nazarboncugu-|
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Yaşınız 37

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 07 Mart 2021, 15:13:56 »
Dostum ekimin hayırlı olsun.

Yaşına göre çok az bir kaybın olmuş. Kullandığın takviyeler ve sağlıklı beslenmen hem şu an ekilenleri hem de ileride dökülmesi muhtemel olanları pozıtif yönde etkileyecektir.

Sonucunun çok güzel olmasını dilerim  |-nazarboncugu-|

Teşekkür ederim inşallah. Son 5 yıldır hep sağlıklı besleniyordum sporcuyum ondan kaynaklı dökülme çok olmadı sanıyorum.. Vücut geliştirme yapıyorum. Sigaram alkolüm yok. Hep protein ağırlıklı beslendim. Şu süreçte de sporu bıraktım bana en çok koyan bu oldu 🙂 neyse biraz dayanacağız artık..
« Son Düzenleme: 07 Mart 2021, 15:41:26 Gönderen: Sensou »

Annkara06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 08 Mart 2021, 12:29:11 »
Hem genel anlamda ekim planlamanızı, hem de yalnızca 1. bölgeye ekim yaptırma planınızı çok beğendim :) 31 yaşından sonra finasterid kullanımıyla üst-tepe-wertex in çok açılacağını sanmıyorum, umarım bu ekim sizi memnun eder.

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 08 Mart 2021, 12:50:15 »
Hem genel anlamda ekim planlamanızı, hem de yalnızca 1. bölgeye ekim yaptırma planınızı çok beğendim :) 31 yaşından sonra finasterid kullanımıyla üst-tepe-wertex in çok açılacağını sanmıyorum, umarım bu ekim sizi memnun eder.

Bu güzel içten yorumunuz içime sular serpti çok teşekkür ederim 🙂  Daha aşağıdan alınacaktı önçizgiyi ama ben özellikle böyle istedim. Neysem o olayım dedim hani doğalımı bozmak istemedim. İnşallah dediğiniz gibi çok açılmaz..

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 09 Mart 2021, 10:12:59 »
28. Gün.. Şok dökülme baya gerçekleşti. Duşta elime fazlasıyla geliyor yarısı gitti gibi. Kepeklenme vardı o bitti. Klinik sert davran kepek gitsin kıllar dökülsün dedi. Daha ne kadar sert davranabilirim bilmiyorum. Ama kepekten kurtuldum..ilk 24 gün çok narin davrandım açıkçası ama şimdi normal yıkıyorum. Şok baya vurdu tabi.

Sensou

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 09 Mart 2021, 15:54:47 »
Alan dar ön çizgin fena değil umarım güzel ve en önemlisi kendi saçlarına uyumlu ve doğal bir sonuç alırsın inşallah ay ay paylaş ekimini konuya dostum hayırlı olsun.

Kardeşim sert yıka dökülsün denildi.. Sert yıkamam da sakınca var mı 28. Gündeyim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2021, 15:06:36 »
Sürecin normal ekim alanı sağlıklı. Hayırlısı inşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram