Saç Ekimi Sonuçları
Hayirli olsun, sizinde dar alana yapilmis ekim.On taraf sık duruyor.Ama son resimde ekilen yer belli olmuyor. Isik acisindan sanirim. Yada ust bolumdeki saclardami seyrekti biraz? Ustle on ust ayni seyreklikte duruyor
Arka kadar sık değil tabi. Hep kendimi bildim bileli böyleydi. Gerçi ekim yapan kişiler sık olduğunu sadece ince telli olduğu için öyle göründüğünü söylediler..
Ince telli oldugundan demekki.Bence sonuc cok iyi olacak, tekrar hayirli olsun
hayırlı olsun benim açıklığın aynısı süreci takipteyim
Teşekkür ederim 🙂 öyle mi? Valla ben şekil veremiyordum açıklıkları kapatmak için hergün yıkayıp fön çekmek zorunda kalıyordum anca öyle kapanıyordu. Dayanamadım artık. Gittim bir kararla yaptırdım. Umarım pişman olmam.
Evet saç çizgisi bozulunca bazen fön çekseniz de işe yaramıyor ve yüzün simetrisi dağılıyor. O yüzden ön çizgi çok önemli umarım istediğiniz sonucu alırsınız ekiminiz güzel gözüküyor.
Dostum ekimin hayırlı olsun.Yaşına göre çok az bir kaybın olmuş. Kullandığın takviyeler ve sağlıklı beslenmen hem şu an ekilenleri hem de ileride dökülmesi muhtemel olanları pozıtif yönde etkileyecektir. Sonucunun çok güzel olmasını dilerim
Hem genel anlamda ekim planlamanızı, hem de yalnızca 1. bölgeye ekim yaptırma planınızı çok beğendim 31 yaşından sonra finasterid kullanımıyla üst-tepe-wertex in çok açılacağını sanmıyorum, umarım bu ekim sizi memnun eder.
Alan dar ön çizgin fena değil umarım güzel ve en önemlisi kendi saçlarına uyumlu ve doğal bir sonuç alırsın inşallah ay ay paylaş ekimini konuya dostum hayırlı olsun.