Gönderen Konu: Donör azlığı  (Okunma sayısı 4066 defa)

Sportwear1907

• Yeni üye
  • *
Ynt: Donör azlığı
« Yanıtla #15 : 29 Kasım 2021, 21:40:10 »
Bugün resimleri dört merkeze gönderdim.
İkisinden sonuçlar geldi.
-İzmir medicalhaır Sibel hanım ve ekibinin degerlindirmesi 4000-6000 greft tek seansta iyi sonuçlar alınacağını belirtti

-Ahd Hakan doganay ve ekibiinin değerlendirmesi
Ortalama 3000/3500 greftlik bir ekim işlemi gerçekleştirebiliriz. Açıklığınız oldukça fazla. Tam kapanma olmayacağını ,olası ikinci ekim için yeterli greft olmadığını belirtti.

Arkadaşlar , birbirinden farklı iki değerlindirme var.
Diğer iki merkezin sonuçları gelince yazacağım
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler 

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 29 Kasım 2021, 23:41:59 »
 izmirdeki merkezin dediği daha mantıklı geldi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Sportwear1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Kasım 2021, 22:25:56 »
Resim attigım diğer iki merkezin değerlendirmelerini paylaşıyorum.
Asmed Koray bey ve ekibi ,Ön ve şakak 3500 tepe bölgesi 1500-2000 olarak greft sayısı belirledi.
operasyon süresi 2 gün olacak.
Ekim öncesi Finasteride kullanımı önerildi.

Diğer görüştüğüm merkez ebru tiryaki clinıc
Ebru hanımda 4500 - 5000 arası greft ekim olacağını söyledi. Diğer detayları henüz konuşamadık.

Arkadaşlar , araştırmaya devam ediyorum.
Araştırmaya nasıl devam etmeliyim?
Doktorlara ne gibi sorular sormalıyım?
Fiyat ve memnuniyet olarak , dr ve merkez tavsiyenizi bekliyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Kasım 2021, 22:40:19 »
 tamamen kapatıcılık sağlanırmı diye sor asmedin one çok soylediğini dusunuom one biraz daha az ekip tepeye yoğunlaşmak daha mantıklı olabilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Aralık 2021, 09:29:31 »
Bugün resimleri dört merkeze gönderdim.
İkisinden sonuçlar geldi.
-İzmir medicalhaır Sibel hanım ve ekibinin degerlindirmesi 4000-6000 greft tek seansta iyi sonuçlar alınacağını belirtti

-Ahd Hakan doganay ve ekibiinin değerlendirmesi
Ortalama 3000/3500 greftlik bir ekim işlemi gerçekleştirebiliriz. Açıklığınız oldukça fazla. Tam kapanma olmayacağını ,olası ikinci ekim için yeterli greft olmadığını belirtti.

Arkadaşlar , birbirinden farklı iki değerlindirme var.
Diğer iki merkezin sonuçları gelince yazacağım
Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Teşekkürler

Hakan doğanayın görüşü bence doğru . Ekimlerini beğenmesem de burada haklı buluyorum kendisini . Koray erdoğanın dediği gibi 3500+1500 2 güne bölerek yapmak ta mantıklı tabi 1500 greft ile vertexin kapanmayacağı da aşikar .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Sportwear1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 05 Aralık 2021, 00:35:21 »
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Ekim işini 2-3 ay içinde yaptırmak istiyorum.
Kafam karişik karar veremiyorum.

Şu ana kadar 5 Dr ile mesaj yoluyla görüştüm. Hakan doganay dışındakilerinin değerlendirmeleri birbirine benziyor.
Beni mutlu edecek ekim ve ekip konusunda nasıl araştırma yapmalıyım ? Dr tavsiyesi istiyorum
Dr Neler sormalıyım?
Hangi tekniği yaptırmalıyım ?
Son olarak siz benim yerimde olsaysıydınız ne yapardınız ?

Teşekkürler

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Aralık 2021, 00:55:35 »
 tamamen kapancakmkı de sitedeki ornekleri arastır kurcala bir suru saç ekim orneği var.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Aralık 2021, 01:26:46 »
bence tepeye bir gölgelendirme diğer yerlerıde kapattır güzelce ve tek seansda bitir
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 06 Aralık 2021, 13:27:44 »
Arkadaşlar tekrar merhaba.
Ekim işini 2-3 ay içinde yaptırmak istiyorum.
Kafam karişik karar veremiyorum.

Şu ana kadar 5 Dr ile mesaj yoluyla görüştüm. Hakan doganay dışındakilerinin değerlendirmeleri birbirine benziyor.
Beni mutlu edecek ekim ve ekip konusunda nasıl araştırma yapmalıyım ? Dr tavsiyesi istiyorum
Dr Neler sormalıyım?
Hangi tekniği yaptırmalıyım ?
Son olarak siz benim yerimde olsaysıydınız ne yapardınız ?

Öncelikle beklentilerinizi doktora anlatın ve mevcut donör ile bu isteğin yerine getirilip getirilemeyeceğini sorun . Yaparız denirse kaç seans ve gün olacak bunu sorabilirsiniz .

Mevcut saçlara ekim sırasında zarar gelir mi ? Medikal tedavi gerekli mi vs sorular sormalısınız ...

Teknik konusuna çok takılmayın her doktor kendi tekniğinde iyidir. Fikrimi soracak olursan dhi dışında daha iyi sonuçlar alınıyor. Dhi yaptıracaksanız bu konuda uzmanlaşmış ve el alışkanlığı olan bir ekibe yaptırın .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 08 Aralık 2021, 22:57:28 »
Hakan doğanayın görüşü bence doğru . Ekimlerini beğenmesem de burada haklı buluyorum kendisini . Koray erdoğanın dediği gibi 3500+1500 2 güne bölerek yapmak ta mantıklı tabi 1500 greft ile vertexin kapanmayacağı da aşikar .

Bende bu yoruma katılıyorum. Ön hattını şimdiki yerden 1 cm arkadan alırsan, 3000 grefti güzel dağılımla doğal bir ekim yaptırabilirsin. Sık ekim her zaman doğal durmuyor. Vertexi de ileride sakal desteğile hafiften kapatabilirsin. Saçları hafif uzatıp orayı da kapalı tutabilirsin.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 29 Eylül 2022, 10:37:32 »
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama sakallar uygunsa sakal destekli AHD diyorum. Son zamanlarda forumda paylaşılan sonuçları da çok başarılı. Yakın zamanda bir arkadaşım ektirdi, onun sonucu da forumdakiler gibi iyi oldu.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Sportmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 29 Eylül 2022, 11:11:03 »
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama sakallar uygunsa sakal destekli AHD diyorum. Son zamanlarda forumda paylaşılan sonuçları da çok başarılı. Yakın zamanda bir arkadaşım ektirdi, onun sonucu da forumdakiler gibi iyi oldu.

Merhaba
Bütçe üst sınır elli bin.
AHD ye resim göndererek ön bilgi aldım.
3000-35000 arası ekim yapacağını , açık alanın çok fazla olduğunu tam kapanma olmayacağını
Sakaldan kök alımı ve ikinci ekim için uygun olmadığını belirtti.
Diğer merkezler 4500-5000 arası ekim olabileceğini söyledi.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 29 Eylül 2022, 13:33:20 »
Asmed ve Muttalip Hoca bütçenizin üzerinde olduğu için zaten uymaz. Eğer manuel alım yapılmayacaksa AHD'ye gidin derim çünkü farklı bir merkezlerin donörü bozmandan ulaşabileceği sayıya onlar da ulaşır. Asıl donör kapasitesi muayene edildikten sonra ortaya çıkacaktır, temkinli olmak için 3.000-3.500 demiş olabilirler. Bu arada siz daha önce ekim yaptırdınız mı? Sanki bir ekim geçirmiş gibi görünüyor donör bölgeniz.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Sportmen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 29 Eylül 2022, 22:28:32 »
Asmed ve Muttalip Hoca bütçenizin üzerinde olduğu için zaten uymaz. Eğer manuel alım yapılmayacaksa AHD'ye gidin derim çünkü farklı bir merkezlerin donörü bozmandan ulaşabileceği sayıya onlar da ulaşır. Asıl donör kapasitesi muayene edildikten sonra ortaya çıkacaktır, temkinli olmak için 3.000-3.500 demiş olabilirler. Bu arada siz daha önce ekim yaptırdınız mı? Sanki bir ekim geçirmiş gibi görünüyor donör bölgeniz.

Hayır daha önce saç ekimi yaptırmadım.
Kısa kestirdiğim için öyle görünmüş olabilir.
Manuel alım hakkında bilgim yok maalesef.
Diğer seçeneklerimden bir taneside Asuman hair.
Tabi bu seçimleri forumda ki yorumlara göre yapıyorum.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 30 Eylül 2022, 10:00:42 »
Evet Asuman Hair ın da güzel sonuçları var. Bildiğim kadarıyla Şahin Çelik manuel alım yapıyor.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

Facebook Twitter Instagram