Saç Ekimi Sonuçları
o verteksten nasıl saç çıktı ya hayret bir şey . yalnız adamın boynundada saç çıkmış.cyproterone acetate bildiğimiz roacuttane değilmi benim bildiğim roacuttane saç döker ama topikal uygulanıyorsa bilemem zaten salisilic asit (aspirin ) ve roacuttane topikal kullanılıyorsa cilt soyar.melatonine büyüme hormonu oluyor aslında burda seti dışında zararlı bir şey yok .özellikle bayanlar için olması mantıksız geldi bence her iki cins içinde aynı yanetkileri gösterir.msm nedir hocam onu ilk defa duyuyorum.
Allah aşkına şu kalsifikasyonun çözümünü bulun fin kullanmama rağmen şakaklar açılıyor
Size mutlu bir haberim var tropical finasteride ise yariyor
topikal avodart da gelir yakında
kaynak nedir?tablo güzel gözüküyor ilk bakışta ama oral kullanıma göre serum dtht topikalde düşükte olsa genede sorun olabilir çünkü finasteridin çok düşük dozlarda bile çok etkili olduğu bilinen bir şey.
Topikal fin işe yarıyo evet. Biraz etille çözüp herhamgi losyana karıştırın tamam işte. Oral göre yan etki çok düşük hatta Bn bşey hissetmedim. Dezavantajı hergün 3 5 dk onunla uğraşmak@mem bu losyonu nasıl yapabiliriz max etki için? Nasıl çözünür bu fin dmso ile mi? Veya %2minoxil ile döngü falan olur mu Acaba
at içine minoxilin şişesine 10 tane proscar sonra tülbentten geçir süz yada en iyisi kağıt filtre ,al sana topikal finans minoxil karışımı
Grafikleri eklerim bir ara haftada bir 1mg finasin düşürdüğü dht seviyesi neredeyse günde 5mg alinan finasa yakin degerler ,yan etkileride yakin olacak ,zaten 1mg cok fazla sac icin sonucta prostat degil bu. Bir yil haftada 0.5mg finas aldim ,yan etkileri aynen devam etti saclari korudu ,biraktim saclar gitmeye basladi. Şuan kullanmiyorum. Saclari hergun yikarsaniz dahada yağli olur ,nizoral kullanin. Kabak cekirdeki sac icin faydali günde bir avuc yiyin fazlasi kısirlastirir,yeşilcay dht dusuruyor faydali
Arkadaşlar merhaba. 25-26 kasımda ekimim gerçekleşti. Finasterid + xpecia + coraspin + solgar çinkoya ek olarak kabak çekirdeği yağına başladım. Günde 2 yemek kaşığı alıyorum