Gönderen Konu: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL  (Okunma sayısı 38289 defa)

bohemian

• Hero Member
Ynt: S Clinic Saç Çoğaltma İşlemi vs Dermaheal Stem Crum HL
« Yanıtla #270 : 14 Temmuz 2025, 09:16:46 »
Bugün benımde instagramıma düştü baktım sonuçlar fazla iyi. Gerçek değil gibi geldı bana eğer böle bırsey varsa  kadın  saç dökülmesi işini bitirmiş tamamen.  Fiyat olarak yüksek ama bence 30k İstiyo  kredi kartına taksit yok   ek olarak ev serumu vs ona da 4500 tl istiyo.  Ben bilgi istediğimde  3 haftada 1 yaptırmak gerekıyor dıye yazmıslar.  Sana neden 15 gunde 1 dedıler onu da anlamadım :)

Ben direkt sormadım ya oto mesajda 15gün ile 1ayda 1yapılır gibi bir şey yazıyodu. 30k yerine 20-25k bandında olsa bide taksit yapsalardı değerlendirebilirdim. Bugün öğlen arayıp sorayım bi

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 14 Temmuz 2025, 16:40:36 »
Geçen cumartesi ilk seansıma gittim beyler, bu sefer sordum baya formüller güncellenmiş sanırım, son gelişinizden bu yana daha formül ve uygulama olarak daha yoğun çalışıyoruz dediler, seansa başlayınca önce saça elektrik verdiler bi aletle, sorduğumda kan daha hızlı aksın diye falanmış, extra faydası varmı bilmiyorum ama 1 dk falan sürdü, minik batmalar gibi çok acı vermiyor, ardından önce vitamin-besin serumu uyguladı tüm kafaya olacak şekilde iyice deldirdim kafayı, o bitince kök hücre serumuna geçti, onu sadece üst bölüme uyguladı yani ön arka şakaklar falan, tatmin oldum şahsen, aynaya baktığımda kanamış birazda kafam çok iyi olmuş, geçmişe dönecek olursak yine hatırlatayım ilk olarak 2022 de uzun süre gelmiştim sclinice ve sadece sclinic ürünlerini kullanmıştım, bunlar hairfort ve xpecia, bu iki ürünün beş para etmediğini varsayarsak 6 seansa daha önce belirttiğim gibi çok iyi ilerleme oldu, sonrasında tahminen kök hücre serumu es geçildiği için döküldü tabi, seanslarada aralarınıda açmıştım koruma seansı adı altında, neyse güncel olarak bekletime gelecek olursak bu sefer 15 günde bir aksatmadan gidicem ve her seferinde kök hücrenin uygulandığından emin olucam, daha önce 1 kez işe yaradığı için yine umutluyum, yan ürünleri kullanmıyorum ztn sadece mezo ve minox, bakalım ilerleyen seanslarda nasıl gelişme olucak, bu arada seans başı 3.5k alıyorlar, ayda 7 ye tekabül edicek, faydası olursa serumları kendim temin edip kendi başıma devam etmeye çalışacağım, burdanda güncelleme yapıp bilgi aktarırım, amaç pp405 piyasaya çıkana kadar tutabildiğimi tutup mümkünse geri kazanım sağlamak olucak, yan etki gördüğüm için fin kullanamıyorum, bi bakıma başka çarede yok, pp405 i çıksada seçeneklerimiz artsa, duyduğuma göre faz 2b deneyleri bitmiş ve deneklerin %31 i 4 haftada %20 saç kazancı sağlamış, deneklerin çoğunun nw5 civarında olduğuda söyleniyor, ölmeden tedavisini görücez belli ama yaşlılığımıza denk gelmese bari, aklımda 2-3 ayda 1 olacak şekide 1 hafta fin kullanmakta var serum dht olarak yarı ömrü kısa olsada doktorların dediğine göre saç derisindeki yarı ömrü 30 günmüş, yani 1 ayda yarı yarıya azalıp 3 ayda tamamen vücuttan atılacak, tam bittiği esnada 1 hafta boyunca yine fin, serum yarı ömrü kısa olduğundan yan etki süreside çok kısa olucak, inş 2. sclinic maceram iyi sonuçlanırda fine gerek kalmaz,

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #272 : 15 Temmuz 2025, 11:52:55 »
Geçen cumartesi ilk seansıma gittim beyler, bu sefer sordum baya formüller güncellenmiş sanırım, son gelişinizden bu yana daha formül ve uygulama olarak daha yoğun çalışıyoruz dediler, seansa başlayınca önce saça elektrik verdiler bi aletle, sorduğumda kan daha hızlı aksın diye falanmış, extra faydası varmı bilmiyorum ama 1 dk falan sürdü, minik batmalar gibi çok acı vermiyor, ardından önce vitamin-besin serumu uyguladı tüm kafaya olacak şekilde iyice deldirdim kafayı, o bitince kök hücre serumuna geçti, onu sadece üst bölüme uyguladı yani ön arka şakaklar falan, tatmin oldum şahsen, aynaya baktığımda kanamış birazda kafam çok iyi olmuş, geçmişe dönecek olursak yine hatırlatayım ilk olarak 2022 de uzun süre gelmiştim sclinice ve sadece sclinic ürünlerini kullanmıştım, bunlar hairfort ve xpecia, bu iki ürünün beş para etmediğini varsayarsak 6 seansa daha önce belirttiğim gibi çok iyi ilerleme oldu, sonrasında tahminen kök hücre serumu es geçildiği için döküldü tabi, seanslarada aralarınıda açmıştım koruma seansı adı altında, neyse güncel olarak bekletime gelecek olursak bu sefer 15 günde bir aksatmadan gidicem ve her seferinde kök hücrenin uygulandığından emin olucam, daha önce 1 kez işe yaradığı için yine umutluyum, yan ürünleri kullanmıyorum ztn sadece mezo ve minox, bakalım ilerleyen seanslarda nasıl gelişme olucak, bu arada seans başı 3.5k alıyorlar, ayda 7 ye tekabül edicek, faydası olursa serumları kendim temin edip kendi başıma devam etmeye çalışacağım, burdanda güncelleme yapıp bilgi aktarırım, amaç pp405 piyasaya çıkana kadar tutabildiğimi tutup mümkünse geri kazanım sağlamak olucak, yan etki gördüğüm için fin kullanamıyorum, bi bakıma başka çarede yok, pp405 i çıksada seçeneklerimiz artsa, duyduğuma göre faz 2b deneyleri bitmiş ve deneklerin %31 i 4 haftada %20 saç kazancı sağlamış, deneklerin çoğunun nw5 civarında olduğuda söyleniyor, ölmeden tedavisini görücez belli ama yaşlılığımıza denk gelmese bari, aklımda 2-3 ayda 1 olacak şekide 1 hafta fin kullanmakta var serum dht olarak yarı ömrü kısa olsada doktorların dediğine göre saç derisindeki yarı ömrü 30 günmüş, yani 1 ayda yarı yarıya azalıp 3 ayda tamamen vücuttan atılacak, tam bittiği esnada 1 hafta boyunca yine fin, serum yarı ömrü kısa olduğundan yan etki süreside çok kısa olucak, inş 2. sclinic maceram iyi sonuçlanırda fine gerek kalmaz,

Sclinic’in serapçınar dan daha uygun olması beni şaşırttı. Sclinic daha profesyonel ve uyguladığı serum dünya çapında tanınmış bir marka ek olarak bunu needling yaparak kullanıyolar. Serapçınarda sadece doğal vitamin uyguluyoruz diyolar.
Fakat şöyle bi durum var ben yaklaşık 3sene önce 1.5yıl kadar sclinicin uyguladığı serumu kullandım evde Kök hücre serum + mbooster olarak. Kendime dermapen falan da almıştım  hatta onunla yapıyodum :D ama hiçbir faydasını görmemiştim. Bu yüzden sclinice daha mesafeliyim.
Açık konuşmak gerekirse serapçınar seruma da çoook güvenmiyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler :D :D
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 18 Temmuz 2025, 12:41:54 »
Sclinic’in serapçınar dan daha uygun olması beni şaşırttı. Sclinic daha profesyonel ve uyguladığı serum dünya çapında tanınmış bir marka ek olarak bunu needling yaparak kullanıyolar. Serapçınarda sadece doğal vitamin uyguluyoruz diyolar.
Fakat şöyle bi durum var ben yaklaşık 3sene önce 1.5yıl kadar sclinicin uyguladığı serumu kullandım evde Kök hücre serum + mbooster olarak. Kendime dermapen falan da almıştım  hatta onunla yapıyodum :D ama hiçbir faydasını görmemiştim. Bu yüzden sclinice daha mesafeliyim.
Açık konuşmak gerekirse serapçınar seruma da çoook güvenmiyorum ama umut fakirin ekmeğidir demişler :D :D
her yıl düzenli prp ve finasterid varken böyle seyler sacma geliyo
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 18 Temmuz 2025, 22:39:59 »
Dermaheal firması yani caregen ürettiği en etkili serum pahalı ama ise yarayan markaları yazıyorum Instagram'da araştırın maddi durumu iyi olanlar

Dr cyj hair Filler
Vanner mezoterapi
OSL Mezoterapi

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 23 Temmuz 2025, 13:24:46 »

finin yan etkisini yaşamıyor olsam bencede en iyi kombinasyon bu dediğin, malesef yaşadığım için yeni alternatifler gelene kadar yan etkisi olmayan en iyi seçeneği kullanmak zorundayım, tecrübe ve imkanım doğrultusunda sclinic en iyi seçenek şuan için, fin ya da dutanın yan etki sorununu çözseler harika olucak aradan kaç yıl geçti, bu arada prp de denedim ama sclinicin sağladığı pozitif etkinin yanından geçmedi etkisi, istanbulda hamit hoca var youtuber atakan başaran falanda gidiyor sanırım, fin kullanmadan iyi korumuş saçı, yolum düşerse hamit hocanın prp sinden de 1 doz alıcam,

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #276 : 23 Temmuz 2025, 19:41:30 »
Dermaheal firması yani caregen ürettiği en etkili serum pahalı ama ise yarayan markaları yazıyorum Instagram'da araştırın maddi durumu iyi olanlar

Dr cyj hair Filler
Vanner mezoterapi
OSL Mezoterapi

Ben dr cyj hair filler siparişi verdim 2 haftada 1 olacak şekilde başlayarak sonrasında ayda 1 şeklinde kullanmayı planlıyorum etkilerini paylaşırım

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 23 Temmuz 2025, 23:32:07 »
finin yan etkisini yaşamıyor olsam bencede en iyi kombinasyon bu dediğin, malesef yaşadığım için yeni alternatifler gelene kadar yan etkisi olmayan en iyi seçeneği kullanmak zorundayım, tecrübe ve imkanım doğrultusunda sclinic en iyi seçenek şuan için, fin ya da dutanın yan etki sorununu çözseler harika olucak aradan kaç yıl geçti, bu arada prp de denedim ama sclinicin sağladığı pozitif etkinin yanından geçmedi etkisi, istanbulda hamit hoca var youtuber atakan başaran falanda gidiyor sanırım, fin kullanmadan iyi korumuş saçı, yolum düşerse hamit hocanın prp sinden de 1 doz alıcam,
topikal kullanıyorum yan etkileri ilk 1 ay çok yaşadım sonrasında tamamen geçti. 0 yan etki şuan , dutasterid geçseydim hiç yan etki yaşamazdım asıl olay dutasteridde zaten saçı direkt çoğaltıyor

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #278 : 25 Temmuz 2025, 11:54:17 »
Ben direkt sormadım ya oto mesajda 15gün ile 1ayda 1yapılır gibi bir şey yazıyodu. 30k yerine 20-25k bandında olsa bide taksit yapsalardı değerlendirebilirdim. Bugün öğlen arayıp sorayım bi

serap çınarın videoları ızledım  instagram sayfasından sonuçlar cidden ıyı. yaptırmayı düşünüyorum ben  bakalım hayırlısı. 

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 27 Temmuz 2025, 10:18:42 »
Ben dr cyj hair filler siparişi verdim 2 haftada 1 olacak şekilde başlayarak sonrasında ayda 1 şeklinde kullanmayı planlıyorum etkilerini paylaşırım

Hocam çok pahalı fiyatı ne kadara aldınız ben biyotech medikale sordum 100 dolar dedi bana siz kaça aldınız

Oscar412

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 31 Temmuz 2025, 18:35:40 »
Sclinic e gideceğime minoxil kullanırım aynı şey 6 ay sonra yine dökülecek . Benzer uygulamaları bazı güzellik merkezleri yapıyor. Şikayet var da şikayetlere bakın

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 01 Ağustos 2025, 02:31:54 »
Sclinic e gideceğime minoxil kullanırım aynı şey 6 ay sonra yine dökülecek . Benzer uygulamaları bazı güzellik merkezleri yapıyor. Şikayet var da şikayetlere bakın
minoxidili finasteridle kullanıp sadece minoxidili tekrar bırakınca dökülme minimum oluyor bunuda bir araştırın

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 01 Ağustos 2025, 15:12:03 »
topikal kullanıyorum yan etkileri ilk 1 ay çok yaşadım sonrasında tamamen geçti. 0 yan etki şuan , dutasterid geçseydim hiç yan etki yaşamazdım asıl olay dutasteridde zaten saçı direkt çoğaltıyor

Bıraktığımdan beri neredeyse 2 ay olucak daha toparlayamadım, kullanırken sonuncu ayımda dutas kullandığım için bi tık daha uzun sürecek gibi yan etkiler, tamamen kendime geldiğimde ihtiyacım olduğunu düşünürsem topikal denerim, Nasıl kullanıyorsun tarif eder misin ? birde ne kadar süredir kullandın ve memnun musun ?

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 02 Ağustos 2025, 03:59:38 »
Bıraktığımdan beri neredeyse 2 ay olucak daha toparlayamadım, kullanırken sonuncu ayımda dutas kullandığım için bi tık daha uzun sürecek gibi yan etkiler, tamamen kendime geldiğimde ihtiyacım olduğunu düşünürsem topikal denerim, Nasıl kullanıyorsun tarif eder misin ? birde ne kadar süredir kullandın ve memnun musun ?
Memnunum kardeşim, saç dökülmemin üzerinden 4 sene , agresif dökülmemin üzerinden ise 1 sene geçti tamamen eski haline toparladı diyebilirim ama demem için 1 yıl daha kullanmam gerek sanırım çok gür saçlıydım, 4 ay falan kullandım, saç derime uyguladım kıla değil, doğru dozumu bulmakta zorlandım bıraz, düşük dozun etkisi yavaş oluyor ama şunu söyleyebilirim %100 etki ettiğinden eminim müthiş bi değişim oldu saçlarımda bunu ilk 2-3 ay fark etmedim ama 4, ayda tamamen fark edilebilir bi seviyeye ulaştığını söyleyebilirim

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #284 : 02 Ağustos 2025, 11:19:40 »

Zaten bu tür tedavılerı yaptırmak isteyenlerin ana sebebı  minox ve finasterid kullanmadan birşeyler yapmak ya güzel kardeşim.  Ben prp yaptırıp da saçını koruyan ya da çoğaltan daha bu yaşıma kadar hiç görmedım doğru duzgun. varsa eğer paylaşabılırsen sevınırım bırkac ornek. 41 yaşındayım yıllarca tonla farklı şey kullandım. Minoxta finasteridde kullandım uzun süre ama  yıllar geçtıkce anlıyorsun kı sağlığın daha onemlı bu tür ilaçlardan. Finasterid 4 sene kullandım hemen hemen  o yan etkıler sebebıyle  bellı bır sureden sonra ben neden bu kadar yan etkıye maruz kalıyorum deyıp bıraktım.  spermde sulanma sorunu , cinsel isteğin aşırı düşmesi  ve  jinekomasti oldum. Gittim ameliyat oldum sonrasında jinekomasti olursan tek çözümü ameliyat bu arada bılgın olsun.  Şimdi 21 yaşındasın  belkı soyledıklerım boş gelıyor sana ama  35'ine yaklaştığında hele evlenıp cocuk sahıbı olmak istedıgınde demek istedıklerımı o zaman anlayacaksın. 

Yıllarca bizi  orgazm kabiliyetinde azalma, libido azalması, ağrılı ereksiyon, memede büyüme,  kronik depresyon ve buna bağlı olarak intihara eğilim/ intihar düşüncesi, uykusuzluk, beyin fonksiyonlarında yavaşlama, endişe, panik atak    gibi  yan etkılerine sahip olabılecek bir ilacı  sırf  saçımız dökülmesin diye bize masummuş gibi pazarlamaya çalıştılar.  Ben kel kalmayı tercıh edıyorum artık bu yanetkılerle uğraşmaktansa
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2025, 13:51:02 Gönderen: Requiemm »

Facebook Twitter Instagram