Geçen cumartesi ilk seansıma gittim beyler, bu sefer sordum baya formüller güncellenmiş sanırım, son gelişinizden bu yana daha formül ve uygulama olarak daha yoğun çalışıyoruz dediler, seansa başlayınca önce saça elektrik verdiler bi aletle, sorduğumda kan daha hızlı aksın diye falanmış, extra faydası varmı bilmiyorum ama 1 dk falan sürdü, minik batmalar gibi çok acı vermiyor, ardından önce vitamin-besin serumu uyguladı tüm kafaya olacak şekilde iyice deldirdim kafayı, o bitince kök hücre serumuna geçti, onu sadece üst bölüme uyguladı yani ön arka şakaklar falan, tatmin oldum şahsen, aynaya baktığımda kanamış birazda kafam çok iyi olmuş, geçmişe dönecek olursak yine hatırlatayım ilk olarak 2022 de uzun süre gelmiştim sclinice ve sadece sclinic ürünlerini kullanmıştım, bunlar hairfort ve xpecia, bu iki ürünün beş para etmediğini varsayarsak 6 seansa daha önce belirttiğim gibi çok iyi ilerleme oldu, sonrasında tahminen kök hücre serumu es geçildiği için döküldü tabi, seanslarada aralarınıda açmıştım koruma seansı adı altında, neyse güncel olarak bekletime gelecek olursak bu sefer 15 günde bir aksatmadan gidicem ve her seferinde kök hücrenin uygulandığından emin olucam, daha önce 1 kez işe yaradığı için yine umutluyum, yan ürünleri kullanmıyorum ztn sadece mezo ve minox, bakalım ilerleyen seanslarda nasıl gelişme olucak, bu arada seans başı 3.5k alıyorlar, ayda 7 ye tekabül edicek, faydası olursa serumları kendim temin edip kendi başıma devam etmeye çalışacağım, burdanda güncelleme yapıp bilgi aktarırım, amaç pp405 piyasaya çıkana kadar tutabildiğimi tutup mümkünse geri kazanım sağlamak olucak, yan etki gördüğüm için fin kullanamıyorum, bi bakıma başka çarede yok, pp405 i çıksada seçeneklerimiz artsa, duyduğuma göre faz 2b deneyleri bitmiş ve deneklerin %31 i 4 haftada %20 saç kazancı sağlamış, deneklerin çoğunun nw5 civarında olduğuda söyleniyor, ölmeden tedavisini görücez belli ama yaşlılığımıza denk gelmese bari, aklımda 2-3 ayda 1 olacak şekide 1 hafta fin kullanmakta var serum dht olarak yarı ömrü kısa olsada doktorların dediğine göre saç derisindeki yarı ömrü 30 günmüş, yani 1 ayda yarı yarıya azalıp 3 ayda tamamen vücuttan atılacak, tam bittiği esnada 1 hafta boyunca yine fin, serum yarı ömrü kısa olduğundan yan etki süreside çok kısa olucak, inş 2. sclinic maceram iyi sonuçlanırda fine gerek kalmaz,