Gönderen Konu: 06.01.2022 Serdar GÖKREM Saç Ekimim 32 Yaş  (Okunma sayısı 47768 defa)

Alicegenctan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 06.01.2022 Serdar GÖKREM Saç Ekimim 32 Yaş
« Yanıtla #60 : 14 Ekim 2022, 08:15:52 »
pele dostum, saçınızın ekim olduğunu kimse anlayamaz, bence gayet güzel görünüyor.

ön cizgi konusuna bence çok önem vermeyin, ekim gerçekleştirmeyen kişilerde dahi yaş ilerledikçe ön cizgi zaten doğal olarak 20 li yaşlardaki gibi olmayacaktır.

serdar hocanın ekimlerinin özelliği doğal görünüm vermesi diğer ekim yerlerinde ön cizgiye yoğunlaşılırken doğallık kayboluyor.

bence ekiminiz gayet güzel olmuş. çok doğal duruyor

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 15 Ekim 2022, 16:38:50 »
pele dostum, saçınızın ekim olduğunu kimse anlayamaz, bence gayet güzel görünüyor.

ön cizgi konusuna bence çok önem vermeyin, ekim gerçekleştirmeyen kişilerde dahi yaş ilerledikçe ön cizgi zaten doğal olarak 20 li yaşlardaki gibi olmayacaktır.

serdar hocanın ekimlerinin özelliği doğal görünüm vermesi diğer ekim yerlerinde ön cizgiye yoğunlaşılırken doğallık kayboluyor.

bence ekiminiz gayet güzel olmuş. çok doğal duruyor

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında haklısınız doğallık konusunda saç ekim yapılmış gibi değilde sanki biraz dökülme olmuş seyrelmiş gibi duruyor. Aşağıda en yeni fotoğrafları paylaşacağım. Aslında ön taraf biraz daha gelişse tamamıyla memnun olacak gibiyim. Bir yılın sonuna kadar bekleyelim bakalım.

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 15 Ekim 2022, 16:41:40 »
Bugün traşa gitmeden önce saçlarım bu şekildeydi.

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 15 Ekim 2022, 16:44:32 »
Bunlarda traş sonrası fotoğraflar Serdar hoca da Ekim yaptırmayı düşünen ve referans almak isteyen arkadaşlar için paylaşıyorum. Herkese iyi günler.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 15 Ekim 2022, 19:14:24 »
 tabiki daha gelişicek 15 aya kadar gelişir ama tepeye biraz yuklenseydi daha iyidi.şimdilik ekim sınıfı gecmiş değil surec  devam sınıftada kalmış değil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #65 : 15 Ekim 2022, 19:42:12 »
Daha önceden yazmış olduğum ön çizgide beklenen gelişmeyi göremiyorum. Sizin açıklığınız azdı, sonucunuzun bence daha iyi olması gerekir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 15 Ekim 2022, 19:56:27 »
geriden bir çizgi-planlama hatası
ekilenler çıkmış gibi
geriye tarayıp kaldırabilirsin saçları sen yanlara tarıyorsun

ekim sınıfı geçmiş ama önlere güzel çizgi istiyorsan 2.ekim.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 15 Ekim 2022, 20:45:31 »
 çizgi banada geride geldi alına gore oyle ayarlanmştr diye dusundm.30 yas ustu geriden geliyor sitedede ornekleri var saç gelişicektir.he hepsi kapansa ben olsam one yeni çizgi cektirmedikçe memnun olmazdım ama ekimciler işin gerceği çizgi geride olmalı diyor banada bu ekim çok geride geldi.tepeye daha yuklenilmiydi.saçlar kalınlaşır ama tepe açık kalcak alında açık
 serdar gokremin facesinde ekim ornekleri tamamına yakını one taralı.genelde doğallık sağlanmazsa one taranır.doğalda ekiyor çizgiyi geriden tutup one taratıp geniş alanlarda kapatıclık sağlyor.ama bu ekimde planlama daha iyi olabilirdi.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2022, 20:53:06 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 15 Ekim 2022, 21:40:53 »
geriden bir çizgi-planlama hatası
ekilenler çıkmış gibi
geriye tarayıp kaldırabilirsin saçları sen yanlara tarıyorsun

ekim sınıfı geçmiş ama önlere güzel çizgi istiyorsan 2.ekim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Geriye taradığım zaman alnım gözüme daha açık geliyor bana. Muhtemelen bir ekim daha yaptırırım  ama en az 3 sene sonra falan düşünürüm artık.

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 15 Ekim 2022, 21:46:17 »
çizgi banada geride geldi alına gore oyle ayarlanmştr diye dusundm.30 yas ustu geriden geliyor sitedede ornekleri var saç gelişicektir.he hepsi kapansa ben olsam one yeni çizgi cektirmedikçe memnun olmazdım ama ekimciler işin gerceği çizgi geride olmalı diyor banada bu ekim çok geride geldi.tepeye daha yuklenilmiydi.saçlar kalınlaşır ama tepe açık kalcak alında açık
 serdar gokremin facesinde ekim ornekleri tamamına yakını one taralı.genelde doğallık sağlanmazsa one taranır.doğalda ekiyor çizgiyi geriden tutup one taratıp geniş alanlarda kapatıclık sağlyor.ama bu ekimde planlama daha iyi olabilirdi.

Ön çizgi en başından beri içime sinmemişti zaten hocam. Çevremde hiç bir zaman ön çizgi çok güzel olmuş diye yorum almadım hep niye o kadar geridem ektirdin diye yorumlar aldım. Hatta dedem bile az daha öne ektireydiny oğlum dedi. Yarım santim daha önde olsa farklı olurdu diye düşünüyorum. Tepe çok önemli değil benim için ama ön çizgi işte ne bileyim kısa vadede bir ekim daha yaptırmak da gözümü kesmiyor. Mecbur öne ve yana yatıyoruz yapacak birşey yok.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 15 Ekim 2022, 22:24:57 »
 bu kadar tecrubeli biri neden o kadar geride tuttu.tuhaf.yuz hatlarınla boylesimi uyumlu diye.

saçsız kral pele

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 15 Ekim 2022, 22:31:57 »
bu kadar tecrubeli biri neden o kadar geride tuttu.tuhaf.yuz hatlarınla boylesimi uyumlu diye.

Ekte 15 yaşlarımdaki fotoğrafımı koydum. Normalde de alnım geniştir ama yine de bu fotoğrafa yakın bir çizgi olabilirdi diye düşünüyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 15 Ekim 2022, 22:49:14 »
 ilerisini dusunup boyle ekmiş olabilir.hani dahada dokulurse donor kalsın ve ileriki yas ekimi geride olur falan yada yuz hatlarını hesapladığnda alınla saç çizgisi cene falan boyle sonuca varmış olabilir.kaliteli merkezlerin olumsuz az sayıda olumsuz sonuclarına bakıom planlamadan yanlış baslıyor.duzgun bir on çizgi ve tepeyi doldurarak revize etsin derim.dedem gordu geride dedi de.olan saçın kalınlaşır tepe hariç kapatıcılık memnuniyet verebilir ama bu ekimde duzgun on çizgi ve tepe doldurulmalıydı.saçmalamış bence.

Alicegenctan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 04 Kasım 2022, 14:20:56 »
merhabalar,

ilerlemeler nasıl, sürecin hızlanmış olduğunu tahmin ediyorum.

İyi günler

Alicegenctan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 15 Kasım 2022, 08:49:56 »
Hocam son fotoğraf paylaşımınızdan 1 ay geçti

gelişmeler nasıl ? güncel fotoğrafınız var mı?

Facebook Twitter Instagram