Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Walter - 18 Aralık 2017, 22:52:33Alıntı yapılan: Mert35 - 18 Aralık 2017, 22:42:27Yolun daha çook başındasınız,inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz dicemde asmed yani istesenizde istemesenizde o saçlar çıkacak Bir aksilik olmazsa çıkıcaklar diye umut ediyorum Hintelin dediği gibi aldık rölantiye geçicek günler 😄😄
Alıntı yapılan: Mert35 - 18 Aralık 2017, 22:42:27Yolun daha çook başındasınız,inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz dicemde asmed yani istesenizde istemesenizde o saçlar çıkacak Bir aksilik olmazsa çıkıcaklar diye umut ediyorum Hintelin dediği gibi aldık rölantiye geçicek günler
Yolun daha çook başındasınız,inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz dicemde asmed yani istesenizde istemesenizde o saçlar çıkacak
Ekim öncesi yapılan analizler vs . işi şansa bırakmıyor arkadaşlar gerçekten muhteşem . Aldığı parayı hak ettiğini düşünüyorum asmedin . Çok güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum hayırlı olsun .
Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:s
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:13:25Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:sŞuan bir çoğu döküldüğü için değişik bir psikolojideyim seyrek mi ekilmiş bu çıkıcak mı bunlar olcak mı acaba vs vs Bu arada senin ön çizgi benimkine göre biraz daha aşağıda sanırım
inceledim aynen kafa yapımız farklı Ben kısa sacıda çok sevdim çok rahat. Yanlar açık diye önceden ne kısa tuturyordum ne uzatabiliyordum ortalama uzunlukta tutuyordum hep. Bir süre 5 numara takılırım ben
7inceledim aynen kafa yapımız farklı Ben kısa sacıda çok sevdim çok rahat. Yanlar açık diye önceden ne kısa tuturyordum ne uzatabiliyordum ortalama uzunlukta tutuyordum hep. Bir süre 5 numara takılırım ben
Alıntı yapılan: Walter - 19 Aralık 2017, 11:38:39inceledim aynen kafa yapımız farklı Ben kısa sacıda çok sevdim çok rahat. Yanlar açık diye önceden ne kısa tuturyordum ne uzatabiliyordum ortalama uzunlukta tutuyordum hep. Bir süre 5 numara takılırım ben Ne yalan söliyim bende severım kısa saçı 3/4 numara yapıcam tara tara sıkıldım ya :s yada koray hoca nın saç modelını yapıcam oda çok hosuma gidiyor yanları kazıtıyor arkalarıda ust çok uzun degil:)
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:50:34Alıntı yapılan: Walter - 19 Aralık 2017, 11:38:39inceledim aynen kafa yapımız farklı Ben kısa sacıda çok sevdim çok rahat. Yanlar açık diye önceden ne kısa tuturyordum ne uzatabiliyordum ortalama uzunlukta tutuyordum hep. Bir süre 5 numara takılırım ben Ne yalan söliyim bende severım kısa saçı 3/4 numara yapıcam tara tara sıkıldım ya :s yada koray hoca nın saç modelını yapıcam oda çok hosuma gidiyor yanları kazıtıyor arkalarıda ust çok uzun degil:)Hintel abi saçları şöyle 3 numaraya kestir de nasıl duruyor bi bakalım bnde seviyorm kısa saçı
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:13:25Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:sKapışır diye tahmin ediyorum
Alıntı yapılan: nofear114 - 19 Aralık 2017, 13:02:25Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:13:25Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:sKapışır diye tahmin ediyorum Bende öyle tahmin ediyorum
Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 13:19:49Alıntı yapılan: nofear114 - 19 Aralık 2017, 13:02:25Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:13:25Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:sKapışır diye tahmin ediyorum Bende öyle tahmin ediyorum Hintell bizim kutsalımız,kimseyi geçirtmeyiz:)
Alıntı yapılan: Unsaltr - 20 Aralık 2017, 16:01:54Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 13:19:49Alıntı yapılan: nofear114 - 19 Aralık 2017, 13:02:25Alıntı yapılan: Hintell - 19 Aralık 2017, 11:13:25Beni geçermi sence nofear:) gerçi açıklıgı benden az ama rakip olarak görmeye başladım:sKapışır diye tahmin ediyorum Bende öyle tahmin ediyorum Hintell bizim kutsalımız,kimseyi geçirtmeyiz:) saol kardeşim iyiki varsın bu arada ne oldu bana yemek ısmarlıyodun:)) :s