Gönderen Konu: Asuman hair transplant/18.08.2023/yaş 38/4500 greft  (Okunma sayısı 20509 defa)

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman hair transplant/18.08.2023/yaş 38/4500 greft
« Yanıtla #121 : 21 Ocak 2025, 15:21:46 »
''Cümleten selamün aleyküm kellik hastalığına yakalanan aziz kardeşlerim bende saç ekimimi yaptırmış bulunmaktayım başta forum kurucusu hintel bey olmak üzere yorumları ile bizleri merdiven altı Ekim merkezlerinden koruyan ve ekim sürecini bizlerle sürekli paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.insallah Allah ömür verdiği sürece 1 yıl boyunca burada sizlerle saç çıkış sürecimi paylaşmaya çalışacağım.3 gün önce ekim yapıldı Asuman hanım saç cizgimi çizdi ben herşeyi kendisine bıraktım açıkçası uyuştururken yapılan iğneler çok canımı acıttı Enes bey melike hanım Gülcan hanım birlikte greft alımını yaptılar saçlarım dalgalı uzayınca kıvırcık olduğu için çok zor olduğunu söyledi Enes bey hafta bende bir saat sonra başlayan diğer hastadan bir saat sonra bitti alım işlemi yemek arası verildikten sonra Asuman hanım diğer hastanın kanalını açtı saat 3,20 gibi bana kanal acımına başladı 1 saatten fazla bu sürmüştür tahminen sonrasında Asuman hanım Enes bey ve Gülcan hanım ekime başladılar bir süre sonra diğer hastaya gitti Asuman hanım bir saat sonra tekrar geldi ekim bitinceye kadar ekim yaptı 2 saat falan yapmıştır tahminimce planlamayı da kendisi yaptı önlere ve orta kısma yoğun arkaya doğru homojen bir ekim yaptı,bu vesileyle kendisine ve ekim ekibine çok teşekkür ediyorum ben gönül rahatlığıyla herkese asuma hanımı tavsiye ediyorum''

Bu ilk mesaja bakaıyorum, bir de bu güne... 34 gün önce saç ektirdim, henüz hiç kimseye ekim yaptırdığım merkezi tavsiye etmedim, ig veya benzer ortamlarda etiketledim bile. Gerçek ve ciddi bir sonuç alana kadar da, teşekkür bile etmeyi düşünmüyorum. Sonuç olarak bu iş bir taraf için ticari bir faaliyet. Ha, 6 ay, 1 sene sonra sonuç çok hoşuma gider, gerekirse verdiğim ücret kadar daha veririm teşekkür etmek için. Ama yine kimseye tavsiye etmem, isteyen benim sonucuma bakar, gider görüşür, kendi karar verir. Sonuç olarak bu işin yarısı ekimcinin başarı ise, diğer yarısı da ekim yaptıranın bünyesi, vücut veya hormon yapısı ile alakalı.
Tamam, sadece ücretine bakarak rastgele bir yere gitmeyelim, ama sırf adı var diye, sırf forumlarda en çok mesaj onların konusu yazılıyor diye de her ekim merkezine koşmayalım. Bence bu konuda en iyi referans, bizzat yaptıran kişiler ile görüşüp fikir edinmek. Referanslarında, sizinle, yaşı aynı mı, saç yapısı benzer mi, yaşam tarzı benzer mi iyi analiz etmek gerekiyor.

Saçlarına gelince, uzman değil bir kel(di)m, bence dökülen ekilenler değil, senin kendi saç dökülme hızın henüz düşmemiş, özellikle genç yaşta ekim düşünen arkadaşlar bunu göz ardı etmemeli. Ben 45 yaşındayım, 5-6 sene öncesine kadar dökülme hızım bugün kinin en az %50-60 daha fazlasıydı. İkinci hata ise bence bu kadar geniş alana, tek seferde 4500 greftin yeterli olacağının düşünülmesi. Benim ön açıklığım seninkinden fazla idi, verteks nispeten senden daha iyiyken, bana ekilen 4500 greftin, benim veteksimi yeterince kapatmayacağını biliyorum, ekimcim de biliyor ve söylüyor.

Umarım ilerleyen süreçte tekrar canlandırısın saçları.

Website Yılmaz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #122 : 21 Ocak 2025, 15:32:35 »
Süreci ben anlayamadım 2 foto iyi 2 foto kötü hocam nasıl bir süreç bu.

Altay35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 21 Ocak 2025, 15:38:16 »
Süreci ben anlayamadım 2 foto iyi 2 foto kötü hocam nasıl bir süreç bu.
İçilen ilaçlar,vitaminler ve saç derisine uygulanan spreyler sonucu doğrudan etkiliyor. Belli bir zaman sonra bu ürünler bırakılınca saçlarda seyrekleşme yahut incelme görülebiliyor.
turuncu
asuman hair - 13.06.2024 loading...🙏

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 21 Ocak 2025, 18:01:26 »
1- Ekilen saçlar başta çıkmış sonradan ya incelmiş ya da dökülme olmuş. Eğer sonradan dökülmüş ise burada ekilen saçlar dökülmez diyen arkadaşları konuya davet ediyorum.
2- Proscar ve xpecia kullanılmış. Bu takviyeleri kullanmazsınız ekim başarısız olur kullanılması iyi olur diyen arkadaşları da ayrıca konuya davet ediyorum.
Ekilen ve ilaçlarla güçlendirilen saçlarda genelde ekimden sonra takviyelerde bırakılmış ise 1,5 yılın sonunda seyrelmeler oluyor ancak burada kamera açısından mıdır bilinmez ekstra bir seyrelme söz konusu.
Açıkçası ben sonuca çıkan saça bakıyorum. Bana kalırsa sonuç başarılı olmuş.  Ekim kötü olsa ekilen yer başta saç seyrek olurdu çıkmazdı.
işi spreylere haplara bağlayacaksınız asmedde neler neler kullandırıyor. Biraz rasyonel olmak lazım.
Ekim merkezlerinin bence en büyük hatası ekimden 1 yıl sonrası, birkaç yıl sonrası, ilaçları bıraktıktan sonraki süreç konusunda insanları yeterince bilgilendirmemeleri.

Altay35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 21 Ocak 2025, 18:29:22 »
1- Ekilen saçlar başta çıkmış sonradan ya incelmiş ya da dökülme olmuş. Eğer sonradan dökülmüş ise burada ekilen saçlar dökülmez diyen arkadaşları konuya davet ediyorum.
2- Proscar ve xpecia kullanılmış. Bu takviyeleri kullanmazsınız ekim başarısız olur kullanılması iyi olur diyen arkadaşları da ayrıca konuya davet ediyorum.
Ekilen ve ilaçlarla güçlendirilen saçlarda genelde ekimden sonra takviyelerde bırakılmış ise 1,5 yılın sonunda seyrelmeler oluyor ancak burada kamera açısından mıdır bilinmez ekstra bir seyrelme söz konusu.
Açıkçası ben sonuca çıkan saça bakıyorum. Bana kalırsa sonuç başarılı olmuş.  Ekim kötü olsa ekilen yer başta saç seyrek olurdu çıkmazdı.
işi spreylere haplara bağlayacaksınız asmedde neler neler kullandırıyor. Biraz rasyonel olmak lazım.
Ekim merkezlerinin bence en büyük hatası ekimden 1 yıl sonrası, birkaç yıl sonrası, ilaçları bıraktıktan sonraki süreç konusunda insanları yeterince bilgilendirmemeleri.
Haklısın hocam. Forumda son zamanlarda asuman haire ağır eleştiri söz konusu. Minoxu forumun 1 numaralı saç ekim merkezi asmed de kullandırıyor 20 30 binlik merdiven altı yerler de kullandırıyor. Hatta bazı merkezler saç serumu adı altında 15 20 bin liralık setler satıyor. Bu ürünlerin kullandırılması genel ve doğal öncellikle bunu kabul etmek lazım. Tüm bunların farkında olarak, bilerek saç ekimine karar vermek lazım.
Minoxu 3 fıs aksamları ben de kullanıyorum 7. ay civarındayım bakalım uzun süreçte bıraktıktan sonra bende ne gibi etkileri olacak. Ona göre yorumlarımı 1,5-2 yıl sonunda deneyim kaynaklı yapacağım.
turuncu
asuman hair - 13.06.2024 loading...🙏

Kelsel dönüşüm

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 21 Ocak 2025, 23:48:42 »
Öncelikle çok geçmiş olsun.  Asuman hanımda bende saç ektirdim konu açmadım ama alopex tyi maalesef bende kullandım ve açıkçası şimdi korkmaya başladım.. sen bir anda mı bıraktın  yoksa azaltarak mı bırakma sürecine devam ettin
  • Yaşınız 30

Egemen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 26 Ocak 2025, 20:34:55 »
Arkadaslar bu forum tarafsiz bir forum degil. Asuman Hair'de ekim yaptirdigim ve bende bu sekilde olumsuz bir sonucla karsilastigim icin, bu basligin altinda tecrubelerimi paylasmistim ama simdi iletilerimi tekrar kontrol ettigimde, iletimin kaldirilmis oldugunu gordum. Asuman Hair icin olumsuz yorumlar yapildigi zaman iletiler kaldiriliyor. Yaziklar olsun!!! Sac ektirecek olan insanlar buranin guya tarafsiz ve bagimsiz bir forum oldugunu dusunuyor ama oyle degil. Kendimi aldatilmis ve kandirilmis hissediyorum. Mutlaka baska kaynaklar uzerinden arastirmanizi yapin, yoksa benim gibi pisman olursunuz!!!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 27 Ocak 2025, 19:14:23 »
Arkadaslar bu forum tarafsiz bir forum degil. Asuman Hair'de ekim yaptirdigim ve bende bu sekilde olumsuz bir sonucla karsilastigim icin, bu basligin altinda tecrubelerimi paylasmistim ama simdi iletilerimi tekrar kontrol ettigimde, iletimin kaldirilmis oldugunu gordum. Asuman Hair icin olumsuz yorumlar yapildigi zaman iletiler kaldiriliyor. Yaziklar olsun!!! Sac ektirecek olan insanlar buranin guya tarafsiz ve bagimsiz bir forum oldugunu dusunuyor ama oyle degil. Kendimi aldatilmis ve kandirilmis hissediyorum. Mutlaka baska kaynaklar uzerinden arastirmanizi yapin, yoksa benim gibi pisman olursunuz!!!

Güzel kafa bu kafaya gelmekde bir meziyet.

Ortada konun yok kim olduğun belli değil kime saç ektirdiğin belli değil.

Senin anlında mı yazıyor asuman hanıma saç ektirdiğin?

Ben nereden bileceğim sen kime saç ektirdin bu durumda gelip bu forumda istedeğin kişiye istediğin eleştiriyi yapabileceğini mi sanıyorsun sen?

Bu forumda saç ektirm insanlar saçını ektirir akabinde konusunu açar herkesle paylaşır ve kimin kime saç ektirdiğini bilirsin olum lu olsuz yorumlar yapılır peki sen kimsin sarı çizmeli mehmet aga..

Neden silmiyceğim senin iletini ne güzel o zaman herkes üye olsun istedeğini yazsın ben buna saç ektirdim diye.. sana ileti de yazmıyorum artık. Ne güzel dünya yaa

İşine gelmeyince taraflıyız kimsin kardeşim sen ???

Bu forumda zamanında saç ektirdiği gibi konu açan kimin konusu olumlu olumsuz silinmiş?? Ağır bir eleştiri olmadığı sürece saygısızlık yapılmadığı sürece…

İnsanlar burada konu açıp emek versin??? O zaman kimse konu açmasın her kes istediğine istediğini söylesin o zaman mı tarafsız olunuyor..

Yazdırmıyorum kardeşim sana bu forumda ileti 5 ayı geçmiş hiç bir koyuda açtırmıyorum forumda okadar.

Ben günde bu forumda insanları yanlış yönlendirmeye çalışan kaçtane  Trol banlıyorum sahte konu siliyorum saç ektirmediği halde ona buna bol atan rakip firma elamanı banlıyorum var mı haberin

Daha iki gün olmuş iki tane ileti atmışsın kim olduğun belli değil ileti siliyormuşum ya gerçekten böyle boş insanların yüzünden bir çok insan zarar görüyor gerçekten ya insan gibi saç ekimi araştıran insanların kafasını karıştırıyorlar kardeşim önce bir gelin şuna bakın ya bu adam kim kaç tane il si var Sacekim konusu var mı neye dayanarak bunları söylüyorbunlar ortada olmayan her insanın soyledigine inanılır mı ya  .
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2025, 19:32:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 27 Ocak 2025, 22:11:13 »
Donatello ekiminiz basariziz değil...Acikliginiz çok fazla ve saçlarınız ince telli zayifmis ekim öncesiön profilden görünüm paylasirmisiniz acaba rica etsek.

tuncik61

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 23 Şubat 2025, 01:49:49 »
Baştan sona okudum paylaşımlarınızı. Aslında bazı paylaşımlarınızda çok güzel sonuç almışsınız gibi gözükmüş. Bunun sebebinin kullandığınız ek takviyelerden kaynaklandığını düşünüyorum. Tabi bu ek desteklerin yan etkileri oluyor, sürekli kullanmak zor vs. Sonuçta ilaçları bırakınca aşırı dökülme gerçekleşmiş. Neticede ekiminiz başarısız olmuş. Asuman hanımla iletişime geçip bence telafi etmelerini rica edin. Sizi kıracaklarını sanmıyorum, tüm dediklerini yapmışsınız sonuçta. Geçmiş olsun.

msa966

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 23 Şubat 2025, 09:15:29 »
I see so many of these, are people really that dumb?? The internet is free to use.

Clinics/doctors have been “recommending” min/fin for years, inc. the top dogs. The clue is in the name, it is “recommended” and not mandatory. Even if they said it’s mandatory, they cannot force you to apply anything to your body. They recommend me so many things, and I have ignored most. The only two crucial elements are min/fin based on research, others just marketing jargons…”hair growing shampoo, vitamins, etc), these have little to no noticeable effect.

If you cannot be bothered to research what you’re taking, you should not be having hair transplants in the first place. It is a huge and potentially life changing operation.

Min/fin is well researched and documented on the internet. The side effects, ups and downs, efficacy has been discussed in length.

It is well-known that once stopped, you’re likely to return to your pre-min stage or normal stage of natural hair loss. You don’t lose transplanted hair, it’s the non-transplanted hair that will be lost once the medication is stopped.

Looking at your pre-HT hair, you still had some hair across the front to the crown, that is what you lost when you stopped taking min/fin. Your transplanted hair is still there, it is sparse because your recipient area is very large. You should have done it in two sessions for much greater density & and considered some beard use.

Once you start min/fin, you cannot stop or else you lose what you gained, this is well known. It’s a lifetime commitment, and if you cannot commit to that, you should not have started at all.

Even if you didn’t take any meds, you would still not have been satisfied with the HT results because it would have been sparse, as you would have continued to lose your own existing hair (due to no DHT blocker).

msa966

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 23 Şubat 2025, 09:29:45 »
If the clinic has specifically told you to stop the use of min/fin without warning you about the repercussions, then yes absolutely hold them accountable. But this will still unfortunately not bring back your lost hair, it’s why everyone should research well before taking the plunge into HT.

Based on my experience, interactions with Asuman Hair and having read so many reviews here. The medication advise and proper well thought out after-care is not in place. But this is something I expected based on this calibre/budget of clinic, it’s not a shade but when you compare with someone like ASMED, Zarev, Pitella…they are well planned pre, during and post HT and that’s why you pay them the high budget. When you have that budget, you can afford to not do much research yourself, they do everything for you. Asuman Hair on the other hand is primarily focused on the operation and they do a pretty good job, the other aspects I found less useful but I made myself aware of this through research and acted accordingly.

It’s like going to MacDonalds and expecting the same quality service as Michelin-star restaurant.

Donatello

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 24 Şubat 2025, 16:58:34 »
Selamlar arkadaşlar 2 aydır proscar kullanıyorum ve son mesajdan bu yana sadece verteks bölgesine günlük 2 fıs alopexy kullanıyorum şampuanı değiştirdim dökulme büyük ölçüde azaldı saçlar uzayınca biraz daha kapatıcılık artıyor gittiği yere kadar bu şekilde devam edeceğiz gibi görünüyor
  • Ekim Tarihi: 18.09.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Proscar, xpecia, redoxon, Solgarvm2000,venetura alpa lipoik asit,

furkanc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #134 : 29 Mart 2025, 03:44:45 »
saçlar toparlamış eskisine göre

Facebook Twitter Instagram
Temalar: 3: index (default_mobil), Display (default_mobil), GenericControls (default).
Alt Temalar: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Dil Dosyaları: 4: index+Modifications.english (default_mobil), index+Modifications.turkish-utf8 (default_mobil), BadBehavior_bbc.english (default_mobil), BadBehavior_bbc.turkish-utf8 (default_mobil).
Sitil Tabloları: 1: pagination (default).
Eklenmiş dosyalar: 42 - 954KB. (Göster)
Önbellek Hiti10: 0.00307s e rağmen 46566 byte (Göster)
18 sorgu kullanıldı.

Sorguları Göster