Gönderen Konu: Minoxidil'i Neden Önermiyorum  (Okunma sayısı 3631 defa)

34fuat

• Yeni üye
  • *
Ynt: Minoxidil'i Neden Önermiyorum
« Yanıtla #16 : 14 Ocak 2026, 18:00:15 »
Minoxidil kullananlarin omur boyu bu ilaci kullanmaya hazirlikli olmasi gerekiyor.

Otantikbiri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Şubat 2026, 11:49:05 »
hocam saç konusunda bilgili bir kişiye benziyorsunuz ben de 6 7 aydır sırf bakım olsun diye minox kullanan biri olarak güncel fiyatıdan dolayı ve konunuzuda okumam bahanesi oldu bırakmaya karar verdi. Kendim sporcu olduğum için hem günlük almam gereken vitamin mineralleri alıyorum hem de yediğime içtiğime dikkat ediyorum onun haricinde saçlarıma daha iyi bakmam için ne önerirsiniz ?

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Şubat 2026, 18:30:39 »
hocam saç konusunda bilgili bir kişiye benziyorsunuz ben de 6 7 aydır sırf bakım olsun diye minox kullanan biri olarak güncel fiyatıdan dolayı ve konunuzuda okumam bahanesi oldu bırakmaya karar verdi. Kendim sporcu olduğum için hem günlük almam gereken vitamin mineralleri alıyorum hem de yediğime içtiğime dikkat ediyorum onun haricinde saçlarıma daha iyi bakmam için ne önerirsiniz ?
Eğer doktor genetik saç dökülmesi (AGA) teşhisi koyduysa vitaminler, mineraller ve beslenmeler maalesef en fazla %10'una etki eder geriye kalan %90 için DHT blocker şart yani finasterid ve dutasterid gibi ilaçlardan bahsediyorum.

Facebook Twitter Instagram