Saç Ekimi Sonuçları
Valla hocam dediklerinize katılıyorum ben uzun zamandır ektirmeyi düşünüyordum ama biraz daha zaman geçmesini bekledim yıllar önceden Sibel hocada ektirmeye karar almıştım ama hep ertelemiştim nasip bu seneye oldu çok detaylı araştırdım başka bir yere yaptırmayı aklımdan geçirmedim bu gibi sağlık durumlarında direk görünüşünü etkiliyen bi durum olduğu için bence maddiyat daha arka planda olması gereken bişey demek istediğim para yine kazanılır ama yanlış bi yere ektirilen o saçın görüntüsünü düzeltmek çok zor o yüzden ben şiddetle tavsiye ediyorum burayı zaten ekim yaptıkları sonuçları görüyosunuz kendimden örnek vericek olursam saç çizgim o kadar doğal oldu ki bir kişi dahi ekim olduğunu anlayamadı
Hayırlı olsun hocam. Sonucun çok iyi gözüküyor bende zafer hocamı düşünüyorum. Genel ilgileri nasıldı önemli benim için ?
Sağolun hocam aklıma bi şey takıldığı zaman whatsapp üzerinden iletişime geçiyordum ve dönüş sağlıyorlardı. 3. Ve 6. Ay dolduğu zaman merkez iletişime geçip son durumunu istiyor ve prp için randevu oluşturup seni kliniğe çağırıyolar fotoğraflarını çekip onlarda takibini yapıyor.yani ilgililer
Sonuç ohaaaa çok başarılı süperrr olmuş kardeşim saçların