Gönderen Konu: Zafer Ulusan Ekibi Medicalhair İzmir 08.11.2024 4650 Greft  (Okunma sayısı 13038 defa)

woc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zafer Ulusan Ekibi Medicalhair İzmir 08.11.2024 4650 Greft
« Yanıtla #16 : 15 Aralık 2024, 07:15:18 »
Geçmiş olsun hocam, konuma yazmıştınız sizi hatırlıyorum benden 1 hafta sonra ektirmişsiniz. Süreciniz gayet güzel gidiyor, umarım ikimiz de tatmin edici sonuçlara ulaşırız. Takviyeleri kullanmaya devam, sivilveleri de tırnaklayarak patlatın bir şey olmaz. Bende de benzer bir durum var ama sivilcelenme yaşamadım. 45 gün falan oldu benim de bekleyiş devam ediyor :)

yuxell

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2025, 12:48:14 »
Tekrar merhaba. Operasyonun üzerinden tam olarak 60 gün geçti. Kullandığım takviyelerinde etkisi oldupunu düşünerek baya bir gelişme farkediyorum ama mevcut durum ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum.

Kirik_Gitar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2025, 13:26:38 »
Bende Sibel hanima ektirmeyi düsünüyorum. Sürekli konusmalarinda operasyonda bulunacaklarindan bahsediyorlar. Hatta 1500€ luk fiyatta ben zafer hocanin orada bulunacagini düsünoyordum. Acikcasi sadece hemsirelere ektirmek isterseniz, daha uygun yerler var. Amac doktorun kök alimi ve kanal aciliminda orada bulunmasi. Saygilar

yuxell

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2025, 13:37:07 »
Bende Sibel hanima ektirmeyi düsünüyorum. Sürekli konusmalarinda operasyonda bulunacaklarindan bahsediyorlar. Hatta 1500€ luk fiyatta ben zafer hocanin orada bulunacagini düsünoyordum. Acikcasi sadece hemsirelere ektirmek isterseniz, daha uygun yerler var. Amac doktorun kök alimi ve kanal aciliminda orada bulunmasi. Saygilar

Hemşirelerin ne kadar tecrübeli ve yetenekli olduğu da önemli bir detay. Şuana kadar gidişattan yana memnun olduğum için problem etmedim ama sonucu gördüğümde memnuniyetsizliğim olursa bu konuyla ilgili görüşücem tabii ki. 1500 € ile 2500 € arasında ciddi bir fark var o yüzden Zafer Ulusan’ı tercih ettim. Bi daha yapacak olsam Zafer Bey’in operasyon esnasında olmasını istediğimi beyan eder yine aynı yere yaptırırım. Çünkü dediğim gibi 60 günlük süreçte iyi gidiyor gibi.

Kirik_Gitar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2025, 15:38:32 »

Hemşirelerin ne kadar tecrübeli ve yetenekli olduğu da önemli bir detay. Şuana kadar gidişattan yana memnun olduğum için problem etmedim ama sonucu gördüğümde memnuniyetsizliğim olursa bu konuyla ilgili görüşücem tabii ki. 1500 € ile 2500 € arasında ciddi bir fark var o yüzden Zafer Ulusan’ı tercih ettim. Bi daha yapacak olsam Zafer Bey’in operasyon esnasında olmasını istediğimi beyan eder yine aynı yere yaptırırım. Çünkü dediğim gibi 60 günlük süreçte iyi gidiyor gibi.

Benim demek istedigim zafer ulusan sadece sac cizgisini cekmis.? gerisini hemsireler yapmis. Yani demek istedigim sen bunu önceden biliyor muydun.? Böyle mi anlastin.?

yuxell

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2025, 15:46:54 »
Benim demek istedigim zafer ulusan sadece sac cizgisini cekmis.? gerisini hemsireler yapmis. Yani demek istedigim sen bunu önceden biliyor muydun.? Böyle mi anlastin.?

Benim aldığım paket bu. Pakette Zafer Ulusan yönetiminde yazıyor ama dediğim gibi sadece çizimi yapmak için 5 dkl’lığına geldi. Operasyon sonunda Zafer Bey klinikte değildi. Sibel Hanım geldi son kontrolleri yaptı.

Kirik_Gitar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 09 Ocak 2025, 16:08:27 »
Benim aldığım paket bu. Pakette Zafer Ulusan yönetiminde yazıyor ama dediğim gibi sadece çizimi yapmak için 5 dkl’lığına geldi. Operasyon sonunda Zafer Bey klinikte değildi. Sibel Hanım geldi son kontrolleri yaptı.

Peki gercekten ekimi kendilerinin yaptigida oluyor mu.? Ben acikcasi bütün islem sirasinda benim ile ilgilenmelerini isterdim.

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 09 Ocak 2025, 16:23:21 »
Tüm işlemi Sibel hocanın yapması 4000 euro diye biliyorum. 

C.A.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2025, 13:19:14 »
Ben yüzyüze on görüşme yapmaya gittiğim de ki %50-%50 gittim kafamdaki soruları sormak için %51 olsa gün alacaktım ama gorusmedeki bayan direk gün kapatmak için 500 Euro istedi bende Zafer bey ile görüşmeden bu ücreti odemeyecegimi çünkü kanal acimini kendi yapmadigini 5-10 dk durup operasyonda bulunmadığı soylendigini ilettim hatta bu konuyu gösterdim ve hocayla görüşme istedim, hocayla hasta konsültasyon unda dediler, hemşire ile değil hoca ile görüşmek istiyorum diyince bekledim ama gorusemedim. bana çok ticari geldi burası ilgi alaka da hiç yok sokaktan geçerken gelip gorusmusuz gibi bir samimiyetsiz ortam, 500 Euro az para değil kapora olarak ve operasyonda adı geçen kişiyle görüşmeden para konuşuluyor ve hissettirilen ödemeyi yapın sonra görüşún tadında olunca açıkçası ben burda yaptirmayacagim.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim bu konu olmasa bilgi sahibi olamayacaktım. Geçmiş olsun

yuxell

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2025, 13:24:31 »
Ben yüzyüze on görüşme yapmaya gittiğim de ki %50-%50 gittim kafamdaki soruları sormak için %51 olsa gün alacaktım ama gorusmedeki bayan direk gün kapatmak için 500 Euro istedi bende Zafer bey ile görüşmeden bu ücreti odemeyecegimi çünkü kanal acimini kendi yapmadigini 5-10 dk durup operasyonda bulunmadığı soylendigini ilettim hatta bu konuyu gösterdim ve hocayla görüşme istedim, hocayla hasta konsültasyon unda dediler, hemşire ile değil hoca ile görüşmek istiyorum diyince bekledim ama gorusemedim. bana çok ticari geldi burası ilgi alaka da hiç yok sokaktan geçerken gelip gorusmusuz gibi bir samimiyetsiz ortam, 500 Euro az para değil kapora olarak ve operasyonda adı geçen kişiyle görüşmeden para konuşuluyor ve hissettirilen ödemeyi yapın sonra görüşún tadında olunca açıkçası ben burda yaptirmayacagim.

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim bu konu olmasa bilgi sahibi olamayacaktım. Geçmiş olsun

Beni dahil etmeseydin mevzuya iyiydi. Çünkü daha işim bitmedi orayla. Prp’ye gidince bana çemkirmesinler. 😂

C.A.

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2025, 13:26:17 »
Beni dahil etmeseydin mevzuya iyiydi. Çünkü daha işim bitmedi orayla. Prp’ye gidince bana çemkirmesinler. 😂

Yok hocam forumda böyle mesajlar var dedim ama tenezuul edip bakmadı zaten.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2025, 13:32:18 Gönderen: C.A. »

Kirik_Gitar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 10 Ocak 2025, 17:03:57 »

Cok bilgilendirdin tesekkür ederim. Ama ne yazikki türkiyede böyle yürüyor bu isler. Cogu insan otogardaki büfeler gibi calisiyor. yani bir daha gelmecek bu hasta gibicesinden.

fb1212

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Ocak 2025, 20:33:29 »
Gecmis olsun kardesim. Hintel in dedigine katiliyorum. Acik alan fazla ona ragmen bence cok basarili gorunuyor. Insallah boyle devam eder. Hemsireler kendi hemsireleri ve doktorlar kadar yapiyorlar diye okudum. Bence suan kafaya takilacak hicbir sey yok gayet iyi duruyo

yuxell

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2025, 12:40:00 »
Proscar + Biotin + Prozinc Plus kullanmaya başlamanın üzerinden 4 ay, saç ekim operasyonunun üzerinden 82 gün geçti. Mevcut durum bu. Şuan için gidişattan çok memnunum. Haziran’da saçları bağlarım inşallah 😄
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2025, 15:38:34 Gönderen: yuxell »

Facebook Twitter Instagram