Hocam nasıl ışıkların altında yaşıyorsun bilmiyorum ama sen istedin diye attığım fotoğraflar benim yaşam alanımdaki, dükkanımdaki, evimdeki ışıklar. Ama seni inandıramıyorum nedense. 😀 En büyük ışık kaynağı güneşin bağrında güneş tam karşımda çektim attım artık. Umarım yardımcı olmuştur. 🤗
Senin konuyu da inceledim. Senin ekim iyi duruyor fakat benimki kadar sonuç başarılı olmamış. Daha seyrek duruyor o yüzden parlıyor diplerin. Finasterid kullanmamışsın. Var olan minik saçların gelişmemiş ve kendi saçların da kalınlaşmamış. Bu yüzden istediğin sonucu alamamış olabilirsin.
Benim saçlarımda ilgili de olumsuz görüşürün olabilir üst kısımın seyrek olduğunu düşünebilirsin ama benim önceliğim zaten ön görünüş olduğu için ağırlık oraya verildi. Planlama ona göre yapıldı. Konunun başında attım fotoğrafları. Şuanki halinden bile oldukça memnunum. 18 aya kadar süreç devam eder deniliyor. 6 ayım daha var. Üst kısımlar saçlar iyice güçlenince kapanacaksa ne âlâ. Ama bu şekilde kalacaksa bile benim bi şikayetim olmayacak.