Gönderen Konu: Bu bebek saçları ne olur ?  (Okunma sayısı 1462 defa)

Atibbaba

• Sr. Member
Ynt: Bu bebek saçları ne olur ?
« Yanıtla #15 : 29 Aralık 2024, 11:26:18 »
Durum bu

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 30 Aralık 2024, 14:53:15 »
finasteride xpexia,ketekonazal ve topikal minoksidille birlikle haftalık 1 kez dermastamo yada dermaroller yap.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Aralık 2024, 15:55:18 »
bi anda yüksek miktarda saç kaybıysa ve
zamanla (6-7 ay gibi bi süre)
dahada iyileşirse telogen effluvium

zamanla aynıysa, hiç değişmiyosa veya dahada kötüye gidiyosa kellik

minyatürleşme saç büyümesiyle aynı gibidir
yeni saç çıktığında minyatür  çıkabilir git gide kalınlaşarak terminal kıl olur
eski saç minyatürleşip dökülür ve yeni çıkan uzun süre boyunca minyatür kalır buda aga'dır

genetiğine bağlı ya birinden biri olabilir
yada ikiside bi anda olabilir
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2024, 17:10:34 »
bi anda yüksek miktarda saç kaybıysa ve
zamanla (6-7 ay gibi bi süre)
dahada iyileşirse telogen effluvium

zamanla aynıysa, hiç değişmiyosa veya dahada kötüye gidiyosa kellik

minyatürleşme saç büyümesiyle aynı gibidir
yeni saç çıktığında minyatür  çıkabilir git gide kalınlaşarak terminal kıl olur
eski saç minyatürleşip dökülür ve yeni çıkan uzun süre boyunca minyatür kalır buda aga'dır

genetiğine bağlı ya birinden biri olabilir
yada ikiside bi anda olabilir
Bu arkadaşın 2 yıldır saç problemi var sürekli buraya fotoğraf atıyor,kabul etmek gerekki her geçen gün biraz daha ilerliyor androgenotik alopesisi ama yavaş ilerliyor bu çocukta telojen effivium yok,telojen effivium tüm kafada görülür,bu arkadaşın sadece şakakları yavaş yavaş dökülüyor başka bi problemi yok.

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2024, 17:13:55 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30934.0      kardeşim 2 yıldır buraya sürekli böyle başlıklar atıyosun,inanılmaz takıntılı birisisin,evet senin yavaş ilerleyen bir androgenotik alopesin var,artık buraya fotoğraf çekip atma.Foto çekip atmak yerine finasteride minoksidil başla.

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 30 Aralık 2024, 23:21:04 »
Zaten finasteride kullanıyorum minoxil bu saça olmaz diyolar
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Propecia,Xpecia,B12,Folik Asit, D vitamini
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 30 Aralık 2024, 23:22:26 »
+
  • Yaşınız 23
Mevlam bir çok dert vermiş beraber derman vermiş,bu öldürücü saç dökülmesine neden ilaç vermemiş? Psikolojim aşırı bozuldu bittim saygılar…

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 30 Aralık 2024, 23:33:36 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30934.0      kardeşim 2 yıldır buraya sürekli böyle başlıklar atıyosun,inanılmaz takıntılı birisisin,evet senin yavaş ilerleyen bir androgenotik alopesin var,artık buraya fotoğraf çekip atma.Foto çekip atmak yerine finasteride minoksidil başla.
ya kardeşim istediğim foruma istediğimi atarım artık bu forumda böyle saçma sapan yorumlara tahammülüm kalmadı. 2020 yılında bu foruma ilk saçımı attığımda sürekli bana alaycı bi şekilde cevaplar geldi ki hâla geliyor. Kafam karışıyor biri diyor minoxil kullan biri diyor kullanma daha beter yapar doktora gidiyorum saçında bişey yok diyor sonra bir arkadaşım çıkıyor senin saçlar gidici şakaklardan gidiyor diyor 4 senedir acaba ben mi takıyorum ya diyip kendimi yedim. Çoğu insana göre fazla saçım olduğu için bu durum beni daha az etkiliyor diye bişey yok. Tamamen kel olan biri benim kadar üzülmeyebilir belki halinden memnundur veya ben hiç fark etmeseydim şuan norwooddan bir haber yaşıyordum. Büyük küçük herkesin derdi kendine ben şuanki saçımın gidişatından memnun değilim. Çözüm arıyorum kimsede bana yok foto atma cart curt demesin bu forum bunun için var.
  • Yaşınız 23

Leon Mathilda

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 31 Aralık 2024, 01:20:34 »
La aynı şeyi spamlıyorsun sürekli,aynı gönderide yap bunları forumu boşuna meşgul ediyorsun.Böyle 5 6 7 tane başlığın var,Ne bekliyorsun anlamıyorum,ısrarla finasteride de kullanmıyorsun.Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım,sanki yeni ilaçlar gelişiyomuşta millet sana onları tavsiye edicekmiş gibi,yapma allah aşkına kendine yazık ediyorsun.Evet genetik dökülmen var ve ilerliyor ama sen hala hiçbişi yapmıyorsun,en kötü finasteride kullanırsın onuda yapmıyorsun,Finasteride ketekonazal kullan olsun bitsin işte ne uzatıyor 7 8 tane gönderi açıyorsun.

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 31 Aralık 2024, 01:59:03 »
La aynı şeyi spamlıyorsun sürekli,aynı gönderide yap bunları forumu boşuna meşgul ediyorsun.Böyle 5 6 7 tane başlığın var,Ne bekliyorsun anlamıyorum,ısrarla finasteride de kullanmıyorsun.Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım,sanki yeni ilaçlar gelişiyomuşta millet sana onları tavsiye edicekmiş gibi,yapma allah aşkına kendine yazık ediyorsun.Evet genetik dökülmen var ve ilerliyor ama sen hala hiçbişi yapmıyorsun,en kötü finasteride kullanırsın onuda yapmıyorsun,Finasteride ketekonazal kullan olsun bitsin işte ne uzatıyor 7 8 tane gönderi açıyorsun.
imzamda kullandığım ilaçlar yazıyor bu gönderininde açıklamasına bak
  • Yaşınız 23

Abdullah can

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2025, 13:16:16 »
Dostum saçın durumu şuan çok güzel erken teşhis hayat kurtarır. Önlem almak tedavi almaktan her zaman iyidir.
Kullandığın vitaminlere sağlam bir multivitamin eklemek 3 günden bir olacak durumda dahada etkili olur.buna ayrica 5000 bitoin buda 3 günde 1.
Beslenmeyi değiştirmek ciddi fark yaratır.
Sabah 3 haşlanmış yumurta alışkanlığı kazandırmak 1 haftada bile vilt ve saçta bende fark yaratıyor amino asitlerden dolayıdır.belkide.
Genel olarak zaten ilaçları kullaniyorsun.
Balık et sebze düzgün beslenme çok önemli.
Sabah 1 salatalik biraz peynir maydonoz 3bhaslanmsi yumurta üstüne yeşil çay
Öğlen işyeri yemeği Allah ne verdiyse yiyecez çare yok. Aksam balık soğanlı sebzeli atıştırmalık biraz meyve ve biraz kuruyemiş. çünkü kan degrlerimde baktırdım beslenme fuzenim gerçekten berbat protein nerdeyse sifirlarw inkis d B12 sınırda benim şöyle geriye bakinca alkol ve çeşitli uyuşturuc.deneyinlerinile geçmiş ergenlik sagliksiz beslenme abur cubur sekelri gıdalar özellikle çay.
Yani fazla sebep aramamak uzağa gitmemek gerek.
Umarım anlatabildim. Minox için bende erken düşünüyorum çünkü açıklığın çok çok çok az en az 3 cantim gerileme olursa minox eklersin ekime bile ihtiyacın olmas uzun zaman.
Faydası olur mu bilmem ama aklıma yatan su koltuktan yataktan baş aşağı terse başı yatırmak gün içinde sabah ve akşam olucak şekilde 30 saniye 3 set şeklinde beyne kafaya oksijen kan gitmesi adına.

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2025, 15:15:53 »
Dostum saçın durumu şuan çok güzel erken teşhis hayat kurtarır. Önlem almak tedavi almaktan her zaman iyidir.
Kullandığın vitaminlere sağlam bir multivitamin eklemek 3 günden bir olacak durumda dahada etkili olur.buna ayrica 5000 bitoin buda 3 günde 1.
Beslenmeyi değiştirmek ciddi fark yaratır.
Sabah 3 haşlanmış yumurta alışkanlığı kazandırmak 1 haftada bile vilt ve saçta bende fark yaratıyor amino asitlerden dolayıdır.belkide.
Genel olarak zaten ilaçları kullaniyorsun.
Balık et sebze düzgün beslenme çok önemli.
Sabah 1 salatalik biraz peynir maydonoz 3bhaslanmsi yumurta üstüne yeşil çay
Öğlen işyeri yemeği Allah ne verdiyse yiyecez çare yok. Aksam balık soğanlı sebzeli atıştırmalık biraz meyve ve biraz kuruyemiş. çünkü kan degrlerimde baktırdım beslenme fuzenim gerçekten berbat protein nerdeyse sifirlarw inkis d B12 sınırda benim şöyle geriye bakinca alkol ve çeşitli uyuşturuc.deneyinlerinile geçmiş ergenlik sagliksiz beslenme abur cubur sekelri gıdalar özellikle çay.
Yani fazla sebep aramamak uzağa gitmemek gerek.
Umarım anlatabildim. Minox için bende erken düşünüyorum çünkü açıklığın çok çok çok az en az 3 cantim gerileme olursa minox eklersin ekime bile ihtiyacın olmas uzun zaman.
Faydası olur mu bilmem ama aklıma yatan su koltuktan yataktan baş aşağı terse başı yatırmak gün içinde sabah ve akşam olucak şekilde 30 saniye 3 set şeklinde beyne kafaya oksijen kan gitmesi adına.
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Böyle faydalı yanıtlar beni mutlu ediyor. Umarm herşey istediğimiz gibi olur
  • Yaşınız 23

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2025, 19:55:47 »
çoğu kişi sanıyorki saç dökülmesi sadece AGA dan olur öyle bir şey malesef yok  ,genetik dökülmeden ziyade en büyük nedenlerden birisi yaşlanmadır. yaşın ilerledikçe kafandaki saç sayısı azalacak ,çizgi geriye çekilecek ve saç tellerin zayıflayacak .sen hiç gördünmü 40 yaşında olupta saçları senin gibi olan binde 1 bile denk gelmez .yaşlanmaya bağlı saç dökülmesinede çok fazla bir şey yapamazsın sadece kullandığın şampuana ,beslenmene ,yaşam tarzına vs dikkat ederek bu süreci biraz yavaşlatabilirsin o kadar.
bırak saçları kafan ,yüz hatların bile zamanla büyüyecek çirkinleşmeye başlayacaksın yaşlandıkça .bulunduğun yaşın tadını çıkarmaya bak ve geleceğe bakarken kullandığın  pembe gözlüklerini çıkar.

30una kadar kafandaki saçların yüzde 30 u gider ,40 kadar yüzde 50 si minimum .tabi aga yoksa ,aga varsa hepside gidebilir 40 a kadar.

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2025, 02:58:44 »
+
  • Yaşınız 23

Atibbaba

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2025, 03:07:04 »
Sanki her geçen gün daha beter hâle geliyor
  • Yaşınız 23

Facebook Twitter Instagram