Gönderen Konu: BU SAÇ DÜZELİR Mİ? ACİL YARDIM  (Okunma sayısı 95 defa)

Bay Belirsiz

• Yeni üye
  • *
BU SAÇ DÜZELİR Mİ? ACİL YARDIM
« : 08 Ocak 2025, 00:36:05 »
Merhaba bu formu yeni keşfettim. 17-18 yaşındayken saçlarım aşırı çoktu. O zamandan bu zamana bu hale geldi. Formda baya araştırdım düzelen de olmuş saçları etki etmeyen de. Fin ya da Dut kullanmayı düşünüyorum. Desteklemek için xpecia ya da Aga-e kullanmayı düşünüyorum. Şampuan olarak da ketokonazol şampuan düşünüyorum. Seboreik dermatit ve döngü falan muhabbetinden dolayı minox işine de hiç girmek istemiyorum. Ekstra olarak dermaroller ile haftada 3-4 kez masaj yapacağım. Başka önerisi ya da tavsiyesi olan var mı? Bu saç tedavi edilebilir mi?
Dut mu fin mi?
Aga-e mi xpecia mı biotin mi yoksa gerek yok mu?
Şampuan olarak kafeinli şampuan mı yoksa ketolakonazol mu?

muhtarr

• Jr. Member
  • **
Ynt: BU SAÇ DÜZELİR Mİ? ACİL YARDIM
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2025, 00:11:29 »
Selamlar bence bu saç finasterid ile düzelir eğer finasteridden verim alamazsanız dutasterid daha etkili olacaktır diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla tepe bölgesinde dökülme var zaten bu ilaçlar tepe bölgesinde daha etkili oluyor. Bence vitamin eksikliği vs yoksa xpecia veya türevlerini kullanmanı tavsiye etmiyorum eğer fin. vs alacaksan.
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia, Finhair 0.5 mg, Prozinc Plus Şampuan ve Losyon, Ketoral Şampuan.

Bay Belirsiz

• Yeni üye
  • *
Ynt: BU SAÇ DÜZELİR Mİ? ACİL YARDIM
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2025, 00:23:42 »
Bugün gittim değerlerime baktırdım bir sıkıntı yok gittim aldım Fin+xpecia+ketoral umarım işe yararlar minumum 6 ay bekleyeceğim bakalım umarım işe yarar.

Facebook Twitter Instagram