Gönderen Konu: Yaş 28 saç ektirebilir miyim veya tedaviyle düzelir mi  (Okunma sayısı 149 defa)

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 28 saç ektirebilir miyim veya tedaviyle düzelir mi
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2025, 17:58:43 »
saçlarının durumu iyi görünüyor fakat minox kullanımı hakkında tavsiyede bulunan olursa ciddiye alma.
bence aga-e ve prp ile devam edersen saçlarını korur, biraz da gürleştirirsin.

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2025, 18:27:31 »
saçlarının durumu iyi görünüyor fakat minox kullanımı hakkında tavsiyede bulunan olursa ciddiye alma.
bence aga-e ve prp ile devam edersen saçlarını korur, biraz da gürleştirirsin.
aslında xpecia içiyorum ama düzensiz gidiyorum sadece xpecia içsemde faydasını görür müyüm

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2025, 18:46:09 »
xpecianın etkisi aga-e tablete göre daha düşük ve daha çok yan etkisi olduğunu düşünüyorum...
tabi bu takviyelerin faydası olmadığını düşünüp finasterid kullananlar da var
benim de saçlarım seninki gibiydi dermatologum aga e ve minox önermişti minox saçları ilk etapta güçlendirdi sonra tüyleştirip dökmüştü aga e sayesinde biraz toparlamıştı.
kan değerlerin normalse aga-e tableti dene derim ondan fayda görmezsen finasteridi düşünürsün. prpyi de 4 5 seans denemende fayda var

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2025, 19:11:46 »
xpecianın etkisi aga-e tablete göre daha düşük ve daha çok yan etkisi olduğunu düşünüyorum...
tabi bu takviyelerin faydası olmadığını düşünüp finasterid kullananlar da var
benim de saçlarım seninki gibiydi dermatologum aga e ve minox önermişti minox saçları ilk etapta güçlendirdi sonra tüyleştirip dökmüştü aga e sayesinde biraz toparlamıştı.
kan değerlerin normalse aga-e tableti dene derim ondan fayda görmezsen finasteridi düşünürsün. prpyi de 4 5 seans denemende fayda var
olası bi saç ekim tercihinde sizce etkisi olur mu kendi saçlarımda çünkü dökülme incelme mevcut yaşta 28 aslında bu yaşları ilerleyen süreçte daha kötü durumda insan geçirmek istemez

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2025, 19:42:20 »
olası bi saç ekim tercihinde sizce etkisi olur mu kendi saçlarımda çünkü dökülme incelme mevcut yaşta 28 aslında bu yaşları ilerleyen süreçte daha kötü durumda insan geçirmek istemez
bana pek ince ve seyrek gelmedi, ekimlik bi durumun da yok.. ön bölgelerin sağlam tepe bölgeni daha çok kafaya takıyorsun sanırım ora için de en iyi sonucu finas veriyor... bence ilk 6 ay aga e ve prpyi dene dökülme devam ederse yöntemini değişirsin

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2025, 21:24:51 »
bana pek ince ve seyrek gelmedi, ekimlik bi durumun da yok.. ön bölgelerin sağlam tepe bölgeni daha çok kafaya takıyorsun sanırım ora için de en iyi sonucu finas veriyor... bence ilk 6 ay aga e ve prpyi dene dökülme devam ederse yöntemini değişirsin
prp yaptırmayı düşünüyorum yalnız ellerimi arkama attığımda kafada ki saç daha dolgun ve sert hissetiriyo ama tepe ve ön tarafa atınca daha ince ve saç derisini daha kolay hissediyorum belki biraz psikoloji yönünede bakarsak sanırsam bunlar daha cok olmayan şeyi tetikleyebilir diye düşünüyorum

kutsal bilge

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2025, 21:27:26 »
prp yaptırmayı düşünüyorum yalnız ellerimi arkama attığımda kafada ki saç daha dolgun ve sert hissetiriyo ama tepe ve ön tarafa atınca daha ince ve saç derisini daha kolay hissediyorum belki biraz psikoloji yönünede bakarsak sanırsam bunlar daha cok olmayan şeyi tetikleyebilir diye düşünüyorum
o çok normal bi şey emin ol kafaya takınca daha kötü oluyo dediğim gibi bu yöntemleri dene psikolojik açıdan da rahatlarsın

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2025, 02:35:12 »
AGA yok sende dostum yaşa bağlı olarak ön çizgin geriye çekilmiş o kadar ,dolayısıyla medikal tedavi işe yaramaz .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2025, 14:29:36 »
Saçların fena durmuyor ekim düşünüyorsan kendi saçlarına zarar vermeyecek başarılı bir saç ekimci seçmelisin. Bu da maliyet olarak yüksek bir rakam

İlaç tesavileride deneye bilirsin minoxil hariç
Global Moderator

keremcolak97

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2025, 14:38:30 »
Saçların fena durmuyor ekim düşünüyorsan kendi saçlarına zarar vermeyecek başarılı bir saç ekimci seçmelisin. Bu da maliyet olarak yüksek bir rakam

İlaç tesavileride deneye bilirsin minoxil hariç
xpecia içiyorum suanda günde bir defa olmakla beraber asuman hairin ekimlerini beğeniyorum geçen sene ufak bi görüşme yapıp bana ilaç tavsiyesi verdi d vitaminin ve bazı değerlerim düşüktü ama biraz psikoloji olarak kafaya cok takıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2025, 21:12:03 »
evet asuman hanım güzel bir saç ekimci başarılı
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram