Gönderen Konu: Saç ve Kafa Yapım Ekim İçin Uygun Mu? (FOTOĞRAFLI)  (Okunma sayısı 1143 defa)

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
1- Yaş: 24 beni en çok endişelendiren şey yaşımın erken olması ''bu durum ekimin başarısını azaltır mı?'' düşüncesi var.
2- 20 yaşımdan beri saçım yoğun bir şekilde dökülüyordu
3- Son 6 aydan beri dökülmem yavaşlamış gibi geliyor B12, D vitamini, masaj, PRP, Biberiye yağı kullanmaya başladım (bunların %100 etkili olmadığını biliyorum)
4- Saç dökülmem şakaklardan başladı ve Vertex'e doğru ilerledi 20 yaşımdan bu yana
5- Bahsettiğim vitamin takviyeleri dışında bir ilaç kullanmadım

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ve Kafa Yapım Ekim İçin Uygun Mu? (FOTOĞRAFLI)
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2025, 13:00:21 »
Merhaba dökülen alanda çok saç kalmamış zaten. İki aşamalı; ilki ön çizginin belirlenip vertex hariç ekim, ikincisi halihazırda olan saçlarının döküldükten sonrası için sıklaştırma ve tepeye ekim olmak üzere(ihtiyaç halinde sakaldan alım yapılarak.) öneririm. yapmaman için bir sebep göremiyorum.

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2025, 16:06:27 »
1- Yaş: 24 beni en çok endişelendiren şey yaşımın erken olması ''bu durum ekimin başarısını azaltır mı?'' düşüncesi var.
2- 20 yaşımdan beri saçım yoğun bir şekilde dökülüyordu
3- Son 6 aydan beri dökülmem yavaşlamış gibi geliyor B12, D vitamini, masaj, PRP, Biberiye yağı kullanmaya başladım (bunların %100 etkili olmadığını biliyorum)
4- Saç dökülmem şakaklardan başladı ve Vertex'e doğru ilerledi 20 yaşımdan bu yana
5- Bahsettiğim vitamin takviyeleri dışında bir ilaç kullanmadım
Ense sağlam gözüküyor
göğüs kılları ve sakallarında Fotolarını atsan
eğer var ise saydıgım seyler
kurtulursun güzel bi ekim yeriyle
Allah büyük.

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2025, 18:14:57 »
Merhaba dökülen alanda çok saç kalmamış zaten. İki aşamalı; ilki ön çizginin belirlenip vertex hariç ekim, ikincisi halihazırda olan saçlarının döküldükten sonrası için sıklaştırma ve tepeye ekim olmak üzere(ihtiyaç halinde sakaldan alım yapılarak.) öneririm. yapmaman için bir sebep göremiyorum.
Abi Teşekkür ederim  ayrıca senin profiline baktım  da ben de Senin gibi Diyarbakır'da yaşıyorum Diyarbakır'daki en iyi ekim yeri sence hangileridir

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2025, 18:17:23 »
Ense sağlam gözüküyor
göğüs kılları ve sakallarında Fotolarını atsan
eğer var ise saydıgım seyler
kurtulursun güzel bi ekim yeriyle
Teşekkür ederim bu destekleyici yorumunuz için ve evet sakal ve göğüsüm bu konuda oldukça fazla kök barındırıyor ama bence donör bölgemde 4500 greft çıkabilir gibi geliyor

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2025, 19:38:01 »
Teşekkür ederim bu destekleyici yorumunuz için ve evet sakal ve göğüsüm bu konuda oldukça fazla kök barındırıyor ama bence donör bölgemde 4500 greft çıkabilir gibi geliyor

bu saç ekimle her türlü kurtulur önemli olan greft toplanacak yerlerin güzel bakımlı olması
Allah büyük.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2025, 00:14:46 »
Ben arkadaşım burda ektirdi memnun kaldı, merkezle görüşmede kafama yattı diye burda ektirdim ve şimdilik memnunum. Önerir misin dersen öneririm. Onun dışında iyi merkez olarak ali bulunu duymuşum diyarbakır özelinde. Maddi durumun müsaitse çok iyi yerler var genellikle istanbul'da onlara bakmanı tavsiye ederim.

Kocadağ

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ocak 2025, 22:41:05 »
dostum ekim için erken bir yaş ama en güzel yaşlarını da saçsız geçirme derim.bu yüzden iki aşamalı güzel bir ekim planlanmalı ilk ekimde ön hatta ve bölgeye yoğunlaşmalı.ikinci ekimde ileriki yıllarda yapılırsa daha sağlıklı olur.donör bölgen sağlam bu yüzden sakın ama sakın kötü bir yere gidip donörüne zarar verdirme iyi araştır.forumda ekim sonrası ilk on gün fotoğraflarına bak ve donörleri yormayan güzel alım yapan donör bölgesi ekim sonrası canlı olan kliniği az çok tespit edebilirsin.bir de senin ön hattın doğallığı ve sıklığı önemli.

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2025, 19:48:08 »
dostum ekim için erken bir yaş ama en güzel yaşlarını da saçsız geçirme derim.bu yüzden iki aşamalı güzel bir ekim planlanmalı ilk ekimde ön hatta ve bölgeye yoğunlaşmalı.ikinci ekimde ileriki yıllarda yapılırsa daha sağlıklı olur.donör bölgen sağlam bu yüzden sakın ama sakın kötü bir yere gidip donörüne zarar verdirme iyi araştır.forumda ekim sonrası ilk on gün fotoğraflarına bak ve donörleri yormayan güzel alım yapan donör bölgesi ekim sonrası canlı olan kliniği az çok tespit edebilirsin.bir de senin ön hattın doğallığı ve sıklığı önemli.

Teşekkür ederim ağabey tavsiyelerine uyacağım

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2025, 00:36:43 »
Asmed ve koray erdoğan tavsiye ederim parana kıy önemli olan sağlık ve dış görünüş
İkisi olmayinca psikoloji mi kalır
Allah büyük.

Ahmetbsr21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2025, 00:37:47 »
Ekimden sonrada loreal serioxyl stemoxydine
Serumu ve şampuanı tavsiye ederim minoxla birlikte üçünü kombine edersen sönük değilde yoğun gür saçlara sahip olursun
Allah büyük.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Ocak 2025, 02:22:25 »

bu tedavi şekline bayıldım hiçte küçümsenecek yöntemler değil fakat keşke çok daha erken süreçte başlasaydınız bunlara.

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 20 Ocak 2025, 23:05:00 »
Asmed ve koray erdoğan tavsiye ederim parana kıy önemli olan sağlık ve dış görünüş
İkisi olmayinca psikoloji mi kalır

Ağabey teşekkür ederim bu destekleyici konuşman için bütçemi zorlayarak Şahin Çelik'te ettirmeyi düşünüyorum siz ne dersinsiniz Şahin Çelik hakkında

ErkenKelleşen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Ocak 2025, 23:06:23 »
bu tedavi şekline bayıldım hiçte küçümsenecek yöntemler değil fakat keşke çok daha erken süreçte başlasaydınız bunlara.

Evet ağabey ben de hep keşke diyorum ama olan oldu artık

Facebook Twitter Instagram