Gönderen Konu: Saç ekimine uygun muyum?  (Okunma sayısı 157 defa)

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimine uygun muyum?
« : 21 Ocak 2025, 21:49:10 »
Selamlar. İyi günler. 31 yaşındayım.
Daha önceden bir klinikten saç ekimi için randevu aldım. Hatta cayma bedeli adı altında benden bir miktar para istediler ve gönderdim.
Fakat detaylı araştırma sonucunda başka bir klinik tercih edebileceğim kanaatine vardım. Öncelikle kısa ve uzun saçlı hallerimden birkaç resim koyacağım ve konu ile alakalı olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim.

Bana saç ekimi olur mu?
Nerede yaptırmalıyım.
Öncesinde yapmam gereken bir şeyler var mı?
Kaç greft ekilmeli ?

Bütçe 100.000 TL civarı.

gibi konularda yardımcı olabilir misiniz?

Not: İnce telli saçlarım var.

Herkese teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimine uygun muyum?
« Yanıtla #1 : 22 Ocak 2025, 01:27:33 »
Saç ekimi yaptırabilirsiniz ama 2 ekim gerekebilir
Saçlar incelmiş donör alanda incelmiştir büyük ihtimal siz fark edemesenizde ilaç desteğide düşünseniz iyi olur

Asuman hanım ve
Hakan klinik

Bu merkezlere bak istersen

Bunun dışında farklı bir çok başarılı merkezler var onlarıda araştır
Global Moderator

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 22 Ocak 2025, 01:27:46 »
dökülmen tamamlanmamış muhtemelen 3,4 seneye kadar minyatürler gider ,bir karar vermen lazım ya minyatürleri tedavi ile güçlendirip o şekil ekime gireceksin yada minyatürlerin tamamen dökülmesini bekleyip ondan sonra ekime gireceksin.

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ocak 2025, 12:51:31 »
öncesinde dermatit problemin varsa mutlaka çözmelisin ve birde ekimden önce düzenli kafa masajı yapmaya başla saç derisni yumuşatır ekimin başarılı olma ihtimalini arttırır.

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2025, 15:00:27 »
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler ederim. Hepsini dikkate alacağım.
Asuman Hanım'ın kliniği ile görüştüm. Başka arakadaşların da işine yarar diye düşünüyorum.
Fiyat olarak 90.000 TL istedi.
Tek seansta olmayacağını iki seansta yapılabileceğini söyledi. Kafanın üst bölümünün ilk ön orta kısmına kadar 4000 civarı ekeriz 1.5 sene sonra kalan kısma ekim planlanır dedi.
Başka bir klinikle görüştüm(İyi bir klinik bilinen bir dr. Şahin Çelik. Fiyat olarak 80.000 TL istedi) o ise tek seansta yapılabileceğini 4500-4700 ile önlere sık arkalara doğru daha seyrek ve sıklaştırma yapılabileceğini söyledi.
Kararsız kaldım sizce ne yapılmalı. ikinci ekim için 1.5 yıl beklemek pek hoş gelmese de belki Asuman Hanım'ın dediği gibi önce önlere yapılır sonra arkaya yapılır.

@Hintell bu durumda ne yapılır. İlaç desteği demişsiniz ilaç kullanmak istemiyorum ama multivitamin kullanabilirim.
İkinci ekimin parası da o kadar önemli değil fakat ben protez saç kullandım bir dönem en azından donörüm elimden gitmemiş olursa protez kullanmaya devam ederim.
Belki de hiç bulaşmamalıyım.

Serkan Aygınve Hakan Klinikten cevap bekliyorum.

Ercan1907

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2025, 23:26:30 »
Medeks e bak derim bu açıklıklarda en iyisi bence

keltosh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2025, 19:31:34 »
Değerli arkadaşlar son mesajımdan sonra cevap vermemişler. Birkaç farklı yerden dönüş aldım sizinle de paylaşayım. Öncelikle fiyat verillerini toplayım.
Medeks 55.000 TL sabit fiyat greft sınırlaması olmadığını söyledi. Maksimuma çıkarız her yere ekeriz dedi.
Asuman Hair 90.000 TL sadece kafanın orta kısmına kadar 4500 ekeriz tepe ve arka kısımlar için ikinci bir ekim yapılabilir dedi.
Şahin çelik 80.000 TL önlere yoğun tepelere daha seyrek ekilir dedi.

Son olarak Hakan Clinic ile görüştüm. Bu arkadaşlar inanılmaz derecede ilgileler tek tek gönderdiğim resimlere çizimler yapmışlar ve ekipteki Koray isimli bir zat uzunca bir ses kaydı göndererek tüm süreci anlatmış. Fiyat olarak 100.000 TL istedi ve bunun 10.000 TL'si peşin alınıyor. Buraya kadar sorun yok. Fakat kök hücre tedavisini isteğe bağlı olarak 25.000 TL acısız iğne zımbırtısı için ayrıca opsiyonel olarak 7000 TL istiyorlar bunlara evet demedim. Pek fazla da hoşuma gittiğini de söyleyemem.
Diğer kliniklerin(benzer başarıya sahip diğer kliniklerin) doğru düzgün mesajlara geri dönüş yapmadığı bir zamanda bu kadar ilgi ve alaka tabiki insanın ikna olmasını kolaylaştırıyor. Kararımı Dr. Hakan'dan yana kullandım.
12 Şubatta kafanın üst bölümünün 2/3'lük kısmına kadar ekim yapılacak kalan kısımlar ise 2.ekimde gerçekleşecek ve 4500 greft alınacak.

Facebook Twitter Instagram