Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun planlama sanki iyi gibi görünüyor ama ekim öncesi halinide eklemen lazım hocam sağlıklı yorum yapabilmek için.
Önceki ekim kaç greftti hocam? Biraz hırpalamışlar donörü çünkü. Öte yandan yeni ekimde çok daha stabil ve homojen bir alım olmuş 3300 grefte göre. Ön çizgi sıklığı da güzel, öndeki görüntüyü çok değiştirecektir diye düşünüyorum
Sadece enseden yarı traşlı alınmıştı o zaman2500 greftti ve çok çok başarılı olmamıştı . Var olan saçlarla birlikte kurtarıcı bi özelliği oldu o dönem ama 2 sene sonra kendi saçlarım gidince kötü gözükmeye başladı.Bana kalırsa ekilen saçlardan da sonradan dökülen oldu . Ama emin olamıyorum.Yorumun için teşekkürler hocam 🙏🏻
Dr hair neresi ?
ArkadaşlarKafama losyon sürerken kabuk döneminde, tap tap yaparak yavaşca ekim bölgesine sürüyorum. Bunu yaparken bazı yerlerdeki ekilen saçların kıl diplerini kafamda daha çok hissediyorum bazıları sanki benim saçımmış gibi batma yapmıyor , saça tap tap işlemi yaparken .Biraz ilginç bir soru belki de ama sebebini bilen var mıdır ?