Gönderen Konu: Asuman Hair mı drhakanclinic mi sizce yaşım 22  (Okunma sayısı 3132 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Asuman Hair mı drhakanclinic mi sizce yaşım 22
« Yanıtla #16 : 29 Haziran 2025, 18:00:05 »
bu şekilde bir çizgi olabilir
Global Moderator

Miraç Batur

• Full Member
« Yanıtla #17 : 29 Haziran 2025, 19:06:06 »
Merhaba agf39 mezoterapi serum nasıl faydasını gorebildinmı
Yoğunluk anlamında bir tık diyebilirim ama saçlarım anlamsızca sim siyah oldu arkadaşlarım ve beni bayadır görmeyen kişiler saçlarını mı boyattın çok siyah duruyor dediler hoşuma gitti bu yorumları duymak içindeki vitamin ve takviyeler etkisini göstermiş anlamına da geliyor sadece gittiğim klinik ten memnun kalmadım her gittiğimde farklı bi hemşire farklı bi acı çektim diyebilirim ve her seferinde farklı bi enjekte şekli denendi deney tahtası gibi hissettim (hair center of turkey)ve zaten Ekim işini orda yaptırmak istemedim drhakan klinik ile görüştüm ve en müsait zamanda orda kök hücre +Ekim yaptırmayı planlıyorum
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

paratoner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Temmuz 2025, 19:56:05 »
Asuman hanım alımları manuel mi yapıyor motor alım mi yapıyor dönor sağlığını koruyor mu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 18 Ağustos 2025, 14:50:47 »
Asuman hanım alımları manuel mi yapıyor motor alım mi yapıyor dönor sağlığını koruyor mu

Mikromotor

İki merkezinde saç alımları kaliteli ve başarılı
Global Moderator

Deneme123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2025, 01:54:10 »
hocam, son sonuç nedir?

Miraç Batur

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Ekim 2025, 02:18:56 »
hocam, son sonuç nedir?
Hocam erteledim biraz bağzı sıkıntılardan dolayı ama drhakanclinc sayfasını bulamadım güvenim zedelendi az da olsa bilmiyorum tekrardan araştırma aşamasındayım Asuman hanım/Medeks/Asmed dilek çakırın ekimlerine bakıyorum forumda başarılı başka ekim yapan yer var mı diye de araştırıyorum Ekim yapınca konu açıp detaylı bir şekilde paylaşmaya özen göstereceğim
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Agf-39 mezotetapi(forte) 10 seans

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2025, 01:01:48 »
Hocam erteledim biraz bağzı sıkıntılardan dolayı ama drhakanclinc sayfasını bulamadım güvenim zedelendi az da olsa bilmiyorum tekrardan araştırma aşamasındayım Asuman hanım/Medeks/Asmed dilek çakırın ekimlerine bakıyorum forumda başarılı başka ekim yapan yer var mı diye de araştırıyorum Ekim yapınca konu açıp detaylı bir şekilde paylaşmaya özen göstereceğim

hakan bey fıtıkdan dolayı ameliyat olmuş bir kaç haftaya ekimlere başlar talep olmasın diye sayfayı durdurmuşlar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram