Gönderen Konu: Yaş 24 Saç Ekimi  (Okunma sayısı 171 defa)

Kael

• Yeni üye
  • *
Yaş 24 Saç Ekimi
« : 31 Ocak 2025, 10:55:36 »
Merhaba. Yaşım 24 saç ektirmek istiyorum. Eklediğim fotoğraflar 6 ay kadar öncesine ait şuan çok kısa olduğu için bunları ekledim. Ekime uygun muyum, nasıl bir ekim planlamalıyım, donör bölgem nasıl ve istanbulda hangi klinikleri tercih etmeliyim gibi sorularıma cevap arıyorum. Bu nedenle sizden yardımcı olup fikirlerinizi beyan etmenizi rica ediyorum.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 24 Saç Ekimi
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2025, 12:08:50 »
Merhaba açıklığın çok fazla donörün kısıtlı halihazırda olan saçların ekimle hiç çıkmamak üzere adaya veda edebilirler. Beklentini mantık dairesinde tutarsan sonuç seni memnun eder beklentin yüksek mükemmeliyetçi biriysen hiç bulaşma dostum. Medeksle görüşmeni tavsiye ederim

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2025, 18:11:32 »
Merhaba açıklığın çok fazla donörün kısıtlı halihazırda olan saçların ekimle hiç çıkmamak üzere adaya veda edebilirler. Beklentini mantık dairesinde tutarsan sonuç seni memnun eder beklentin yüksek mükemmeliyetçi biriysen hiç bulaşma dostum. Medeksle görüşmeni tavsiye ederim
Yani çok yüksek bir beklentim yok ama saçları benden daha kötü olup da çok iyi sonuç elde edenler var forumda. Ben sadece üst bölgenin kapanmasını istiyorum ve dışardan bakıldığında kel denmemesi.

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2025, 21:29:23 »
Onlar çok iyi sonuç elde etti diye sende edecen yada tam tersi kaide söz konusu değil ekim işinde. Yaptırdığın yer kadar donörünün kalitesi ekim ve alım sahasının kalınlığı sertliği kapatıcılıkta greftlerin tekli ve çoklu oluşu (senin greftlerin çoğu tekliyse mesela bu geniş alan ve dar donörle sonucun seyrek bir görüntü olacak) önemlidir. Ekim alanında dht çok baskınsa ve dht baskılayıcı almıyorsan ekilenler dahi dökülebilir. Anlayacağın bu iş çok komplike bir durum başkalarıyla kıyas yapılacak bir durum değil. Bende görüntüye göre çok bir beklentiye girmemen gerektiğini düşünüyorum. (Kulak üstlerinde dahi seyrelme var ki bu yüksek dhtden muhtemelen bunuda aklında bulundur.) Talebinin-beklentinin karşılanıp karşılanmayacağını forumu araştırıp kasap ve bezirgan olmayan merkezlerle görüşüp karar vermen gerekiyor.

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2025, 13:13:53 »
Onlar çok iyi sonuç elde etti diye sende edecen yada tam tersi kaide söz konusu değil ekim işinde. Yaptırdığın yer kadar donörünün kalitesi ekim ve alım sahasının kalınlığı sertliği kapatıcılıkta greftlerin tekli ve çoklu oluşu (senin greftlerin çoğu tekliyse mesela bu geniş alan ve dar donörle sonucun seyrek bir görüntü olacak) önemlidir. Ekim alanında dht çok baskınsa ve dht baskılayıcı almıyorsan ekilenler dahi dökülebilir. Anlayacağın bu iş çok komplike bir durum başkalarıyla kıyas yapılacak bir durum değil. Bende görüntüye göre çok bir beklentiye girmemen gerektiğini düşünüyorum. (Kulak üstlerinde dahi seyrelme var ki bu yüksek dhtden muhtemelen bunuda aklında bulundur.) Talebinin-beklentinin karşılanıp karşılanmayacağını forumu araştırıp kasap ve bezirgan olmayan merkezlerle görüşüp karar vermen gerekiyor.
Teşekkür ederim ben şimdi napiyim ki yani böyle oldu işte elimden de bişey gelmiyo. Ön ve üst taraf için iyi olur dedi bir klinik ama vertex için ilk ekimde bişey olmazmış. Finasteride hakkında da konuştuk kullanılabilir dediler işe yarar mı acaba

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 01 Şubat 2025, 13:15:21 »
Bide ben anlamadım tekli greftle ikili üçlü greft ne oluyor onu nasıl anlayabilirim

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2025, 13:39:56 »
Cihazı olanlar ekim öncesi cihazla görüntüleyebiliyor diğer türlü alım sonrası netleşiyor kaçlı olduğu kaç adet olduğu vs. Greft alınan bir saçlı dokunun adıdır. Bu doku tekli ikili üçlü ve dört+ dahi olabiliyor sayı arttıkça kapatıcılıkta haliyle artmış oluyor

Enes Ernim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2025, 13:42:56 »
Finasterid ekseriyetle işe yarıyor ve senin kafadaki dht oranının çok yüksek olduğunu düşünüyorum lakin yan etkileri korkunç boyutta forumda 5 sene kullanıp yan etki görmedim diyende var 3 ay kullandım 1 senedir ereksiyon problemi yaşıyorum halen geçmedi diyende. Hepsi bir tarafa bende 1 aylık kullanımda yan etki görünce bıraktım ben tavsiye etmiyorum ama bu saç dökülme belasınında ilacı bu ne yazık ki kullanacaksan yada kullanmayacaksan iyice araştır ona göre karar ver dostum.

darkpower

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2025, 14:52:53 »
Doğru demis arkadaş Medeks bu tarz açıklıklar da en yüksek basari oranina ship merkez

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Şubat 2025, 22:25:56 »
medeksten şaşma geniş açıklık kısıtılı donörde çok iyiler.sana tavsiyem bu açıklık ve bu donör ile yapabileceğin en iyi şey ön hatta olabildiğince iyi bir ekim yaptırıp gittiğe yere kadar demen.fin e de bulaşma derim.

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 02 Şubat 2025, 22:43:07 »
Finasterid ekseriyetle işe yarıyor ve senin kafadaki dht oranının çok yüksek olduğunu düşünüyorum lakin yan etkileri korkunç boyutta forumda 5 sene kullanıp yan etki görmedim diyende var 3 ay kullandım 1 senedir ereksiyon problemi yaşıyorum halen geçmedi diyende. Hepsi bir tarafa bende 1 aylık kullanımda yan etki görünce bıraktım ben tavsiye etmiyorum ama bu saç dökülme belasınında ilacı bu ne yazık ki kullanacaksan yada kullanmayacaksan iyice araştır ona göre karar ver dostum.
Abi doktor dedi yan etki çok az nerdeyse yok falan ama şimdi ben bunun yan etkilerini araştırdım dünden beri hadi diyelim binde bir olsun bu yaşta o riski almak pek mantıklı gelmedi. Yani zaten anladıgım kadarıyla bu ilaç hormon baskılıyomuş bırakınca da yavaş yavaş eski haline dönüyomuş o zaman ne gerek varki yani 24 yaşımda bir sürü yan etki riski alıcam bide ömür boyu kullanmam gerekicek bişeye bağlı kalıcam. hiç mantıklı gelmedi. En iyisi ben güzel bir yerde ekim yaptırayım takviye şampuan vs. gerekli şeyleri kullanırım elimden gelen herşeye dikkat ederim gerisi Allah ın takdiri.

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 02 Şubat 2025, 22:45:54 »
medeksten şaşma geniş açıklık kısıtılı donörde çok iyiler.sana tavsiyem bu açıklık ve bu donör ile yapabileceğin en iyi şey ön hatta olabildiğince iyi bir ekim yaptırıp gittiğe yere kadar demen.fin e de bulaşma derim.
Ben akl klinikle görüştüm 60 bin kök hücreli ekim dediler. Medeksi de çok gördüm burda. acaba medekste ne kadar güncel fiyatlar ve akl klinik iyi mi

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 03 Şubat 2025, 00:26:43 »
Abi doktor dedi yan etki çok az nerdeyse yok falan ama şimdi ben bunun yan etkilerini araştırdım dünden beri hadi diyelim binde bir olsun bu yaşta o riski almak pek mantıklı gelmedi. Yani zaten anladıgım kadarıyla bu ilaç hormon baskılıyomuş bırakınca da yavaş yavaş eski haline dönüyomuş o zaman ne gerek varki yani 24 yaşımda bir sürü yan etki riski alıcam bide ömür boyu kullanmam gerekicek bişeye bağlı kalıcam. hiç mantıklı gelmedi. En iyisi ben güzel bir yerde ekim yaptırayım takviye şampuan vs. gerekli şeyleri kullanırım elimden gelen herşeye dikkat ederim gerisi Allah ın takdiri.

finasteridin sende işe yaraması zor zaten dökülmen çok agresif norwood 7 kaçınılmaz yani ekim yaptır ama bana kalırsa sadece ön tarafa yoğunlaş vertex ve orta alandan sonuç alman zor alsan bile ilerde oralardaki minyatürler gidince ektirdiğime değmemiş dersin muhtemelen.

Kael

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 03 Şubat 2025, 05:58:27 »
finasteridin sende işe yaraması zor zaten dökülmen çok agresif norwood 7 kaçınılmaz yani ekim yaptır ama bana kalırsa sadece ön tarafa yoğunlaş vertex ve orta alandan sonuç alman zor alsan bile ilerde oralardaki minyatürler gidince ektirdiğime değmemiş dersin muhtemelen.
Evet öyle düşündüm bende ön tarafa yogunlaşıcam orta tarafa da artık ne kadar olursa. vertex pek umrumda değil açıkcası insanlarla karşı karşıyayken ve aynaya baktığımda kel görünmemek yeterli

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2025, 00:32:06 »
Evet öyle düşündüm bende ön tarafa yogunlaşıcam orta tarafa da artık ne kadar olursa. vertex pek umrumda değil açıkcası insanlarla karşı karşıyayken ve aynaya baktığımda kel görünmemek yeterli

aynen öyle  :) ayrıca istersen vertexi canlandırabilirisn aslında ekimden daha güzel sonuç alırsın topikal finasterid ile falan hatta minoxil bile tek başına epey canlandırır zaten giden gidecek kaybedeceğin bir şey yok.

Facebook Twitter Instagram