Gönderen Konu: Asmed,Asuman hair,Serkan aygın,Hakan clinic  (Okunma sayısı 416 defa)

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed,Asuman hair,Serkan aygın,Hakan clinic
« : 31 Ocak 2025, 20:59:12 »
Herkese merhaba,37 yaşındayım saç ektirmeyi düşünüyorum.Bu forum sayesinde bilgi edinip görüştüğüm bazı yerler oldu.Değerlendirmeleri şu şekilde : Asmed ve Asuman hair saç alımı yapılacak bölgenin yetersiz ve zayıf olup ekim yapılamıcağını söyledi.Serkan aygın ve Drhakanclinic  ise tam tersini söyleyip çok iyi sonuç alabileceklerini söylediler.Bunları söyleyenlerin hepsi de Tr de bu sektörde en başarılı isimlerin başında geliyor ve böyle olunca benim de kafam karıştı bu konuda burda bulunan tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim

Erkaneren34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed,Asuman hair,Serkan aygın,Hakan clinic
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2025, 21:04:32 »
Nasıl yani ? Donör alanınıza yetersiz ve zayıf mı dediler

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2025, 21:16:12 »
Nasıl yani ? Donör alanınıza yetersiz ve zayıf mı dediler

Asmedin cevabı

Dr. Koray ERDOĞAN, fotoğraflarınızı inceledi, ancak donör kapasitenizin saç ekimi için yeterli olmadığını, operasyon için yeterli sağlıklı saçınız bulunmadığını ve dökülme alanınızın çok geniş olduğunu düşünüyor ve bu sebeplerden ötürü saç ekimi için uygun bir aday olmadığınızı belirtmemi istedi.

Asuman hairin cevabı

Saçınızın yanları zayıflamış görünüyor saç kesiminden kaynaklı o şekilde gözükebilir. 2 ay takviye kullanmanız gerekir operasyon öncesi.Saçlarınızı güçlendirdikten sonra operasyon olmanız daha iyi bir sonuç almanız için önemli.Dediğim gibi Asuman hanım da 2 ay vitamin takviyesi kullanmanız öneriyor.Şuan operasyon için uygun değil

Pereng

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ocak 2025, 23:09:57 »
Başka birini incelemiş olmasınlar gayet az açıklığın var tam ekimlik saç saçların da sağlıklı görünüyor

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ocak 2025, 23:21:10 »
Başka birini incelemiş olmasınlar gayet az açıklığın var tam ekimlik saç saçların da sağlıklı görünüyor

Valla bende anlamadım hocam bunu diyen asmed ve asuman hair olunca insan bir düşünüyor.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 31 Ocak 2025, 23:52:39 »
Bu şekilde donörden birşey anlaşılmıyor.
Saç kesiminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Şubat 2025, 00:20:06 »
Sizce Ekime uygun mudur ? İzmir’de yaşamam sebebiyle buradaki Sibel ulusan hocaya da yazdım  o da ekim yapılabiliceğini söyledi

Hakan Yılmaz

• Full Member
« Yanıtla #7 : 01 Şubat 2025, 02:32:23 »
Dostum açıklığın çok yok zaten bnde asuman hanım da ektirdim banada önce vitamin kullandırdı bnce acele etme vitamini kullan işiini sağlama al derim

yılmaz71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Şubat 2025, 06:47:24 »
Açık alana göre donör yeterli gibi duruyor. Ahmet Tosun, Medeks ve Şahin Çeliklede bir görüş istersen reis

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 01 Şubat 2025, 15:59:16 »
Dostum açıklığın çok yok zaten bnde asuman hanım da ektirdim banada önce vitamin kullandırdı bnce acele etme vitamini kullan işiini sağlama al derim

Ne kullandınız hocam ve kaç ay kullandınız.Sonuçtan memnunmusunuz

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2025, 16:04:08 »
donör alan dediğin iki kulak arası bir bölge yani sınırlarını iyi bilmek lazım biraz daha yukardan bakarsan epey güçlü görünüyor saçlar ama doğru yerden yani güvenli alandan bakarsan malesef çok zayıf saçlar bu yüzden biraz olumsuz yaklaştılar sanırım bu durumda dhi yapan merkez daha güvenli arkadaşımız için gibi görünüyor  yani hakan klinik hem daha az alım yapmış olurlar hemde çıkış garantisi yüksek olur diye düşünüyorum.

Hakan Yılmaz

• Full Member
« Yanıtla #11 : 01 Şubat 2025, 17:09:51 »
Ne kullandınız hocam ve kaç ay kullandınız.Sonuçtan memnunmusunuz
hocam xpecia  finasterid ve prozinc plus serum

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Şubat 2025, 17:19:33 »
donör alan dediğin iki kulak arası bir bölge yani sınırlarını iyi bilmek lazım biraz daha yukardan bakarsan epey güçlü görünüyor saçlar ama doğru yerden yani güvenli alandan bakarsan malesef çok zayıf saçlar bu yüzden biraz olumsuz yaklaştılar sanırım bu durumda dhi yapan merkez daha güvenli arkadaşımız için gibi görünüyor  yani hakan klinik hem daha az alım yapmış olurlar hemde çıkış garantisi yüksek olur diye düşünüyorum.

Hakan cilinic fue ile alım yapıp dhi ile Ekim yapılacağını söyledi.

Serkan Aygın long dhi tekniği ile Ekim yapılabileceğini söyledi

Kocadağ

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 01 Şubat 2025, 22:07:03 »
donör alanına nasıl yetersi dediler anlamadım.iyi bir alımla çok rahat 3-4 bin gerft alım yapılabilir.ancak ekim yapılmasını istediğin alanın fotoğrafları net değil nereye ekilebilir onuda anlamadım.beklentini daha iyi anlatman lazım.

Rome0

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 01 Şubat 2025, 23:23:22 »
donör alanına nasıl yetersi dediler anlamadım.iyi bir alımla çok rahat 3-4 bin gerft alım yapılabilir.ancak ekim yapılmasını istediğin alanın fotoğrafları net değil nereye ekilebilir onuda anlamadım.beklentini daha iyi anlatman lazım.

Ekim buraya yapılacak hocam.Çizim hakan clinice ait bu arada

Facebook Twitter Instagram