Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım istanbul başakşehirdeyim resimlerde de gördüğünüz gibi ön tarafta biraz açıklık var saç ektirmeyi düşünüyorum. Fakat karar veremiyorum çok araştırdım serkan aygın asuman hair ahmet tosun ve hakan clinic. Saç ekimi için bütçe sınırım yok. Farkettiyseniz aralarında ahmet tosun diğerlerine nazaran yaklaşık 40-45 tl daha ucuz. Hakan clinic 120k serkan aygın son fiyat 2150 euro dedi asuman hair 90k ahmet tosun 55k. Ahmet tosun biliyosunuz çok tavsiye ediliyor. Ahmet tosun 4000 greft ekilir, Safir fue yapmamı önerdi. Fakat serkan aygın ise dhı yöntemi ile 3000-3500 greft ekeriz diyor. Asuman hair de safir fue diyor 3000-3500 diyor. Hakan clinicde 2500 civarı ön çizgi safir fue diğer kısımlar dhı diyor. Tamamen hepsi farklı diyor benim kafam tamamen karıştı. Siz olsanız hangisine yaptırırdınız? Ahmet tosun referanslıolduğu için sıcak bakıyorum birde fiyatı birazdaha uygun ama dediğim gibi bütçe sınırım yok. Ahmet tosunla diğerleri aradında gözle görünü ne fark olabilir sizce? Siz hangisini önerirdiniz arkadaşlar? Değerli cevaplarınızı bekliyorum