Gönderen Konu: Serkan aygın? asuman hair? ahmet tosun ? Hakan clinic?  (Okunma sayısı 2213 defa)

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım istanbul başakşehirdeyim resimlerde de gördüğünüz gibi ön tarafta biraz açıklık var saç ektirmeyi düşünüyorum. Fakat karar veremiyorum çok araştırdım serkan aygın asuman hair  ahmet tosun ve hakan clinic. Saç ekimi için bütçe sınırım yok. Farkettiyseniz aralarında ahmet tosun diğerlerine nazaran yaklaşık 40-45 tl daha ucuz. Hakan clinic 120k serkan aygın son fiyat 2150 euro dedi asuman hair 90k ahmet tosun 55k. Ahmet tosun biliyosunuz çok tavsiye ediliyor. Ahmet tosun 4000 greft ekilir, Safir fue yapmamı önerdi. Fakat serkan aygın ise dhı yöntemi ile 3000-3500 greft ekeriz diyor. Asuman hair de safir fue diyor 3000-3500  diyor. Hakan clinicde 2500 civarı ön çizgi safir fue diğer kısımlar dhı diyor. Tamamen hepsi farklı diyor benim kafam tamamen karıştı. Siz olsanız hangisine yaptırırdınız? Ahmet tosun referanslıolduğu için sıcak bakıyorum birde fiyatı birazdaha uygun ama dediğim gibi bütçe sınırım yok. Ahmet tosunla diğerleri aradında gözle görünü ne fark olabilir sizce? Siz hangisini önerirdiniz arkadaşlar? Değerli cevaplarınızı bekliyorum

Mertoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan aygın? asuman hair? ahmet tosun ? Hakan clinic?
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2025, 23:01:12 »
Açıklığınız en fazla 3000 bilemedin 3500 Greft ister  en sağlıklısı bence fuedir. Her merkez iyi olduğu tekniği kullanıyor benimde aciklik neredeyse aynıydı  çok benziyor ben forumdan ers clinikte yaptırmıştım öneririm

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2025, 09:07:49 »
Bu cliniği duymamıştım araştıracağım. Teşekkürler. Ahmet tosuna yaptırsam hakan clinice göre bariz fark ne olur acaba before afterlara bakıyorum ikisininimde iyi gözüküyor

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2025, 16:42:52 »
Sanki senin için hakanklinik daha iyi olur gibi .Dhi ekime daha uygun görünüyor açıklığın.

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2025, 23:06:01 »
abi hakan clinic ön çizgi safşr fue şle yaparız kalanını dhı dedi. ahmet tosununda hastalarına bakıyorum onlarda da çok iyi işçilik var. aralarında 45-50k lık fark var ama işçilikleri aynı gibi. sen ne düşünüyorsun abi

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 30 Nisan 2025, 13:41:06 »
Bugün sonunda net kararımı verdim. Güvenerek hakan clinice yaptıracağım. İçim gerçekten rahat. Saçlarımı profesyonellere bırakacağım için baya heyecanlıyım. 29 mayıs ekim günüm. Ekimden sonra her aşamasını teker teker sizlere paylaşacağım

circad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2025, 16:50:29 »
Hayırlı olsun, umarım kararınızdan dolayı mutlu olursunuz. Ben de 17 Mayıs'ta Hakan Clinic'de olacağım 2500greftlik bir ekim için. Seninkine benziyor diyebilirim.

sacekim123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2025, 09:10:15 »
Çevrende bu kliniklerde saç ektiren insanlara danış derim. Burada reklam amaçlı üye olan çok var.

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2025, 13:20:16 »
Abi çok araştırdım en iyisi bu imiş. Birde ön çizgiyi en iyi bu clinic yapıyormuş. Bakalım ektikten sonra görücez. Her aşamasını atıcam zaten abi. İnşallah mükemmel olur😊

Emre 8021

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2025, 04:19:23 »
Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım istanbul başakşehirdeyim resimlerde de gördüğünüz gibi ön tarafta biraz açıklık var saç ektirmeyi düşünüyorum. Fakat karar veremiyorum çok araştırdım serkan aygın asuman hair  ahmet tosun ve hakan clinic. Saç ekimi için bütçe sınırım yok. Farkettiyseniz aralarında ahmet tosun diğerlerine nazaran yaklaşık 40-45 tl daha ucuz. Hakan clinic 120k serkan aygın son fiyat 2150 euro dedi asuman hair 90k ahmet tosun 55k. Ahmet tosun biliyosunuz çok tavsiye ediliyor. Ahmet tosun 4000 greft ekilir, Safir fue yapmamı önerdi. Fakat serkan aygın ise dhı yöntemi ile 3000-3500 greft ekeriz diyor. Asuman hair de safir fue diyor 3000-3500  diyor. Hakan clinicde 2500 civarı ön çizgi safir fue diğer kısımlar dhı diyor. Tamamen hepsi farklı diyor benim kafam tamamen karıştı. Siz olsanız hangisine yaptırırdınız? Ahmet tosun referanslıolduğu için sıcak bakıyorum birde fiyatı birazdaha uygun ama dediğim gibi bütçe sınırım yok. Ahmet tosunla diğerleri aradında gözle görünü ne fark olabilir sizce? Siz hangisini önerirdiniz arkadaşlar? Değerli cevaplarınızı bekliyorum
Hocam ekiminizde 4.000 greftlik bir şey göremedim ben. Donör bölge bizim kasamız. Orayı çok fazla boşaltmak ileriki yaşlarda 2. bir ekim olasılığında kötü olur. 2500-3000 bence çok ideal. Yaşınız da çok genç hâlen açıklığınız da çok değil. Öyle yüksek rakamlarla işiniz olmasın derim.
  • Ekim Tarihi: 23.05.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 2000
  • Yaşınız 29

burakkbzrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Mayıs 2025, 14:33:47 »

Serkan aygından bu rakamı ne zaman aldınız ? Asağı yukarı sac dökülmemiz aynı , hatta benimkisi bi tık daha iyi diyebilirim bana 1 hafta önce 2500 euro demişlerdi .
  • Yaşınız 37

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2025, 17:21:19 »
Başlangıç fiyatları 2500 euro

Ysf90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2025, 08:11:40 »
Kardeşim nereye yaptrdın ekimi

Beyonder

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2025, 09:46:36 »
Merhaba Adem, ben de Başakşehir'de oturuyorum Sakura'ya yakınım :)
3 sene önce Aygın'a ektirdim ben 2000 euro ücreti vardı seninki DHI diye sanırım 2150 ama Fue istesen yine de yapabilirler gibime geldi. Hakan Clinic için detaylı bilgim yok ama en iyi merkezler listesinde. Uzun süredir araştırıp eminsen içgüdülerine güven eminimki bu listedeki herhangi bir merkezde saçların çok iyi olacaktır. Sürecini paylaş lütfen.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Adem Ocak

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 23 Mayıs 2025, 09:34:56 »
Dün hakan cliniğe ekimi yaptırdım. Resimleri paylaşıcam birazdan

Facebook Twitter Instagram